языковая метка в профиле

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 30 тра 2010.

?

отображать "владение языками" под аватаром?

1. обязательно!

100,0%
  2. нет, это лишнее

0 голосів
    0,0%
  3. свой вариант

0 голосів
    0,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чёто поздно об этом подумал
    господа, предполагаю, что это очень облегчило\раскрепостило\улучшило бы многим пользователям нашего форума общение.

суть предложения такова: пользователь в своём профиле указывает, какими языками владее, и тогда другой пользователь, которые захочет обратиться к первому, сразу поймёт, на каком языке это лучше всего сделать.

2. Stix

Stix Well-Known Member

Я думаю надо не под аватаром, а в профиле.

3. Shiver2005

Shiver2005 Well-Known Member

Падтрымліваю. Гэта асабліва спатрэбіцца нашым расейскім наведвальнікам. Можа і да нас пачнуць звяртацца па-украінску.

4. kertis

kertis миється в бані

Какой у Вас жуДкий суржик...:rolleyes:

5. Luna

Luna Guest

С какой стати они должны к нам оращаться на украинском, если мы прекрасно понимаем русский? Чтобы создать неудобства нашим "расейским наведывальикам"?

6. Shiver2005

Kertis, не більш жахливий, ніж в вас, а білоруську мову слід знати таки.

Luna, стать може бути хоч жіноча, хоч чоловіча:) Ви за усіх не розписуйтесь, я російську знаю не ліпше за македонську і спілкуюся переважно з україномовними, якщо ви помітили. І мене якось зручність російських відвідувачів не цікавить.

7. Norman

Norman Guest

Вспоминаю постаянное нытье Тан То...зато теперь он наконец освоил он-лайн переводчик:rolleyes:

8. Luna

Luna Guest

А до чого тут стать? Мене особисто Ваша не цікавить. І не я, а ВИ розписуєтесь за всіх. Цей ресурс не має обмежень для користувачів, це є у правилах форуму і Ви, якщо маєте бажання спілкуватись - додайте трохи доброзичливості і облиште невдячну справу сортування форумчан.
    Ви маєте повне право не цікавитись зручністю російських відвідувачів, на щастя, від Вас у даному випадку нічого не залежить.
    Адміністрація форуму має наміри піклуватись про зручність відвідувачів з будь-якої країни. Приємного Вам спілкування українською.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

тре було умляутів додати, бо спершу здається, що це ви "русинском язиком" заговорили. :)

наголошую: саме під аватаркою -- це не для якогось приниження чи возвеличення (от я розмовляю двадцятьма мовами), а суто для того, щоб усвідомити, чи співрозмовник вас зрозуміє максимально правильно.
    для пана Тан То рекомендую встановити браузер ґуґле-чроме (ґуґл-кром), який дозволяє легко перекладати з однієї мови на іньшу.

10. Norman

Norman Guest

Ему надо вставить не гугл, а кое-что другое:rolleyes:

11. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

Наверное, это будет интересно :good:. Главное, чтоб не "встретились два одиночества":

?مالاً المحيط القطبي الشمالي ومن الشرق المحيط
    !الهادي ومن الجنوب منغوليا، الصين، أفغانستان

от любопытства сдохну :rolleyes:.

12. Luna

Luna Guest

И не Вы один)))

13. Shiver2005

Luna , ваші слова були: "с какой стати", я відповів, що хоч жіночої хоч чоловічої статі. Не слід на мене так агресивно реагувати, це ви почали мене переконувати, що всі розуміють російську, а тепер починає мені доводити який я поганий, так діло не піде.

14. Luna

Luna Guest

Агресивно? Мені здається, у вашому пості є зневага до форумчан, з якими Ви навіть познайомитись не встигли. Ніякої агресії, Ви помиляєтесь. Але маєте знати, що за правилами цього ресурсу, всі користувачі є рівними у правах. Ідею зробити мовну позначку Дунканом презентовано як додаткову зручність, а Ви намагаєтесь перетворити її на "хай до нас українською звертаються" і "мене їх зручність не турбує". Отак точно не піде, запевнюю Вас.

15. Shiver2005

Дик я одразу сказав, що російської не знаю, а якщо людина знає і російську і українську, як гадаєте якою мовою вона до мене звернеться? І так, я егоїст, мене не турбує зручність інших, бути егоїстом не заборонено в правилах форуму. Це вони зі мною не познайомилися, а не я з ними, з найактивнішими я вже знайомий.

16. Luna

Luna Guest

Якщо людина знає і російську, і українську - звичайно, якщо Вона ввічлива, звернеться до Вас українською. Але росіяни не володіють українською вільно. До речі, ніхто з них до Вас на спілкування не напрошувався.
    Давайте не будемо перетворювати цю тему на сварку. Ви маєте право бути егоїстом, звичайно. Але зневажливо висловлюватись на адресу користувачів ресурсу я Вам не раджу. На цьому ставимо крапку.

17. Shiver2005

Зневагу бачите тільки ви - це в вас у голові.

18. Luna

Luna Guest

Шановний, ще один натяк на те, що і у кого в голові - і ми будемо дружно вітати Вас з першою "нагородою". Якщо не зрозуміло одразу, виношу офіційне попередження: на цьому ресурсі користувачі мають право вільно обирати мову спілкування, ніхто Вам нічого не винен.

19. Милена

Милена Дуже важлива персона

Я тоже вижу и не только в этой теме.

20. Shiver2005

Luna, я правила не порушую і нікому нічого не нав'язую на відміну від вас, вам просто нічого відповісти, але це ж не мої проблеми.
    Милена, пташки підспівувачі є завжди, їхня особливість у тому, що вони дружньо злітаються за командою керівника, тому в вашу чесність вірити не доводиться.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)