Дуже цікаву статтю знайшов, що особисто в мене викликала чимало питань. Там хоч ніде і не згадується безпосередньо Львів, але дуже непогано змальовується ситуація по всій країні. Кому вигідно, щоб всіх абонентів кабельного ТБ не порахували? Як ви думаєте, в якій мірі оператори Львова занижують свою реальну базу абонентів? Може хтось обізнаний з конкретними прикладами?
Конкретний приклад - це мій дідусь, що десь рік був підключений до якоїсь сірої контори на Сихові. Так ця контора не світила, мабуть, жодного свого абонента. Потім правда він цю контору сильно лаяв, коли вона раптом зникла і киданула дідуся гривень на 15 - дід завжди вважав, що це дуже великі гроші. А так якщо почитати вашу статтю, то виявляється, що часто глядачі самі можуть не знати, що підключені до сірого кабельного оператора.
Замислився над глибиною питання у заголовку. А потім почав виглядати свіжих клонів, які кинулися то жваво розумувати. Не знайшов. Будєм іскать... (с) ЗІ: розміщувати лінки на ЛФ вигідно на правах реклами. У інших випадках я б радив нести тексти сюди (може й прочитають троха букв). Доречі. Не розумію, навіщо тема про вигідність крадіжок запощена в НТП. Це теж технології, але...