1-й тур, 16 вересня. Карпати - Борусія Д 2-й тур, 30 вересня. ПСЖ - Карпати 3-й тур, 21 жовтня. Карпати - Севілья 4-й тур. 4 листопада. Севілья - Карпати 5-й тур. 2 грудня. Боруссія Д - Карпати 6-й тур. 15 грудня. Карпати - ПСЖ А хоча то тільки назви клубів грозно звучать, єдине кого дуже остерігатись, треба так це Севілья, ПСж зараз ніякий, Боруссія також не дуже далеко втікла, треба виходити з групи!
Карпати не мають шансів, навіть на одну перемогу в своїй групі! Хоча всі мої симпатії, серед наших команд, на стороні Карпат. А Худоб'як - має грати у збірній з його цілеспрямованністю і волею до перемоги!
То ви як спеціаліст говорите? Якшо нє, то подивіться на ПСЖ і Боруссію, вони мертві! І нічим особливим від Галатараю не відрізняються!
Карпатам нічого не світить. Але буду радий, якщо якимось чудом друге місце займуть. Ну, й до того ж неоціненний міжнародний досвід.)
Гей люди!?Нашо розпорошувати теми про Карпати в Євролізі по різних гілках?Може було б доцільним об"єднати в одну тему,а то штрикаєш з одного на друге.
Група смерті. Нічого не світить. Страшно? А мені чогозь згадався анекдот: Появився звідкись в лісі Ослик, непримітний такий ніби а всіх грав в хвіст і в гриву і Вовка,і Ведмедя,і Кабана просто спасу не було.І от пролітав якось там Змій Горинич-дивиться звірі всі сумні такі,замучені. -Що тут в вас? -Та от появилось в лісі щось таке вухате,всіх зачить в хвіст та гриву, прям спасу нема. От Змій до нього підлітає- димом хух, вогнем швахх. І так до того Ослика: -Ну що?! Стрррашно?!! Той так присів чи не до землі: Та страшно каже. Перший раз такого страшного грати буду. так що страшно буде, але колись же треба починати.
Дуже люблю даватии прогнози. Не можу втриматися і тут! Отже мій прогноз на груповий раунд: 1-й тур, 16 вересня. Карпати - Борусія Д - 0:2 (відсутність Федецького і Кузі дасться взнаки) 2-й тур, 30 вересня. ПСЖ - Карпати - 1:0 3-й тур, 21 жовтня. Карпати - Севілья - 1:1 (при шаленій підтримці виборемо нічию) 4-й тур. 4 листопада. Севілья - Карпати - 4:0 (іспанці в себе на полі недосяжні для "Карпат") 5-й тур. 2 грудня. Боруссія Д - Карпати - 2:0 (як і німці) 6-й тур. 15 грудня. Карпати - ПСЖ- 3:0 (гучно гримнемо дверми нв засніженій "Україні" і завершимо на третьому місці перша Севілья, другі дортмундці) ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ---------- Що скажете про гру дормундців? В якій вони зараз формі? Чи карпатам під силу щось їм протипоставити, хоча б удома? Я надіюся за ПСЖ той самий воротник буде стояти ) http://www.youtube.com/watch?v=1lYrrowmrXc
А давайте уявимо собі, що замість Карпат ввійшов Галатасарай. І як? шанси у Галатасараю є хоть на один виграш? То чому нема у Карпат? Адже два матчі показали, що Карпати нічим не гірші Галатасараю. І то не випадковість, бо все-таки було два матчі.
також люблю прогнозувати))) отже: 1-й тур, 16 вересня. Карпати - Борусія Д 1-0 2-й тур, 30 вересня. ПСЖ - Карпати 1-1 3-й тур, 21 жовтня. Карпати - Севілья 0-0 (0-1) 4-й тур. 4 листопада. Севілья - Карпати 2-1 5-й тур. 2 грудня. Боруссія Д - Карпати 0-0 (1-0) 6-й тур. 15 грудня. Карпати - ПСЖ 2-0
Ну на одну так то точно мають! Ви бачили по відео, яка "дірка" стоїть у воротах жерменівців? Цих лабухів (збірну африканських націй в не найкращому складі), точно мусять обіграти!!! А що "Динамо" могло а ми ні? До того ж кияни погром учинили. Нам і 1:0 зійде (в двох матчах)