Відповідь: Кав'ярні Львова я б її кав"ярнею не назвала..от поставити її в одну лінійку скажімо з віденською кав`рнею...то не то... Голосую за Золотий Дукат.
Відповідь: Кав'ярні Львова Кент був казав досить оригінально замучено! Самому ше не приходилось там побувати, тому більше нічого сказати не можу
Відповідь: Кав'ярні Львова Там доволі прикольненько, особливо інтер'єр, однак дістає те, що у Львові завжди як-тільки щось відкривається туди мусять потрапити всі, тобто, як правило, там немає місця, через величезну кількість людей, офіціанти не втигають нормально обслуговувати. Оце мінус Криївки
Відповідь: Кав'ярні Львова В Криївці так і не довелось ще побувати.. Віддаю свй голос за Цукерню. Про Золотий Дукат теж чула гарні відгуки, але вільних місць не було, коли заходила. Там солодке смачне? :rolleyes:
Відповідь: Кав'ярні Львова А я люблю в "Ользі" на Коперника посидіти. Хоча, якраз кава - то єдине, що мені там не смакує...
Відповідь: Кав'ярні Львова я "Галці" не зраджую вже багато років... всі офіціанти і адміністратори нас знають... навіть, якщо забуваємо свої речі- наступного разу віддають все
Відповідь: Кав'ярні Львова Вчора нарешті побував у "Криївці". Враження загалом позитивні. Починаючи від чоловіка зі "шмайсером", який зустрічає при вході та після розпитувань про наявність серед нас "москалів" та "комуняк" щедро наливає якоїсь настоянки та закінчуючи інтерєром, який витриманий, як на мене, у суто підпільному стилі. Єдине, занадто надимлено та галасливо. Проте, можливо у цьому і є свій шарм.....
Відповідь: Кав'ярні Львова Три рази пробував посидіти у тому Дукаті, і кожного разу для мене не знаходилось вільного столика. Тому враження в цілому негативні.
Відповідь: Кав'ярні Львова а мені ВІденська щось не дуже сподобалась. пам"ятаю якусь цукерню недалечко від Вірменської церкви. назви не знаю, запам"яталися м"які крісла плетені і продавець іграшок, у якого собачка гавкала і набридала усім відвідувачам цукерні