Карлос Шакал - ісламський фанатик марксизму.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Mr. Blick, 17 гру 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

От почув новину, що відомому терористу Карлосу Шакалу дали другий довічний строк у Франції (на випадок, якщо першого не вистачить). Вирішив ознайомитись, а за що ж людина боролася, як уявляла світле майбутнє, за яке проливала кров капіталістичних свиней та сионістів.
    Це виявилось досить легко. Сидячи у в'язниці він написав власноруч свою "майн кампф"
    http://magazines.russ.ru/inostran/2004/9/san6.html

Виявилось, що нікак він то світле майбутнє не уявляв. Воно полюбасу буде світле, якщо буде марксистське. А заважають встановити те світле майбутнє звісно американський імперіалізм та ізраїльський сіонізм. Проти яких треба робити Світову Революцію. Робити її краще за все вкушая революційну романтику - не працювати, шикарно жити на гроші, які тобі платять за теракти, трахати різних баб, і таке інше. Так звані "демократії" перебувають у занепаді, а громадяни їх порочні, вимираючі, та розбещені матеріальними цінностями. Краща релігія для марксиста - іслам, релігія свободних людей. Слава алаху комунізм ще живий у Китаї.

Мій вердикт - просто поц.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

оу, я про нього читав ще років з двадцять тому...

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А я чомусь не буду читати ще років двадцять.

а де твій аватар? :)