Кав'ярня Галицьких Фільозофів

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Юрко НОТОЦО, 1 лип 2011.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Кав'ярня Галицьких Фільозофів...
    таких своєрідних,хлопських і вумних,як два рублі вкупі.
    ПовIсть Той Галицький Фільозоф шось таке...ляпне короче,а потім думає: ну на хрена,я то повів,раз Нарід з Одеси нє понімаєт!
    Ну нє понімаєт,так нєпонімаєт...і дідько з ним,раз не хоче зрозуміти будь-то пяного,варята,фільозофа кукурудзяного,а чи то курву з пляцу на Ринку.
    То ж також люди,шо нє?
    Якісь Ті російськомовні,по-гебрейськи думаючі одесити,якісь вони не такі...Все знають ( і Ніцше з Кантом читають вроді?),і усяку філософію знають,а фільо3оію українця,простого хлопа з Галичини нє Понімають...І Усьо!
    Як шота не то...відразу закривають двері,вікна...жеби не було видно,не було чути як реве Ревучий!
    Отак сталося і з Toю фільозофською Кав'ярнею...Хотіли якнайкраще,а получилось,як завжди,бо...Нерозрізняють,шо то Фільозофія,а шо Філософія!
    http://ostrovforum.net/showthread.php?t=10402&page=7
    Se La Vi короче...
    Триндіть людоньки тут в Кавярні Галицьких Фільозофів шо хочете і бажаєте...Ніхто вас не копатиме в задницю тут,і фодиграфії можете ліпити,які ці Вам подобають...
    заходіть часом,як вам-сі хоче поварювати,і фільозофськи,по-хлопськи посміятися з тих новоспеченних Одеських Філософів.
    Давайте! Хто шо має файне і інтересне несіть тут,до Кавярні...А тут розберемось шо то є ,і для чого воно вартує.
    Пофільозофствуємо!Жартуймо,кіко того Життя!(c)
    Запали-си зигара,випий-си файного куняку,кави...Життє є коротке,хлопи і кобіти...
    Хто хоче заходе сюди ,Хто хоче то виходе...і ніяких проблєм!
    Просто,як рєпа,як то в Рос'ї мовлять!:))

2. Юрко НОТОЦО

3. Юрко НОТОЦО

:'(
    Йой,хлопе філософе! Та то не тому...зовсім не тому! Думай!:empathy:
    Відносно мене,то...я таки не філософ (хоча по-натурі так...A Фільозоф,що на Галичині означає Простий,Хлопський Розум i Погляд на Речі!
    Жалію,що недоречі встряв в розмови в розділі Філософія.Як на мене,то Це не для мене!
    А Кав'ярна,Фільозофія,Розмови з Нарідом,ще й розв'язаним по-пянці язиком...О-о-о,то Це Так!Я таке люблю!:))
    Tа й шо я Там мєжду Вас,сам зі своєю галицькою фільозофією робив би,га-а? Слухати всяке,що ухиляється від відповіді на важливі життяві питання: Хто розіпяв Христа? Хто Голодомор влаштував? Хто Бандеру знищив?...t.p.
    Вторячи Арістотелю я повім змінено так:
    Гранд мій Друг,Та й Істина дорожча!(с)
    А уникати всякого розгляду та й боятись вічно чогось (запитань,малюнків ,фото...0-o-o, то не по-мні,якщо по Правді!
    Гранде,Торро,Ромку...iн.
    заход1ть,
    різні вістки приносіть!
    Ну а Нє,а чи то Нет...
    Мєжду прочєм... теж отвєт!
    :bye:

4. Юрко НОТОЦО

5. Юрко НОТОЦО

Завжди задавався питанням,як закінчить совкова Росія ґІсторію з розстрілом польских офіцерів в Катині,серед яких були і галичани...і то не мало!
    Поки я думав-гадав,а вони ще й нову Смоленську історію з літаком президента Качинського вплели в Це Все!
    Шо це? Доля така народу,а чи плян,як в нас мовлять!
    І якщо плян,то...хм-м,хто придумав i який в нього кінець,до дідька?
    Думай хлопе...думай і фільозофуй,який то "банєк" таке придумав!:scratch_one-s_head:

katyn

6. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

не удивительно, почему между нами такая пропасть...
    одессит бы сказал "ну и бог с ним"...;)

7. Милена

Милена Дуже важлива персона

Ну И ? в оДкудава в свободном разделе ? философский кофа ?

8. Милена

Тада , а вот ето именно про кофа .

9. Юрко НОТОЦО

Кавярня віднайшлась,людоньки...На хвилину відлучивсь - щезла.А На Секунду Заглянув -знову появилсь.Дякую Начальник!
    Цуда...Одеські цуда!Я так і знав,що Одесса-город чудєс!
    Піду перепочину троха від тих чудєс,щоб шляк мене не трафив.
    А ви людоньки заходіть...фільозофствуйте на свій лад,хто як вміє.
    Заходіть,заходіть...не стєсняйтесь.;)

10. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А я -то думаю, шо то за ЦУда...А это Юрко так чудеса обзывает)))

11. Юрко НОТОЦО

Да уж,прірва,як і на Верецькому перевалі в Карпатах між угорцями і Січовиками в часи 1-Ї Світовоі,коли за борців за Незалежність України на перевалі було зрадницьки поляками здано венграм на розстріл...що повернулися Польщі в 2-й Світовій подіями в Катині...
    Галичанин би повів по-фільозофськи:- Та то тре прати(бити) і гаратати на чім світ стоїть...Тих,хто нищив борців за незалежність Свого рідного окупованого Краю,Тих Хто супротивлвся і боровся з ворогом!
    Ну а як інакше? Поміркуйте!

12. Arika

Arika Well-Known Member

вопрос из разряда риторических))
    а откуда в Галиции кофе?

13. Luna

:scratch_one-s_head:
    Пане Юрко...вы сейчас в Польше..как вы там живете, продолжая поляков зрадныками считать? Или это вы только украинцам припоминаете, которые не такие..неправильные..не ВАШЕЙ крови?

14. Юрко НОТОЦО

Галичини,то слов'яни, суміш поляків і русинів,яких розділяють незначно лиш культурні
    відмінності,навіть не релігійні...зі столичними центрами Краковом і Львовом на заході і сході!Різниця невелика,я навіть її особисто не відчуваю...Але деякі політики Польщі і України...О,да-а...ратують за Велику Польщу,заВелику Україну.Тому й отак!
    Моя тітка і сестра з Польщі тут ні при чім,як і більшість поляків і українців.
    Про каву в Галичині то я ще Для пані Аріки дам знати пізніше троха, бо мені важко багато друкувати з iPhone.Буду біля комп'ютера,то є...Calkiem inna sprawa!
    Czesc!:))

15. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Юрко, мне очень интересен ваш галицкий диалект, но не могли бы вы давать перевод?:pardon:

16. Luna

Хих..хитрый_ Сиди и думай про ЦУДО))

17. Юрко НОТОЦО

А з інтонацією як бути? А що руки в цей час ровлять і показують?
    Ой,бачили б Ви Мою Маму...жаль померла,але незалежність України і Польщі,хоча і фіктивну,то таки застала! Добре,буду робити переклад деяких слів і фільозофських понять...
    А Ви конспектуйте...та не в intelegence Service відсилайте,а то Усє сядєм!:))

18. Милена

:scratch_one-s_head:о_О ...тут кофа будет ?, Вам ваше творение (типа украденное) "вернули" что , когда игрушки не было страдали, когда отдали - надоело, неинтересно стало :rolleyes:;)

19. Юрко НОТОЦО

Нам інтересно все!
    Хто у кого вкрав!
    По якій фільозофії діяв!
    Під яку грушку закопав... І кіко кіля!
    ( гал. Скільки кг.)
    приватизація наприклад!:))

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

А навіщо вам це? Хочете відібрати? :))

а де твій аватар? :)