“Карпати” запропонували Шусту вдвічі більше, аніж він отримував в "Шахтарі"

Тема у розділі 'PROSPORT.lviv.ua', створена користувачем prosport, 28 тра 2008.

1. prosport

prosport Well-Known Member

Голкіпер донецького “Шахтаря” Богдан Шуст розповів “Газеті”, що питання з його поверненням до лав львівських “Карпат” наразі не вирішено. Воротар висунув керівництву свого клубу певні вимоги, а чіткої відповіді наразі не отримав. Богдан Шуст переконує, що на заваді його поверненню до Львова стоїть не фінансовий аспект. “Якби вболівальники дізналися, скільки я заробляю в Донецьку, вони б розсміялися, – заявив Б. Шуст. – Скажу так: у “Карпатах” мені запропонували вдвічі більшу зарплатню, ніж я отримую в “Шахтарі”. Але фінансова вигода для мене – річ другорядна. Висловив свої умови, які не можу розголошувати. Керівництво “Шахтаря” не квапиться з відповіддю. Отже, нині я в “підвішеному” стані, а це заважає мені провести повноцінну відпустку”.

Вся новина на ПРОСПОРТ

2. bonapart

bonapart Well-Known Member

Відповідь: “Карпати” запропонували Шусту вдвічі більше, аніж він отримував в "Шахтарі

Хммм... а нафіга???? він вже у Львові грав, грав добре... пішов в Шахтар і прогресувати припинив... сумніваюсь, що він заграє у Львові на тому ж рівні, як грав до переходу в Шахтар... хоча... надія вмирає останньою...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)