Єдиноборства у Львові

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем crow, 11 тра 2007.

1. crow

crow New Member

У Львові відбувається чимало заходів з єдиноборств - гран-прі К1, семінари (карате, айкідо тощо), та і секцій чимало є! Пропоную в цій темі обмінюватися інформацією стосовно міроприємств і заходів, а також секцій, їх переваг і недоліків - щоб легше було всім орієнтуватися у Єдиноборствах у Львові!

Чув що у палаці спорту "Україна" (Спартак) 13.05.07 буде щось із карате - підкажіть хто знає що там саме буде!

• Подобається Подобається x 1
  2. dfuec

dfuec Member

Відповідь: Єдиноорства у Львові

А подскажите пожалуйста, где можно найти во Львове секции Муай Тай или Рукопашного боя?

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Єдиноорства у Львові

бачив колись оголошення, було вказано цей номер телефону: +380967471123

4. D0N

D0N New Member

Опиши точніше місце знаходження секції :)

Останнє редагування модератором: 12 лют 2010
  5. rayan

rayan Member

А ще десь є у львові де можна повчитися рукопашного бою або кікбоксингу? Окрім цьоого залу. А то мені чуть далековато. Хоча як хороший тренер то можу й туди їздити

6. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Трохи не потемі, але все ж таки. Підкажіть де можна купити нове кімоно? Бо на секонді є, а в магазинах щось не зустрічала. Напевно як завжди не там дивимось.

7. bostvl

bostvl Well-Known Member

Перехрестя проспекту Свободи і вул.Коперника. За союзу там був магазин Спорттовари.
    А ще в Метро бувають.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

єдиноборство з тарифами, єдиноборство з з банками, єдиноборство з чиновниками.

• Подобається Подобається x 4
  9. SlaY

SlaY Member

Олежка, якщо я не займався ніколи таким видом спорту, як рукопашний бій (мені 17 р.), але зарез хотів би попробувати. Є сенс?

10. andy

andy Member

якщо цікавить заходь в ск локомотив- секція хапкідо, вівторок і четвер на 20:00- 22:00

11. SlaY

SlaY Member

Підскажи, будь ласка, детальніше (навчаюсь у львові, незнаю ще міста норм). Адреса, плата, наявність душу.

12. andy

andy Member

ЗАНЯТТЯ ПРОВОДЯТЬСЯ ЗА АДРЕСОЮ
    М.ЛЬВІВ вул.ФЕДЬКОВИЧА 30
    СК"ЛОКОМОТИВ"
    1 ПОВЕРХ ВІВТОРОК І ЧЕТВЕР З 20:00 ДО 21:30
    тел. +380989590771

13. SlaY

SlaY Member

А в який час заняття? І чи міг би я з тобою звязатись, для проведення екскурсії?))

14. sasha_b

sasha_b Active Member

В середу, 10 березня відбудеться безкоштовне презентаційне тренування по системі "Реальний світ".
    Винниченка 30, "Леофіт", на 21:00

Останнє редагування модератором: 5 бер 2010
  15. Replikator

Replikator Well-Known Member

Шановні поціновувачі єдиноборств!
    Будь ласка, підтвердіть або спростуйте інформацію про відкриту першість міста Львова з кікбоксингу, що начебто відбулася 14-15 серпня 2010 року.

16. layer9

layer9 Well-Known Member

порадьте будь-ласка куди піти на карате, мені 26, 173 росту...

17. bostvl

bostvl Well-Known Member

Дуже хороша школа є в спорткоплксі універу Франка.
    http://warrior.com.ua/address.htm
    Але чи там беруть не студентів не знаю.

18. Templar

Templar Дуже важлива персона

Юніон і тільки ЮНІОН!!

19. oksanakis

oksanakis New Member

чи хтось в курсі, чи десь у Львові можна навчитися філіпінських бойових мистецтв (ескріма, арніс, лапунті)? Чула, що ці техніки (з палицями різної довжини і ножами) дуже прості фізично, але страшенно ефективні, і підходять не лише для чоловіків, але й для жінок. Буду вдячна за конкретну інформацію

20. grey

grey New Member

а де твій аватар? :)