Євромайдан (2)

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Locke, 22 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

"Хтось" так вирішив, склав, зачитав, всі присутні крикнули "одобрямс"... Ну може і не всі, але хто його рахував чи всі, чи більшість, чи меншість одобрила. Все точно так, як за совєтів. Але навіть не те найстрашніше. Страшне, що знову купа гетьманів чи то співголів, аж цілих сім. То вже не Лебідь, Рак і Щука з байки, а набагато більше. Знову лідера нема. Знову не можуть визначитися з єдиним лідером, який поведе за собою народ. Ситуація повторюється, як на минулих виборах. Видно історія нічому так і не навчила. Сумно.

Мудрі пропозиції висловив на цю тему Гриценко, але хто б то його слухав, добре що ідею підкинув.

• Подобається Подобається x 6
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Locke

Революції готують генії, роблять фанати і романтики, а користуються її плодами – негідники.

• Подобається Подобається x 3
  4. IgorLvivM

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

як на мене, то Гриценко більший лідер ніж тих троє разом взятих...але хто ж його допустить...до корита.

6. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

корыта - это очень точно сказано. у кого казна, у кого рычаги власти а у кого -и корыто)

7. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Він, як "військовий", мав би бути хорошим стратегом. От так по-тихенько, непомітно, і, як ви кажете біля корита, він вже перший.
    Файно говорить, аналізує..

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Завів в глухий кут "Самооборону", яка не змогла навіть свого лідера захистити, померло в корені новонароджене дитя під назвою "3 республіка", а тепер вони творять якийсь ідіотський "Майдан" - вже без думки про напад, а лиш для кругової оборони. ПОЦИ, а не вожді.

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

Не смішіть мої труси. Який же це лідер, коли його не підпускають навіть до мікроХВОна Майдану?

9. IgorLvivM

Що робити? Варіанти? Ідеї? Пропозиції?

10. Locke

Тому і не підпускають, бо бояться, що скаже щось мудре і конструктивне, а не лише "банду геть" чи "хто не скаче - той москаль". Бояться на його фоні, що виглядатимуть убого.

• Подобається Подобається x 2
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а вони і без його фону виглядають не конче.......

12. IgorLvivM

Оцього я не зрозумів:
    "Була принципова позиція президента Януковича - ми готові на будь-яку модель співпраці з РФ, але паритетно - на братських засадах: якщо консорціум - то 50 на 50, якщо власність ГТС - то 50 на 50. На жаль ми не отримали чіткого сигналу", - зазначив Юрій Бойко.
    Ми що готові віддати 50% своєї ГТС, а Росія не хоче брати??? Чи це журналісти щось наплутали???

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

то не ми....

14. Locke

Бо не знають з самого початку майдану що робити далі. Ніхто не сподівався, що люди самоорганізуються і вийдуть на майдан. Потім ніхто не сподівався, що людей буде так багато. А раз так сталося, то гріх було цим не скористатися і не засвітитися зайвий раз перед громадою і наступними виборами.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Україна - не Росія" (С). Це в расєї "юродиві" - майже святі люди, а тут можуть і копняка отримати.

Раджу розучити пісеньку - може лікар прогулянки дозволить:

"Ніхто мене не любить,
    Ніхто не приголубить,
    Піду я у садочок,
    Наїмся хробачків.

Вони такі чудові,
    Всі різнокольорові,
    Червоні і зелені,
    Пухкенькі і смачні."

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кostyantyn Kholodov
    5 хвилин тому · Відредаговане ·

Що я думаю про Майдан і про сьогодні.
    Про розчарування чоловіків зі сталевими ..... (ліктями) хочу розповісти історію з життя.

Історія про мужність і невимушеність.

19 років. Армія. Всі хлопці повні сил і звитяги.
    На призовному пункті у Козятині познайомився з хлопцем зі своєї команди. Йдемо в одну частину - повідомили. Що сказати, сміливий, бурий, кремезний, герой просто - мрія багатьох дівчат. Дмитро його звали, батько майор міліції, сам КМС з боксу. По дорозі в частину, у потязі він зі знанням діла розповідав, як правильно "дідів" бити, щоб ті тебе більше не чіпали. Я піддакував. Я майже переконався, що маю гарну підтримку і служба з ним у одному підрозділі буде мені за виграшку.
    Перша ніч в карантині мені показала, що Діма - це звичайний шматок лайна, котрий без жодних спротивів пішов прати онучі.
    11:00, дідвський підйом. Всі вишикувались. Прізвище сержанта було Керсанов (призвисько Керенський).
    - Кто бурый, боксер, пацан, или боец? Выйти из строя!
    Дмитро вийшов і почав буріти: "Та хто ви такі, я вас порву і т.д. і т.п.", після чого отримав точно чоботом у підборіддя. Впав, його підняли, дали оберемок смердючих онучів і відправили прати. І він пішов, мовчки пішов. Я вступився за нього і мене теж побили. Але самі ж "діди" підняли мене, вмили і потиснули руку. Мені до одного місця їхнє рукостискання, але вони мене вже після того вже не чіпали. А хоробрий і сильний Дмитро мив підлогу і парашу рівно рік.

До чого я. Зараз багато гарячих голів, "Дім", котрі готові йти штурмом на все що тільки шевелиться. Готові воювати, стріляти, кидати гранати тощо. Але ярозумію, що це все тільки розмови Діми у плацкарті по дорозі у в\ч. Місяць спротиву нам показав, що МВС і армія зовсім не народні, а обслуговують безпеку межигірського кнура. Більше того - у Путіна вже 13 років зуд з приводу України.
    Отже війна. Перша куля, котра просвистить повз вухо "Діми" повністю деморалізує його і з повними штанами глини він піде додому прати поки що свої онучі. Багато хто справді загине у бою смертю хоробрих, знаю таких. Але чи готові ми до цього? Досвід Балкан і Кавказу нам показує, що силове протистояння може затягнутися на роки. Так, це звитяга, романтика, героїзм, глорія! Але давайте подумаємо про мирне населення, дітей, вірних дружин, у котрих вже за цих обставин нерви не витримують. А давайте припустимо, що хтось із них теж може загинути (Путін іноді любить забавлятися в такі забавки - підривати будинки зі сплячими мешканцями). Після чого частина повстанців теж буде деморалізована. Тож зізнаємось, що не всі з нас готові отримати чоботом у підборіддя і не пасти духом. Бачу це!

Інший варіант - мирний спротив. Мирний - це не означає сюсі-пусі і мовчазне стояння з плакатом "Геть!" на Майдані. Спротив - це дія. Ми живемо у вік комунікацій. Північна Корея живе без цього і відомо чого. За наших умов ми можемо все: у ніч на 11-е ми за кілька годин зібрали десять тисяч рішучих бійців (повірте - встати з теплого ліжка і йти на мороз, щоб турлятися з "беркутом" - це рішучість). А ще скільки прийшли після того! Ми сила! Ми мирна і страшна сила! Проти нас немає санкціонованих методів. Ми можемо все. Ми можемо за півгодини зібратися у кількості 5 000, а за за дві години - 20 000! Навіть уночі. Для мусорів це жах! Хіба це не війна, коли ворог боїться тебе? Нас будуть переслідувати, фотографувати, записувати телефонні розмови тощо. Когось навіть заарештують - треба бути готовим і миттєво реагувати на це. Вони бояться нашої організованості, довіри і комунікативності. А все тому, що вони безсилі проти нас.
    У війні противник - це чіткий суб'єкт, котрого треба знищити, локалізувати. У нашій війні ми не суб'єкт, ми чорна хмара, котра звідкись приходить, гримить, а потім десь дівається. У нас є все для перемоги: ми маємо адреси продажних суддів, прокурорів, мусорів, депутатів, корупціонерів. Вони не мають адреси чорної хмари. Вони мають мою адресу, але я не хмара - я краплинка з неї. Нам не потрібні пайки, шинелі і односторої - ми маємо лікоть друга, дух і волю до правди, до перемоги. Їм потрібно все: гроші, одежа, їдло, дислокація - все те, у чому не маємо нужди ми - саме це їх робить розгубленими, важкими і неповороткими.
    На жаль ми не до кінця розуміємо що таке мирний спротив.
    Мирний спртив - це бойкот не тільки регіоналів, але всієї їхньої системи - страйки, стачки, масове невдоволення, листівки, наклейки, мітинги, намети тощо - це їхній страшний сон.
    Мирний спротив - це плювок у спину місцевому регіоналу Івану Петровичу, який окупував половину сільської ради. Який же ти козак, і прагнеш боротьби, коли ти на своїх очах бачиш крадія і мовчки проходиш мимо? Таким козакам місце в полоні, а не на полі бою.
    Мирний спротив - це бойкот його магазину (у райцентрах і селах всі магазини належать місцевим регіоналам. Всі!).
    Мирний спротив - це оклик "Ганба партії рабовласників" при зустрічі будь-якого прихильника, чи депутата від ПР. Це броварське відключення від вай-фай беркутівців, це висадження з таксі виродка Каліснічєнка тощо. Методів МАССА! Ми жодного ще не використали вповні, а вони вже хитаються. Ми жодного не використали вповні, а багато хто з нас вже хоче нюхати порох і копати траншеї. Отямтеся! Давайте спробуємо поки що так.

Тож, друзі. Мої гарячі друзі! Як я вас розумію! Ніхто не закликає вас студити голови - жодним чином! Вас закликають ними ДУМАТИ.
    Ще одне. Перестаньте постити пістолєтіки і автоматіки і іншу зброю - особливо ті, хто жодного разу не тримав їх у руках і не потрапляв у критичні ситуаціїї.
    Тож до перемоги! З нами Бог і Його правда з нами!

• Подобається Подобається x 4
  17. Romko

У Донецьку батьки назвали дитину Антимайданом

Антимайдан Кирилович

Таке ім’я записане у свідоцтві про народження Федорова Антимайдана Кириловича.

Причина такого незвичного ймення дуже проста: батько хлопчика, Кирил Федоров, уже тиждень їздить на мітинги на підтримку діючого президента і його політики. За цей час заробив понад 2 тисячі гривень.

Щоб довести всім, що він стоїть там зовсім не за гроші (2 тисячі він називає «компенсацією за втраченими можливостями заробити»), чоловік вирішив назвати сина Антимайданом.

— Хотів навіть хештег приписати на початку, але у паспортному столі не дозволили. Але і так непогано, — ділиться враженнями щасливий батько.

— Я абсолютно схвально до цього ставлюся. Політику Януковича ми підтримуємо, ми ж з Донбасу, йопт, — сказала журналістам породілля, Федорова Наталія.

Варто зазначити, що допомога за народження дитини для такого випадку становитиме у 3 рази більше за звичайну — 98 тисяч гривень замість 30 960 гривень. Причину такої різниці нам не пояснили.

Вже відомо, що кілька десятків матерів збираються назвати своїх дітей так само. Навіть дівчатка носитимуть ймення Антимайданка.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

На Майдані добудовують більшу сцену, грозяться на свята возити світових зірок. Я б Рамштайн послухав....)

---------- Додано в 07:30 ---------- Попередній допис був написаний в 07:25 ----------

Почитав трохи....далі ниєте, ну то піпєц....Сім лідерів забагато, треба одного, але зле шо Гриценка не взяли восьмим...)

• Подобається Подобається x 3
  19. Romko

Головне - сцена велика.

20. pipie

pipie Well-Known Member

:haha::mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)