Каппо ін на Привокзальній / Щосезону нове меню

Тема у розділі 'Ресторанна критика', створена користувачем myRelax.com.ua, 8 жов 2008.

1. myRelax.com.ua

myRelax.com.ua Well-Known Member

Є квартали про які здавалось би знаєш все, але потрапляючи до них – розгублюєшся, як у чужій країні. Таким собі львівським «старим шанхаєм» можна назвати район Привокзальної. Жодного вікторіанського будиночка чи китайця тут не помічено, але традиційно для китайських районів – тут нічого не зможеш знайти, так само відчуваєш брак простору, так само обов’язково потрапляєш до вічних заторів базарної зони. В таких місцях особливо приємно зустрічати знайомі вивіски закладів завідомо хорошого рівня. Суші-бар мережі «Каппо ін» знаходиться тут на 4 поверсі ТЦ Скриня. На займаному «Каппо ін» п’ятачку розмістилося 5 столиків в оточені японських (тут китайському вже нема місця) ліхтариків, автентичних жалюзів та фігурок.

ЧИТАТИ ДАЛІ

• Подобається Подобається x 2
  2. mamatu

mamatu Well-Known Member

я буваю в "Каппо ін" на вул.Левицького.
    Мені подобається інтер"єр та затишок. А суші я просто люблю.

• Подобається Подобається x 1
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

а якість і смак суші як там? каще ніж в інших "сушарнях"?

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

була вчора в Каппоіні на Левицького... все дуже сподобалось! персонал, обслуговування, смак суші, ціни, асортимент... єдине, що не сподобалось категорично - це те, що рушнички дають не нові, а :bad::bad::bad: вже користовані випрані.. о_О

5. Полковник

Полковник миється в бані

Прочитал несколько раз.
    Что имел в виду АФФТАР так и не дошло.
    Дурак я, наверное.

6. u.businka

u.businka Active Member

кожна тема - це нагадування про заклад і можливість його покращити, вдосконалити. Але, як говорив Жванецький (це вже цитували на форумі): давайте дискутувати про смак устриць з тими, хто їх їв))). отже. давайте пробувати і робити порівняльні висновки. особисто для мене десерт у вигляді пиріжка з бананом, вагою (на око) не більше 20-ти грам при ціні 15 грн (2 роки тому) - то було щось страшне. моя слов"янська натура не може зрозуміти таких порцій, а зрештою - цілком пристойно) хоча на сиру рибу не наважилася - даруйте...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)