Пропоную форумчанам зіграти у передбачення результатів матчів Євро-2012. правила: 1. Треба записатись в темі і писати прогнози. 2. Прогнози приймаються до початку матчів! 3. За точно вгаданий рахунок матчу - 3 бали, за взагаданого переможця чи нічию - 1 бал. Бажаючих прошу у темі написати прогноз матчів: ФІНАЛ 1 липня 21:45 Іспанія - Італія Формат дописів: Польща-Греція 1-2 Росія-Чехія 1-1 (то мої прогнози) Після завершення Євро-2012 я всі бали підрахую і скажу хто переміг П.С. Я на футболі не знаюсь, тому мої прогнози будуть смішні Веселої забави! ТАБЛИЦЯ РЕЗУЛЬТАТІВ
За київським часом - Польща-Греція 19.00 Росія-Чехія 21.45 ---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ---------- Давно не бачила матчів цих збірних, але спробую Польща-Греція 0:1 Росія-Чехія 1:3
Нірванко, а може в пршому дописі табличку з рейтингом учасників закалатати? Пам"ятаєш, як було на ЧС у 2010р?! Польща - Греція 0:2 Росія - Чехія 1-1
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtngESUGJ8S0dEhfa1ZoT1NGM3AxdjE4U2NSOXdEd1E шось типу такого, Ір! можеш цю брати...
зі старих анекдотів - що робить росіянин (москвич), коли збірна росії виграє чемпіонат світу з футболу?
Польша - Греція 0 - 2 Росія - Чехія 2 - 0 в середньому голів буде у команд на даний момент Польша 0,923076923 Греція 0,846153846 Росія 1,461538462 Чехія 0,923076923
Сьогодні їду в авто і слухаю по радіо Доцика і Шльому. А у них передача "перцевий пластир", там тре вгадати, чи віриш, чи не віриш. От додзвонився хлоп і йому перше запитання: - Чи вірите ви, що Росія нині програє 7-0? хлоп трохи задумався і сказав: -вірю, трохи вагаючись... Вірно!!!! Наступне питання: чи вірити ви, що Росія другий матч програє 10-0? - Вірю,- вже впевненіше сказав хлоп. - Вгадано!!!! Наступне запитання: чи вірите ви, що третій матч Росія програє 13-0? Хлоп: -100% - Вгадано!!!!! Пророк!!! Коротше, отримав хлоп приз. (пророк тут не прізвище)