У Львові відбувається чимало заходів з єдиноборств - гран-прі К1, семінари (карате, айкідо тощо), та і секцій чимало є! Пропоную в цій темі обмінюватися інформацією стосовно міроприємств і заходів, а також секцій, їх переваг і недоліків - щоб легше було всім орієнтуватися у Єдиноборствах у Львові! Чув що у палаці спорту "Україна" (Спартак) 13.05.07 буде щось із карате - підкажіть хто знає що там саме буде!
Відповідь: Єдиноорства у Львові А подскажите пожалуйста, где можно найти во Львове секции Муай Тай или Рукопашного боя?
Відповідь: Єдиноорства у Львові бачив колись оголошення, було вказано цей номер телефону: +380967471123
А ще десь є у львові де можна повчитися рукопашного бою або кікбоксингу? Окрім цьоого залу. А то мені чуть далековато. Хоча як хороший тренер то можу й туди їздити
Трохи не потемі, але все ж таки. Підкажіть де можна купити нове кімоно? Бо на секонді є, а в магазинах щось не зустрічала. Напевно як завжди не там дивимось.
Перехрестя проспекту Свободи і вул.Коперника. За союзу там був магазин Спорттовари. А ще в Метро бувають.
Олежка, якщо я не займався ніколи таким видом спорту, як рукопашний бій (мені 17 р.), але зарез хотів би попробувати. Є сенс?
Підскажи, будь ласка, детальніше (навчаюсь у львові, незнаю ще міста норм). Адреса, плата, наявність душу.
ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬСЯ ЗА АДРЕСОЮ М.ЛЬВІВ вул.ФЕДЬКОВИЧА 30 СК"ЛОКОМОТИВ" 1 ПОВЕРХ ВІВТОРОК І ЧЕТВЕР З 20:00 ДО 21:30 тел. +380989590771
В середу, 10 березня відбудеться безкоштовне презентаційне тренування по системі "Реальний світ". Винниченка 30, "Леофіт", на 21:00
Шановні поціновувачі єдиноборств! Будь ласка, підтвердіть або спростуйте інформацію про відкриту першість міста Львова з кікбоксингу, що начебто відбулася 14-15 серпня 2010 року.
Дуже хороша школа є в спорткоплксі універу Франка. http://warrior.com.ua/address.htm Але чи там беруть не студентів не знаю.
чи хтось в курсі, чи десь у Львові можна навчитися філіпінських бойових мистецтв (ескріма, арніс, лапунті)? Чула, що ці техніки (з палицями різної довжини і ножами) дуже прості фізично, але страшенно ефективні, і підходять не лише для чоловіків, але й для жінок. Буду вдячна за конкретну інформацію