Міністр освіти і науки Станіслав Ніколаєнко приїхав із конференції міністрів освіти європейських країн, що відбувалася в Лондоні, з новими ідеями. Повний текст
Відповідь: Кандидатів і докторів скасують Хтось мені пояснить, який ступінь після проведення реформи буде мати мій батько, який зараз є доктором філологічних наук і професором? Доктор філософії? А чим він буде відрізнятися від кандидата наук, який в два рази молодший за нього і ще практично нічого не зробив?
Відповідь: Кандидатів і докторів скасують хе отут і колізія :D наші доктори і професори думаю не дуже погодяться зрівнятися з молодими колегами, як і студенти які закінчуючи університет, бакалаврат, вже з 2009 р. будуть йти лише на магістрів (не всі звичайно, а насправді дуже мало, на мою думку мали б йти на магістра не більше 60 а спеціалістів вже не буде
Відповідь: Кандидатів і докторів скасують Якось зайшов у гості до знайомого лікаря (він став кандидатом наук ще в совєтські часи), а на стіні - новий диплом "доктора філософії з медицини" якоїсь академії нетрадиційних технологій (він все життя постійно щось винаходив з фізіотерапії та фітотерапії). Довго розпитував, що то за ступінь і чому PhD (тоді що ж таке M.D.) - так і не зрозумів.
Відповідь: Кандидатів і докторів скасують На мою думку, відсотків з десять, і не більше. На магістра мають іти лише ті, хто серйозно налаштований на науковую працю. До речі, статистика каже, що лише 7% землян здатні бути науковцями.
Відповідь: Кандидатів і докторів скасують так то так але ви собі уявіть всіх тих студиків які зараз випускаються з 4-го курсу які вони будуть приголомшені що їх на 5-й не беруть
Відповідь: Кандидатів і докторів скасують Так отож! З нашої групи після отримання диплому бакалавра пішов лише один студент. Просто його вже запросили працювати в Німеччині, і йому того магістра не треба було