Щоб зменшити загазованість та зробити наше місто велосипедним пропоную зібратись і піти проколювати шини в автомобілях
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях Навіщо проколювати ? Краще знімати колеса, відвозити на базар. А ще дзеркала. Найбільш продвинуті доберуться до магнітол та акумуляторів. Сидушки фірмові теж котуються.
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях Всеодно що боротися з вітряками. Нагадує щось дитяче - а давайте зламаємо в сусідньому дворі качелю бо в нас нема і шоб там небуло. Велосипедне місто це щось таке примарно нереальне, не кожен може сісти за кермо велосипеду. З різних причин. Упорядкувати руз авто і велосипедів реально. Тільки ніхто з тим бавитися не хоче. Додано через 2 хвилини Ну і я думаю тут лишнє писати що буде коли вас злапають за пробивання коліс Доведеться з добрий рік пересуватися інвалідським "велосипедом" з великим кріслом і великими колесами
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях Нагадує старий анекдот. Приходить поруччик Ржевський і з порогу: -Господа! А давайте искупаем коней в шампанском! -Поруччик,так денег же нет. Той ображено так: -Ну тогда хотя кота пивом обольём.
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях Если вы еще не твердо В жизни выбрали дорогу, И не знаете, с чего бы Трудовой свой путь начать, Бейте лампочки в подъездах, Люди скажут вам спасибо, Вы поможете народу Электричество беречь.:D :D :D
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях А на вырученые деньги - каждому по велосипеду:radist: ! Ура,товарищи!!!
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях Я злий я дуже злий........ Ви що не сповна розуму? які шини? я вам зараз вуха машінгвером попроколюю. ну шо за люди? ідіть 10-ти лексусам попроколюйте шини. завдання з цілою головою вернутися.
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях - Гаспада! А не насГать ли нам в Гояль ? - Азия-с! Не поймут-с!
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях давайте зробимо конкурс на найбезглуздішу тему. у цієї небагато конкурентів буде. є шанси на перемогу.
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях Ну я в натурi знаю мисливця, який на замовлення громадян розстрiлював антени стiльникового зв`язку. Якщо встановленi близько до вiкон замовника i як правило - ранiш, нiж дозвiл отримано. Довго потiм шукають поломку, i що довше ремонтують.
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях Якось я кiлька днiв паркувався бiля сусiднього будинку, так знайшлися "пiонери" (вiд слова "СПIонерити; а виростуть - будуть комунiздити), якi зняли щiтки склоочисникiв. Пiдiйшов я до пiонерiв, якi поруч каталися на "тарзанцi" й кажу: "Тут в декого щiтки зникли. Так вн обiцяв гiлку над тарзанкою пiдпиляти. Жертв ще не було ? Будуть!" Знiяковiли пiонери, щось разом захотiли пiти за морозивом...
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях Ага, с завтрашнего дня начинаю давить велосипедистов :D Спасибо, matvs, подняло настроение
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях щоб проколювати шини, тре перше добре надихатись тим газом, нє?
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях якось несерйозно шини проколювати-залатають швидко-треба цукор в бак сипати або кислоти на кріплення коліс чи просто підпалити і потанцювати доокола
Відповідь: Йдемо проколювати шини в автомобілях Та не тільки Лексусам. Є люди які тяжко працюють щоб купити ті шини, і проколошши на звичайних жигулях додому поїде на інвалідному візку а не на ровері.