Європа назавжди втратила Україну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Speedo78, 15 лют 2010.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Сьогодні натрапив на цікаву статтю. Як на мене, дуже правдиву, до болю правдиву і сумну, для всіх, хто прагне бачити нашу державу в Європі (не тільки географічно):cry:
    Важливі речі, на мою думку, виділено.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А можна посилання, де саме Ви на неї натрапили? (я її в оригіналі читала).

• Подобається Подобається x 1
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Здається перекладу нема - теж читав у lidovkach.
    (Крим того тільки посилання на цей сам комент що наведени Speedo-м).

Імхо статейка така собі - "на колене" писана.
    Штамп :dntknw:
    Нема що переживати.

• Подобається Подобається x 5
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Янукович би на виборах не переміг , як би Ющенко на був такою дупою , ак він є.

А НАТО дуже добре поступило що не прийняли (якщо дивлячись з їхнього боку) , бо прийнявши Україну в НАТО , зараз би мали в себе "5 колону". І генерали в Брюселі сушили голови як її (Україну) з відтам вигнати.
    Та і не могли вони її прийняти. Коли Президент говорить одне , а ПМ ( тоді був Янукович) говорить інше , то відповідь буде однозначно негативна.
    Україна мали 2 шанси - серпень'91 і "помаранчева революція" І ці два шанси упустила. Третього не буде.
    А ПроФФесор свого шансу не впустить....
    В якомусь пості Пересвет написав що Україна стане південно-західною губернею Росії ( не дослівно) ...і всі на нього накинулися...
    А Ви знаєте , я з ним згідний. Так воно і буде.
    Це не буде "губернія" часів Гоголя.Це буде new-губернія - де новий "президент" зробить все можливе ( і то що йому прикажуть) , щоб назад дороги небуло...
    Так що чекайте , небагато залишилося...."веселі часи" вже в дорозі.

І економічно.
    Якщо на Сході буде якась імітація економічного підйому , то Львів і Захід він затуркає до неможливості. Це буде як помста за революцію 5 річної давності і щоб на майбутнє знали своє місце.На двох крісла сидіти не можна.

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Фигня полная!!!Бизнес есть БИЗНЕС!
    Бизнесу пофиг...Запад..Восток....Север...Юг....
    Главное что бы бабки колотились!!!
    П.С.Страшилки оставте для недовольных выборами.... Борису и (Ром)Ко

• Подобається Подобається x 4
  6. Patrick

"Данєцкіє путьовиє пацани" приїдуть до Львова робити бізнес.... а місцеві як без роботи були так і лишуться.... і ще їхніх жінок буквою "Z" поставлять...

7. Читатель_Обкома

Ай да бросте .Патрик эти страшилки!!!!!:ireful1:
    Хто куда прийдет?В "Арсен".В "Метро"?В "Эпицентр",в "В.Кишеню"?
    Так это и так все украинские торговые марки...хоть в Донецке...хоть во Львове...хоть в Киеве!
    И что?Куда прийдут "братки" на ЛАЗ????:mocking:Да на хрен он кому уперся!!!:ireful1:
    Так что не сами лякайтесь...не людей бестолковых в бизнесе не пугайте!
    Слыхали мы всю это фигню в осени 2004 года!!!:tongue:

• Подобається Подобається x 2
  8. Patrick

Правильно. І ЛАЗ на хрен уперся , І Телевізорний , .. і Телеграфна апаратура , Сільмаш ...
    А з ЛЗА ( Автопогружчик) вже взагалі нічого не залишилося...
    Там де була Головна територія і "літєйка" ( ріг Шевченка поворот на Левандівку , був. Новоросійську) там фантастичні або воєнні фільми хіба що можна знімати - цехи без дверей і вікон , трава по коліна , рейси теж травою заросли ...
    І що це хтось буде відновлювати?.... - Ніхто.
    І тому я кажу , що як люди були без роботи , так і залишуться.

І ще на додаток Проффесор якогось з "своїх" в представники Президента на Львівську обл. ( чи як та посада називається?) поставить.
    А поза тим страшилок ніяких не має.
    Ну там ще Європа і Америка будуть посилювати візовий режим з більшим напливом бажаючих поїхати за кордон....

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Про яке НАТО можна говорити??? Як пів країни не сплять а думають як лизнути Путіну задницю. І він був до деякої міри правий, коли говорив, що Васток Украіни - єта нашє, рускає. Та подивіться на все, хіба там щось є спільного з українським? Вибачаюсь перед нашими форумчанами зі сходу, яким Україна не порожній звук. На горе, таких абсолютна меншість.
    Я вдячний Путіну, що він сказав, що на ЗУ і Львів не претендує.

• Подобається Подобається x 6
  10. Un.Known

Дозволю запропонувати повний варіант статті (швиденький переклад мій).

http://www.lidovky.cz/palata-evropa.../ln_nazory.asp?c=A100215_075025_ln_nazory_ani

А тепер мої примітки.

Моє питання до Спідо було викликане тим, що хотіла на власні очі побачити, як і хто обіграв цю статтю у своєму матеріалі. Тому що стаття, власне, ні про що. Популістична стаття. Почалась в оранжевих тонах, закінчилась тим, як несолодко на кордонах. В мене навіть виникла думка, що написана тільки під впливом негативних вражень на митниці. При тому, якби там був окремий турнікет для громадян Євросоюзу - статті б не було.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Он ещё на Австралию не притендует.
    Можете ещё один раз подякуваты.

• Подобається Подобається x 6
  12. Speedo78

Посилання не можу дати, а то мене вже за таке "гірчишником" нагородили модери. Неможна тут! Я хотів дати, але не мож!
    А тепер я вже й сам забув. По-моєму на "цензорі" читав... Ну ви вже й так знайшли...

Що про це все думаю я? Думаю, за Янека ми матитмемо продовження епохи "розвиненого кучмізму". Все повернеться "на круги своя".
    Янек також буде метатися між двох вогнів і не знати що робити і куда податься. Правда, більше буде "тяготіти до Росії", звичайно. Можливо, Україна піде по шляху Білорусі. Хоча, навряд чи, Лукашенко і Янек, дуже різні Президенти.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Un.Known
    Стаття песимістична з точки зору автора (якщо це чех) і мазохічна з точки зору українців. Я би не постив таке, щоби не дати приводу ворогам зловтішатися.

Кажу вкторе - ще не вечір!

• Подобається Подобається x 3
  14. Un.Known

А хто вороги, Борисе? (Ви про оранжевий Київ чи про митницю?)

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Значит Европа будет ноги о нас вытирать, а мы будем утираться, кланяться, только бы враги не узнали?. Если врагами вы считаете жителей Востока Украины, то мы сталкиваемся с тем же отношением, как только въезжаем в Европу, у нас же паспорт Украины

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы думаете все? У нас на Луганщине "порулил" ставленник Ющенки Москаль (Бог шельму фамилией метит!) - разморозил Алчевск....Пусть Господь убережет Вас от ТАКих "ставленников"...

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

Неа... просто перестане цікавитися.
    Майже вже перестала.
    Ситуацію на кордонах і проблему з договором про безвізовий рух ввавжаю резулльтатом той же відсутности.
    Буде чекати, їй нікуди не спешиться.
    А кордон - ах! це таке локальні проблеми десь далеко на сході.

Кому - перепрошую ?
    Бо як справа про ЄС - то там набагато краще сприймають тверди але компетентні переговори. Усе остальне ні честі ні користі не приносить.

• Подобається Подобається x 4
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я мав на увазі зовсім інший контингент.
    Чомусь Ома не сприймає це на свою адресу. :)

Я мав на увазі довгі носи з держави, яку я не люблю.

19. Читатель_Обкома

Все правильно НИХТО!!!!!
    Никому не нужно старое советское производство!
    И ето тоже правильно....:cry: пять миллионов раб.мест...мы так и не дождались...:cry:
    И шо?Што он там сможет сделать?Площадь рынок закрыть?
    Вон при помИранчевой влади НИЧЕГО не сделал...оранжевый представитель...так и новый ни фига не сделает..:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  20. Speedo78

Що робити, значить ми цього заслуговуємо. Раз обрали собі таке чудо президентом. При чому цілком легітимно, справедливоо_О Ми самі, повторюся, цього заслуговуємо. Хоч і Юля, яка дуже так прикривалася європейськими перспективами, також, впевнений, нічого би для європейських прагнень України не зробила... Ось такі то зараз у нас реалії... невеселі.

Останнє редагування: 16 лют 2010
а де твій аватар? :)