8 Min Abs Workout, how to have six pack http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Повторяємо те, що робить анімаційний 3д спортсмен і через 8 хвилин повземо до ліжка відхекатись Серед всіх методик навантажень на прес, цей мені сподобався найбільше, бо він займає мінімум часу і максимум "забиває" м"язи пресу (правда є ще більш жорстокі варіанти, але то хай пізніше). Пропоную всім охочим спробувати і описати відчуття. З.І. В мене спочатку дуже боліла шия, бо її досить довго потрібно держати під кутом 30-45 градусів. А останню вправу Double Crunch можу зробити разів 5-10, потім просто падаю "замертво".
Про первтому м"язів пресу) Взагалі відео про те, як накачать прес, тому можна сказати, що це профілактичне лікування пивного пуза) Бо в нашій країні далеко не кожний може похвастатись підкачаним животом та й взагалі тілом. А от пивним пузом - кожен другий, кому 25+ років.
Подобається качати прес. Гарний результат дає комбінація - качати прес та крутити хула-хуп, завдяки цьому завжди мала тонку талію.