Янукович завтра здасть Медведєву трубу?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Степаныч, 28 чер 2011.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Янукович завтра здасть Медведєву трубу?

Київ погодився на створення спільної з "Газпромом" керуючої структури, яка в майбутньому зможе контролювати роботу української газотранспортної системи.
    Про це повідомляє російська "Независимая газета" з посиланням на джерело, яке було свідком неформальної зустрічі президента Віктора Януковича з російським прем'єром Володимиром Путіним у суботу в Криму.
    Газета зазначає, що 28 червня в Москві планується засідання українсько-російської міждержавної комісії під керівництвом президентів Дмитра Медведєва і Віктора Януковича.
    Джерела видання стверджують, що Київ знайшов аргументи, що дозволяють знизити напруженість в українсько-російських відносинах, не відмовляючись при цьому від євроінтеграції.
    "Наша сторона наповнила конкретним змістом квітневу пропозицію Віктора Януковича про формат "3+1", в якому Україна могла б ефективно співпрацювати з Митним союзом", - сказав один з обізнаних чиновників.
    За його словами, мова йшла про проектний підхід до співпраці: "Щоб не застосовувати загальні правила, а в кожній окремій сфері та галузі реалізовувати окремі взаємовигідні проекти".
    Джерело заявило, що Київ погодився на створення спільної з "Газпромом" керуючої структури, яка в майбутньому зможе контролювати роботу української газотранспортної системи.
    Експерти не виключають, що в ході засідання міждержавної комісії буде прийняте рішення про спільне управління ГТС.
    "Нам потрібно вибирати з двох зол: або ціна на газ починаючи з четвертого кварталу вище 400 доларів за тисячу кубометрів, або спільне управління. Другий варіант дозволить не тільки збільшити обсяг транзиту російського газу по українській території, але і підвищити ставку транзиту. Це додаткові доходи", - цитує видання одного з чиновників.
    До речі, днями українські агентства оприлюднили аналітичну довідку, яка свідчить, що уряд має намір майже в два рази підвищити вартість послуг з транзиту.
    Відповіді російської сторони ще не було. Передбачається, що питання буде розглядатися в ході переговорів глав держав.
    Очікується також, що після засідання українсько-російської міждержавної комісії сторони озвучать умови спільного використання Керченської протоки.

Журналисты как всегда обостряют или таки да?

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Степаныч, это экзамен, конечно, но зачем ему сдавать трубу? Олигархи уже привыкли сидеть на дорогом газе
    К чему это?

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Здасть- не здасть. Яка в біса різниця. Все рівно майже всі рішення після усунення Януковича мають бути переглянуті. Хоча я думаю що нічого він не здасть. Сам Янукович звісно ж ніяких рішень не приймає зогляду на скудоуміє та природню тупість, але оточення ж таки має розуміти про наслідки?

4. OrangeSpring

Гранд, НУ уто его будет убирать? А менять шо ня Тягныбок или Юльку. Я Вас умоляю:))

5. Степаныч

Вот это и настораживает. Не знаю, почему молчат наши СМИ, т.е. молчав ваапче! И политики. А ведь это СОБЫТИЕ. Сначала ЧФ в обмен на более дешевый газ с одновременным повышением цен для населения, теперь совместное управление "трубой". Что дальше?
    Е нє, Гранде! Це Вам не продовження оренди ЧФ, який стояв, стоїть і стояти буде у Севастополі у будь-якому випадку. До того ж перебування в Криму ЧФ нікого, крім ура-патріотів, абсолютна більшість яких проживає за межами Криму, не турбує. ГТС - національне багатство, одне з важливих джерел наповнення бюджету, вагомий важель як у перемовинах з Москвою, так і з ЄС. Втрачати такий козир?

6. ГРАНД

Тягнибок краще, Тимоха дещо гірше. А от Янукович в порівнянні з ними взагалі від"ємне явище. Прибирати його буду я, Ви і ціла купа народу, який себе ще відчуває людьми вільними.

7. Tan To

Tan To сын империи

24.06.11 состоялась неофициальная встреча, Путина с Януковичем в Крыму. В СМИ об этом чуть-чуть, и только домыслы, один из, которых, Янукович УГТС сдал, правда не Медведеву...а Путину.

8. ГРАНД

Я очам своїм не вірю. Степанич, невже це Ви таке дописуєте? Прямо якась помаранчева зараз в Вас вселилась.:));):))

9. Степаныч

Да, ссылка на российскую газету: Москва - Киев: возможны новые сенсации
    Подробнее: http://www.ng.ru/cis/2011-06-27/6_formula.html
    . Но мы уже научены горьким опытом, когда тупо надули с Харьковскими соглашениями.

10. Степаныч

До чого тут кольори? Мова про інтереси держави. Я без іронії.

11. Tan To

Tan To сын империи

Я вас еще больше огорчу, предполагается, что есть договоренности по шельфу, Севастополю, возврату долгов "Татнефти".

12. OrangeSpring

Тягныбок - марионетка - пустунчик:rose:

13. OrangeSpring

Степаныч, ну с чего такой пессимизм?

14. ГРАНД

Саме про це і попереджали Януковича, що одним пальчиком від протягнутої руки москві він не відбудеться. вікушуватимуть по саму шию.
    При чому попереджали не лишен помаранчеві, а і свої ж тверезі синьожопі люди.

15. OrangeSpring

Какая у вас россиян хотелка я смотрю отросла:))

16. ГРАНД

Не вірте чуткам.

17. OrangeSpring

А прчичем тут слухи?
    Вы считаете, что я не могу сама проанализировать его личность
    Я слухи никогда не слушаю:rolleyes:

18. Tan To

Tan To сын империи

Какая то женская зависть, сквозит в вашем посте...хм:))

19. Степаныч

Ну, шельф - предмет переговоров, по-любому. И права обеих стран тут приблизительно одинаковые, сейчас он не наш, не ваш, подходы разные. По Севастополю не слышал о чем речь. А долги нужно отдавать, тут и спорить не о чем.

20. Степаныч

Пока не пессимизм. Так, опасения.

а де твій аватар? :)