Спершу взявся мучитися сам, але з програмами типу ілюстратора чи корела у мене важко. Тому вирішив звернутися до форумлян. Адже напевно серед нас є ті, хто має дизайнерський хист і володіє графічними редакторами. Задача проста: перевести логотип форуму у векторний формат. Горнятко в логотипі замінити на інше, можливо більш "схематичне". Але загалом (окрім горнятка) базуватися кінцевий результат повинен на тому, що висить у нас вгорі зараз. Словом, лого має бути адаптовано для друку на всякій атрибутиці (одяг, посуд, канцтовари). За допомогу у виконанні задачі обіцяю подарунок - один із перших примірників тієї самої атрибутики
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Alias, Ваш вихід ! Покажіть, як Ви вмієте оформлювати "пітєйні завєдєнія" !
Відповідь: Є дизайнери на форумі? я можу зробити.... DQrg7bPs7uLg7eAg4OLg8uDw6uAg5O4gMzAg6uEuLi4gOikNCg== Додано через 10 хвилин дзеркальні аватарки....
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Я б з радістю, але графічні програми ми тільки почали вчити.От перед НР працювала над оздобленням "Солохи", таке у нас вийшло Кому цікаво, можу ще показати фотки по оформленню
Відповідь: Є дизайнери на форумі? От швидко накидав, не знаю, чи то малося на увазі а тут корел а тут ілюстратор
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Конкретніше спробую пояснити, чого хочеться досягти Чашка має вписуватися в лого, бути його невід"ємною , гармонійною частиною. Зараз, як на мене, цього нема, чашка випадає з композиції, бо малював це лого я Ось приклади логотипів, які мені подобаються. Можна запозичити ідею звідти, можна щось своє придумати. чашка не обовязково має бути натуралістичною, краще навпаки, лише схематично накидана, може силует... Словом, художника в польоті фантазії не обмежуємо, головне щоб було стримано і стильно...
Відповідь: Є дизайнери на форумі? пупере, хіба я щось таке питав? Такими відповідями на дзеркальні аватари не заробиш
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Тему бачив. Відкрив було навіть Корел. Зрозумів, що слід не лише конвертувати, бо це - "як два пальці об асфальт" , але й модифікувати логотип. Отож - спинився. Зробити не обіцяю, але якщо видасться вільна хвиля - подумаю.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Цікаво. Напевно спробую. Але таке спочатку малюється на папері, а вже потім в векторі обмальовується. Бо якщо зразу в Корелі мудохати — буде неживо і криво
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Мені сподобався третій варіант, але, на мою думку, треба горнятко з парою малювати, щоб показати, що це саме кава. І в кольоровій гамі форумі.
Відповідь: Є дизайнери на форумі? вибачте, дімалоз, але середній малюнок ... гмммм... ну, ПАРУЄ воно якось дивно.....
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Конкурс на кращий логотип до якого числа? може я щось спробую придумати, але не обіцяю, бо ще зовсім "чайник"
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Мені теж сподобався третій варінт, але його треба ще трішки доробити, з цього може вийти щось гарне
Відповідь: Є дизайнери на форумі? Може як у другому варіанті з букви О зробити чашку? Бо коли парує буква Ф, то виглядає, як, пардон, какашки свіжі І ще, пам"ятаймо, що малюнок має бути простим і дешевим для друку, тому я б радив утриматися від використання градієнтів і багатьох півтонів І адреса forum.lvivport.com теж має бути присутня