кілька років тому була епідемія на цю забавку... зрозуміло, що це все була рекламна компанія від кока-коли... ще досі хтось бавиться?.. бо я вже давно не бачив у продажу йойошок...
Я уже давно забыла... Хотя ты вспомнил и мне срочно захотелось где-нибудь достать йойо, а в продаже реально нет
коли я тільки перший раз побачив це йойо, думка була, що більшої тупсті важко досягти... але зара у мене інша думка... кофі13, привези, дякую!
Особисто я вважаю, що кожна забавка повинна в тій чи іншій мірі розвивати дитину...розвиваючого фактору в йойо я аж ніяк не бачу...(хіба тренуються фаланги пальців )
Якщо компанія Кока Кола знову буде впроваджувати цю забавку, то завдяки лозунгу "ЙоЙО - ліки від артриту" здобуде споживачів і не тільки серед молоді....
вища освіта -- зло.... я її не маю, але віршик пам’ятаю... ти мнє больше нє дружок, і нє пісай в мой гаршок, забєрі своі бумашки.... і так далі...
Йо-йо і досі десь воно у мене заховане, треба згадати. Забавка цікава була, всі тренувалися, щоб продемонструвати свої навички, здається Кока-Кола проводили з йо-йо якусь акцію.