Є пропозиція зробити мене модератором.

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 19 лип 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не на довго. Думаю одного тижня вистачить, щоб решта (не всі) повчилась як правильно модерувати свободний демократичний форум.Я гарантую, що жодна тема не буде закрита до тих пір поки в ній дописуатиме хоча б один учасник. Я гарантую, що будь який накал пристрастей не буде грубо та нахабно перерваний, аж поки спорячі сторони самі не знайдуть порозуміння, а я лише цьому сприятиму.
    Всього тиждень бо більше я не протягну. Але за цей короткий термін покажу як треба працювати модератором.
    Вибачаюсь за нескромність.

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

Добрый вечер панГранд :) и почему я не удивлена ?

3. ГРАНД

Чому Ви не дивуєтесь?

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Пізно. Я за валідолом...

5. ГРАНД

Не поможе.:)):rose:

6. Милена

Вашему желанию стать модератором :rolleyes:, а может сразу в Админы ;)

7. ГРАНД

Можливо. Але адмін і так вже є, і доволі грамотний та розумний.

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ідея мати на форумі модератора з підписом
    мені явно подобається. :))

9. ГРАНД

У мене не дрогне рука поставити на місце зарвавшогося колегу модератора, коли він не відчуваючи ґрунту під ногами суватиме свій ніс в діалоги між дописувачами і коли його про це ніхто не просить і таким чином зловживає посадою.

10. Norton

Norton камышовый кот

Здравствуйте Гранд...:preved:где ж вы пропадали?:rolleyes:

11. tanna

tanna Дуже важлива персона

У меня есть встречное предложение. Больше никогда не банить Гранда. Много свободного времени до добра не доводит! :rolleyes:

12. Милена

Погоджуюсь, то додайте опитувач , так таки да, буде набагото цікавише, нехай людє вімовлять свою думку з цього питаня ;):rolleyes::))

13. ГРАНД

Я перебував в ув"язненні в якості в"язня сумління. Рівнянин мені в такий спосіб помстився за правду яку я не вмію приховувати.

14. Norton

Norton камышовый кот

Вы думаете что сидя в болоте он это уже замышлял?:))

15. ГРАНД

Щось в цьому є. Мені лестить те, що Ви ростете прямо на очах.:rose::good:

16. Милена

Тато, так то были Вы :yahoo:

17. bars

bars Well-Known Member

Таки так! Нацарювати рублів сто (роздати бани всім незгодним) та втекти це заповітна мрія кожного щирого форумчанина!:)) Гранде, будете збиратися в біга, не забудьте собі пару клонів зробити, як у нас тут прийнято... Щоб потім догавкати...

18. ГРАНД

Ви про що ? Говоріть зрозумілою мовою.о_О

19. Norton

Norton камышовый кот

а почему бы нет? умный образованный человек с определенной точки зрения мог бы попробовать себя в роли модератора...

то що може вас пожаліти....?:rolleyes: правду теж треба вміти сказати, а не в лобову йти...;)

20. ГРАНД

Не міряйте всих по собі. І уважно прочитайте мої пропозиції вище. Я домагатимусь скасування такого явища як довічний бан (окрім спамерів) та залишити самий довгий не більше тижня. Банитиму виключно за брутальний мат і обговорення статевих інтимностей (особливо стосовно жінок) в образливій формі. Все! І більше ні за що.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)