Євробачення 2010

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем nirvanka, 3 січ 2010.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

http://life.pravda.com.ua/surprising/4b3a1aeb5e91f/
    http://www.youtube.com/watch?v=wiEHNmVwd6c
    http://www.youtube.com/watch?v=K9L8IhGIriU
    Отож, ваші враження, прогнози, кого на вашу думку треба відправляти на Євробачення?
    Мені він не подобається і вважаю, що місце в кінці списку нам гарантовано. Краще б послали Джамалу - Євробачення саме для таких оригінальних, як вона.

• Подобається Подобається x 4
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Якщо чесно, то навіть і не чула про такого. Послухала пісні - не вражає, нічого особливого :sad:

• Подобається Подобається x 7
  3. dana

dana Member

Нічого дивного.У нас після перемоги Руслани, здається навмисне відправляють на "Євробачення" невідомих або "неформатних" для цього конкурсу виконавців.Держава не витримає ще одні витрати на організацію шоу такого масштабу.Краще на ще одні вибори витратись.:)

• Подобається Подобається x 6
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Отправляйте Лорак.
    Россиян она уже достала.

• Подобається Подобається x 5
  5. Tanka

Tanka Well-Known Member

Та, чесно кажучи Євробачення не такий конкурс, шоб приділяти йому стільки уваги.
    Але, на мою думку, це найгірший співак за всю історію участі України в цьому конкурсі. Хіба що Лобода така ж лабуда.

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

Лорак - не Білан, щоб по 2 рази туди швендяти. А от Лазорович як раз в стилі Білана.

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

А вам не шкода Джамали? Хіба Євробачення це її формат?

• Подобається Подобається x 2
  6. Leri

Leri Well-Known Member

так само як не знаю хто цей Василь Лазарович так само не знаю Джамалу...
    хоче, ческно кажучи, мені його голос сподобався...
    досить насичений чоловічий тембр...
    якби йому відповідний репертуар - був би зіркою шансону :)

чомусь у наших "звёзд" вічно проблеми з невідповідним репертуаром... та і жанр не завжди той шо треба...

от наприклад у шоу "Народна зірка" мені дуже не подобався дует Наталя Бучинська та Володимир Гончаренко... поки я не почула в їхньому виконнані пісню "Она не твоя"

http://www.youtube.com/watch?v=a57OTuJk4qk

о! це дійсно те що йому треба виконувати!!! таке з надривом... бо інакше голос його голос перетворюються на витягнуту жуйку (затягування страшні...)
    попса у його виконанні чи просто якась лірика - це засіб для катувань
    а от трохи року (зовсім трішечки) і вже зовсім інше враження

може і з тим самим Лазаровичем просто трохи пошукати і можна знайти суперову нішу для його обдарування )))
    хоча... навряд чи усілякі різні продюсери дозволять...
    а оце вже шкода :)

• Подобається Подобається x 3
  7. Tanka

Tanka Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=c85HWfPDrus

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вона оригінальна і голос в неї ого-го! В Джамали дуже великі шанси виграти такий конкурс. А чому має бути шкода? Їм там щось погане роблять? Я думала навпаки - реклама на Європу, нові можливості.. А Євробачення не має конкретного формату, самим видно які різноманітні пісні там бувають.
    Джамала виграла Юрмалу-2009. Дуже цікава нетипова співачка, як на мене :good:
    Власне пісня для Євробачення шукається.. Може якраз знайдеться щось цікаве, і я ще заберу свої слова назад :)

• Подобається Подобається x 6
  9. Tanka

Tanka Well-Known Member

Це хто ж світових відомих співаків розкрутився через Євробачення? Щось, не пам'ятаю таких (крім АББИ), але виключення, як раз підтвердження правила, шо в світі це Євробачення усім, вибачаюся, до дупи.

• Подобається Подобається x 1
  10. Leri

Leri Well-Known Member

ну... навряд чи... :)
    мені дуже си здається що йому (Василю Л.) шансон би пасував... але на євробачення таке не дадуть...

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------
    так... дійсно гарно... оригінально і якось так чіпляюче! (не знаю яке ж би то слово підібрати)

Останнє редагування модератором: 3 січ 2010
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю як в світі, але того ж Рибака зараз крутять повсюду в Польщі, а також переможців і не тільки переможців з минулих років. Учасників запрошують на різні концерти та шоу (той же Рибак був і на "Україна має талант" і на "Фабриці Зірок - 3"), учасники того Євробачення, на якому перемогла Руслана, були у Львові на концерті. Та і в мене самої після кожного Євробачення музичний світогляд розширюється на кілька нових виконавців, і кілька пісень додаються до списку бажаних до прослухування. Я ж не казала, що переможці обов'язково отримують світову славу, але все ж таки рекламуються досить порядно. А разом з ними і країни. Свого часу в айсік'ю була навала турків і тому подібних іноземців, які шукали українок для знайомств і спілкування - Руслана зробила нам таку рекламу. Думаю, що це тільки плюс! :)

12. Leri

Leri Well-Known Member

ну це здається не найкращий плюс :) на мою думку...
    але як кому...

я пам'ятаю, як дивилася Євробачення з Русланою... пів-ночі не спала... переживала...
    (хоча самій треба було добре виспатися перед відповідальним (для мене) концертом у нашому простому львівському оперному)

емоцій була ціла купа!

те що виграли було повною несподіванкою і дуже приємною... адже це дійсно хтось у Європі слухав і кнопочки тиснув щоб проголосувати

але у3 нас , як завжди "політичний грип" почався... і мені чесно кажучи шкода тих самих Гринджолів...
    хлопці не так уже і погано співали... і мабуть самі не так уже й туди рвалися (на Євробачення) а їх зацькували ж у власній країні... без пдтримки в дома не дивно що їх не хотіли приймати і за кондоном...

мені їх шкода...
    а виступили вони не джуже гірше за Лабуду... тіко у неї це явно дорожче було...

а ось тепер мені цілком байдуже... 1-ше місце займуть 1-ше з кінця
    5-те з середини...
    не в тому щастя) а навіть якщо в тому, то ми, українці не дуже вміємо його використати... і єдиним плюсом буде хіба "турки в асьці"... а особисто мені воно не треба

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

якийсь тут глюк у мене з повідомленнями... о_О

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Особисто я добряче підтягла свої знання англійської мови :)
    І думаю, що заради того варто боротись за перше місце! Щоб ми відчували себе кимось важливим, але не дуп тундрою Європи :)
    Та ну що Ви причепились до тих турків? :))) То був приклад. Руслану ж знають на цілому світі. То ж хіба це не всесвітня слава? ;)

14. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ну так: всіх переможців декілька тижнів крутять після Євробачення. Ну й шо з того? Вони від цього світовими зірками становляться? Але я про рівень конкурсу. У Європі це конкурс для молодих виконавців, накшталт самодіяльності. Ви ж подивиться, кого виставляє на Євробачення музикальна мєка світу Великобританія, чи інші спонсори та засновники Євобачення - це ділетанти, аматори, хочеться вуха позатикати, аби їх не чути. Чому? Да тому що вони - європейці до цього відносяться нерозсудливо. Ніхто в Європі всерйоз цей конкурс не сприймає. І тільки країни СНД, ну може ще Балкани та турки, просто зі шкіри пнуться, щоб його виграти. На мій погляд, найбільш адекватний для Євробачення був Данілко. Цей стиль дешевого кіча як найбільше пасує для цього конкурсу, хіба ні? Але ж Джамала з ії унікальним діапазоном (чи 6 чи 7 октав?) голоса, бездоганним виконанням
    найскладніших джазових композицій...... вона по рівню вже світова зірка.
    Участь її у Євробаченні, це як участь світових чемпіонів футболу у чемпіонаті України 2 ліги. Руслані, доречі, він теж більше нашкодив, чим приніс користь. Вона зупинилася в своєї творчісті. Займається чим завгодно тільки не написанням та винонанням пісень. А ті рідкі, шо записує, просто ніяки. Вибачайте, це моя особиста думка.

А це ще для Джамала для Leri. http://glamurchik.tochka.net/

Останнє редагування: 4 січ 2010
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Від травня (чи коли там було Євробачення) до зараз минуло більше, ніж "кілька тижнів" ;)
    А мусять ними ставати? Хто сказав? Стають популярними поза межами своєї країни та і в своїй теж - що в цьому поганого?
    По рівню так, а по відомості? Дід Іван може в Болехові для сільради співати арії оперним голосом світового рівня і що? Україну треба промувати на світ і Данилкі з тому подібними не найкращий спосіб!
    Це треба її спитати. Думаю, що вона б відповіла навпаки. Та і невідомо чим би вона займалась, якби не брала участі в Євробаченні. А так - прославила себе і країну.

16. Summer

Summer Well-Known Member

то таке враження, що все роблять щоб Україна не виграла, то все Євро 2012 ))))
    я би хотіла бачити Джамалу або Гайтану, от вони би показали!

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Яким правом відбираєте гілку неслави у "Ґринджолів"? :)))

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ----------

Селіна ще. Котра Діон. Лара Фабіян також.

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

Якби так було, європейці вже давно би плюнули та й закрили це шоу. А вони минулого року такі сили кинули, видно було, що хотіли конкурс повернути до Европи.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

Моя співпрацівниця постійно радіо слухає, то минулого тижня я ледь коржиками від несподіванки не вдавилася, коли запустили англомовну версію "нас не догонят". :crazy:

18. Tanka

Tanka Well-Known Member

Бо за них хоча б народ проголосував. Доречі, вони зайняли 13 місце, а Лобода -12, недалеко втекла. А ще, у Гринджолів назва гурту гарна.:)))
    А у Лободи - ну самі розумієте...

О! Аж цілісеньких 3!!!! За все 50-тирічне, чи скільки воно там жевріє, це Євробачення, існування.

Які сили? Оцю підстаркувату Патріcію Каас, котра давно во Франціі вийшла вже у тираж? Коли вона щось там белькотіла, було просто соромно за неї, шо вона вийшла так ганьбитися - бо голоса вже нема взагалі, та й харізма вже далеко не та, шо була у 90-х. Ви шо дійсно вважаєте, шо в Великобританії немає нормальних співаків чи співачек, чи в Італіі? Конкурс існує, бо домогосподарки відсилають sms-кі, тому що окупається, тому і існує.

Угу, по радіву ще не таке почуєш, та ще на продуктовому ринку, таксі, громадському пляжі та інших "цікавих" місціях.

Та про що тут взагалі йде мова - кого посилати, кого не посилати. Починаючи з Лободи, конкурсант повинен повністю взяти на себе усі витрати з конкурсу. Ось основний крітерій. В цьому році це теж була головна умова при відборі. От і все.
    А взагалі, мені вже ця тема нецікава. Я сказала усе, що хотіла.
    Краще Ніно Катамадзе послухаю, чи Кэті Мелуа, чи Cardigans (попса, так хоч якісна), чи Muse, чи Apocaliptісе, усі ці європейські виконавці та дуже багато інших (нема часу перераховувати) не ганьбили себе участю в Євробаченні, і Джамала, теж, сподіваюсь, цього уникне.

• Подобається Подобається x 2
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Точно? У Канаді? На звичайному канадському радіо??
    Тут навіть коментувати невідомо як. Ви отак взяли на всіх етикетки поналіпляли... але ж це виключно ваша думка.
    Як на мене, Каас ласку Євробаченню зробила, та й пісня мала назву відповідну, з підтекстом. Для мене (і не тільки, бо з друзями завжди обговорюємо) то було так, наче б ми посеред попсового шоу опинилися на концерті самої Каас. Проблема за тим, що ті, хто легко ковтає Євробачення, не так вже й легко ковтнуть її творчість та особистість...
    Впевнені, що правильно написали?

20. Summer

Summer Well-Known Member

мені подобається Патрасія Каас, і у Франції вона популярна й на далі ;), просо її люблять у нас )), виступила вона :good:, просто Євробачення давно перетворилось на шоу... як сказати не той формат....

п.с.ще крім Селін Діон (вона 2-е місце зайняла), перемогли легендарна група АББА :)

а де твій аватар? :)