Десь в кінці червня ( числа 26-28) їду бусом на Арабацьку Стрілку. Можу з собою взяти 10-12 людей. Тільки в ОДНУ сторону. Як доїхати до Львова-думайте самі
І чого Вас туди несе? Казали по тіві, що там риби й птахи дохнуть. То воно Вам треба? Їдьте на Комсомольське озеро...
Ага, Ви те тіві більше слухайте, вони вам роскажуть Хоча з іншої сторони добре шо в такі несінітніці вірять багато людей Приїзджаєш на Арабатку а там красота ... людей мало всі ж тіві дивляться
А взагалі то я туди збираюся в другій половині липня, хочу поїхати на мотику, якшо б знайшовся ше хоча б один попутчик на мотику взагалі була б красота
шо то таке...мотика? Точно.Знайомі кожного літа там відпочивають і дуже задоволені.Майже ніякої цивілізації. тільки море, сонце...і комарі
Мотика - то така сапка... для сапання... городу... картоплі... етс... Мотик - то такий залізний кінь ака "Harley Davidson" або Ява/Їж
Мої знайомі також вже 3 роки підряд відпочивають в Генічеську. Дуже задоволені відпочинком. Особливо там добре з дітьми, бо море мілке і тепле.