Найбільшу "любов" до Януковича має Онікс. А тут я показую свою, бєзотвєтную. Завтра відішлю дражайшему.
А ви думаєте Яник не так відповість? Ні він з підписом свого Конюхова пришле щось подібне : "Згідно .... пересилаємо...." Степанич, це все до вашої хваленої медицини, яка зараз на рівні прокуратури чи судів..
По великому рахунку з Вашими претензіями до нашої медицини я погоджуюсь. І те, що потрібно звертатися до найвищих інстанцій, також згоден. Єдине, я не поділяю Ваш стиль звернення.
Невже я не написав "Ваше високоблагородіє"? Степанич, за багато років звернень до цієї посткомсомольської сволоти я, як і багато моїх земляків, як тільки не перепробував звертатися до них, але результат один і той же. Там в одній темі один "кандидат" пробує вбити межу між совком та постсовком, але ця межа весь час стирається, бо культура відношення до людей цих самозваних прищів від влади не змінилася. Як плювали вони на людей тоді, так плюють і зараз, хіба що трошки нахабніше та під іншою ідеологічною димовою завісою. Невже ви думаєте бувший завгар може зрозуміти інший стиль звернення? Та їхнє вкорініле жлобство ніякі Межигір'я з Мерседесами не прикриють. Так що звиняйте Януковичі та Степаничі за стиль. Яка держава, такий і стиль відношення до неї. Єдине, чого я не вжив зрозумілого для них, це монгольського мату, коли згадують їхню матір. Не дуже звик я до цього СТИЛЮ.
на деревню дедушке..... Янукович этого не прочитает, а вот если отправить в районный отдел здравоохранения, а копии в прокуратуру и горздрав, с уведомлением о вручении, то согласно закону про обращения граждан в социальные службы, ответ вам дадут в течении 20 дней. и это будет нааамного более действенно, потому что там такие письма читают.
Ще один ппрахвесор. І багато ви отримали на практиці відповідей ПО СУТІ від більшовицького корпоративу чи сьогоднішнього необільшовицького? Навчите цій ТЕОРІЇ марсіанина чи приїжджого цивілізованого європейця, які ніколи не стикалися з культурою "рашен". З'їздите в Європейський суд, ознайомитеся з кількістю скарг з простору культури "рашен", лиш тоді продовжимо теоретичну дискусію. На відміну від вас я критикую режим не по закутках форумів, а йому в лице. Ваш Сірожа спочатку дякував за поради, а потім йому обридло слухати більш розумніших за нього людей.
два раза обращался и два раза дело разрешилось в мою пользу. а вы много получили ответов от Януковича?
Продовжуйте далі вирішувати СВОЇ ОСОБИСТІ проблеми. А я користуюся статтями 5 та 38 Конституції, про які ви навіть не здогадувалися.
Це не МОЯ ЛІЧНА ПРОБЛЄМА, бо я маю можливість заплатити стоматологу за його роботу без бігання по кабінетах. Це ГРОМАДЯНСЬКА ПОЗИЦІЯ по захисту тих обездолених людей, які вже не взмозі захистити себе від цього невігласького хамства.