Представники Львівських Архієпархії УГКЦ, єпархії УПЦ, єпархії УАПЦ та архідієцезії Римсько-Католицької Церкви обурилися відвертим нападкам “Свідків Єгови” й образою релігійних почуттів вірян, тому звернулися до депутатів міської й обласної рад. Повний текст
Відповідь: “Карикатурний скандал” у Львові Я бачу свідки в Львові всіх доконали. Ось тут повинні органи влади своє слово сказати. Я можу дати хіба одну попаду (так як сам безліч разів відбивав їхні атаки) - не вступайте з ними в полеміку. Старайтесь "культурно" їх відшити. Хіба що дуже добре знаєте Біблію - вони знаєть хіба що вибрані, (рекомендовані їхніми босами) місця. І то старайтеся не випускати ініціативу зі своїх рук. На попередньому форумі сюди часто навідувався якийсь Зеніт, але побачивши що ніхто не піддається на його пропаганду, швиденько намилився звідси.
Відповідь: “Карикатурний скандал” у Львові нікого (з людей) свідки не доконали!.. Додано через 7 хвилин +1
Відповідь: “Карикатурний скандал” у Львові “Кінець фальшивої релігії вже близько!” такі книжечки з такими малюночками носять вже мабуть більше року.Дивуюсь як "оперативно" обурилося духовенство. Ще раз глянув на картинку.Так там же газета за 7 грудня 2006 року)))))))
Відповідь: “Карикатурний скандал” у Львові Так є. Я оце недавно з санаторію приїхав. Там зійшовся з одним русаком, суботником. Звичайно, на початках витримував масовану атаку. Але то все для нього закінчилось "поразкою", бо в питаннях історії і елементарної логіки я того Сашу, з його 8-річною освітою в Казахстані, легко за пояс затикав. Він хіба, звичайно, по Біблії підтягнутий... цитатами як з Калаша валить... Бо тактика в них яка?! Спочатку обсираєш традиційну, переважно католицьку, церкву - а потім на блюдечку свою секту підносиш. Ми з ним просто на деякий час "подружилися". Більярд, в теніс пограти(респект йому, в нього взагалі-то одне око закрите, а друге на 15% бачить), на морі до пізнього вечора про життя потриндіти. Але побачивши безрезультатність мого "навернення", він почав відшиватися, і нарешті поїхав, навіть не попрощавшись. Скажу чесно, мені було дуже неприємно. Але з другої сторони він має свою ВІРУ, в якій переконаний. Я думаю, серед так званих "сектантів" дуже багато достойних людей, які будуть спасенні. Вони мають своє бачення правди. І Бог спитає потім не за формальною приналежністю, а за ділами і вірою.