Янукович відвідав російських колег

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

УЧОРА лідер Партії регіонів узяв участь у X з’їзді партії “Единая Россия”. Віктор Янукович зазначив, що приїхав на з’їзд партнера Партії регіонів. Захід відбувався під головуванням прем’єр-міністра РФ Владіміра Путіна й за участю президента Дмітрія Мєдвєдєва. Повний текст

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Все б нічо, вже звикли всі до ціх візитів:) ось лише таке співпадіння: в Україні саме в ці дні були поминальні дні по жертвах Голодомору. А ЯнЫк це голова фракції ПР у Раді, народний обранец східної України, підлабузничає кремляді в такий час. Зрозуміло що він білорус, завезений у Янакієво на місце загиблого українця, але треба мати панятія,;) же він політик такого масштабу...

Останнє редагування: 4 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

останнім разом так от приблизно пропонували райске життя у 1939 на Західній Україні, незабаром таки ж показали хто "кручє". Відвадили навічно в того чорного рота заглядати. Що велика та загрозлива, то ми в курсі, от і намагаємось втупити в НАТО жеби захистити себе від агресії. А як такий сміливий, чом не реєструєшся?

• Подобається Подобається x 1
  4. Марусино

Марусино Well-Known Member

тю блін. Знов про ЗУ. А де вся інша Україна? бо їй ніхто не показував, хто кручє.

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

чи може так гарно показали, що хто вижив - волів не переповідати?

6. Марусино

Марусино Well-Known Member

ага, саме так. Ми боїмося.

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ви не знаєте. І не вірите. Так само галичани у 1937 не вірили та насміхалися.
    Прапор вам у руки - ви не сприймете це як насмішку?

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Тут Ви Марусино праві в ЗУ здебільше вижили тільки комсомольці-їнтіліґенти-запроданці.

І головне бздять про 37 рік хоч і самі (або їхні предки) прапОри тоді носили. (між нами - комсомольські гімнюки ;))

Останнє редагування: 7 гру 2008
  9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

день памяти -22 ноября, Янык на сьезде был 20-го, вполне мог вернутся, от себя скажу - я на него не обиделся бы, возможно он этой поездкой на будущее чегото для страны добьется, и про НАТО - убедились теперь что оно Вас защищать не будет? и если Россия хоть как-то решит по-агрессировать то в первую очередь будет гражданская война, кто победит думаю понятно по историческим примерам ... (надеюсь подобного не случится)

10. Полковник

Полковник миється в бані

Опять "лесные братья"??????
    Как всегда?????

11. artobstrel

угу ... :haha: когда разрешат из леса выйти

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, як його допустять до керівництва, я впевнений, що добйоться. Правда не для страни , бо страни не буде. Буде губєрнія. Маларасійская.

13. Полковник

Полковник миється в бані

А Вам ТАМ, в Австралии, какая разница?
    Хоть штатом США станет.
    Вам-то ЧТО????

14. Педро родом из Украины. Возможно, у него тут остались родственники, друзья.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Что Вы говорите????
    И ЭТО правда????
    Я в шоке!

16. Pedro

Бачите, Полковник,ЗУ це для мене і по крайній мірі 10 поколінь моїх предків - батьківщина. На відміну від Вас. І я б не хотів, щоб її знову топтали кірзяки сучасних варварів.

17. Полковник

Полковник миється в бані

А если американским штатом станет?
    Тогда НОРМАЛЁК?

18. Pedro

Я не бачу навіть найменшого натяку на це. Та й якби американці так легко все перетворювали в штати, то вже і Франція і Японія і Канада і ще добра дюжина держав стали б штатами. А то вже Обама запланував вивід військ і з Іраку. Так що заспокійтеся, Полковник. Американці - нація визволителів.
    (Не плутайте з асфабадітілямі).

• Подобається Подобається x 3
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Это шутка ГОДА!!!!
    Спасибо, Педро!
    Буду рассказывать народу - уписаются!!!!

+1000!!!!

20. artobstrel

страны и сейчас нет, одно название, как будет посмотрим, главное чтоб люди хорошо жили

а де твій аватар? :)