Янукович уникає публічності, бо не хоче привселюдно відповідати за промахи ПР

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем Zoy, 10 вер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoy

Zoy newsmaker

Відсутність Віктора Януковича під час відкриття сесії Верховної ради України - це звичне для українських високопосадовців уникання публічності у скрутних ситуаціях. Таку думку висловив провідний експерт політико-правових програм Центру Разумкова Костянтин Дикань у коментарі для часопису «Тиждень».

«Янукович продовжує звичай українських посадовців: у випадку не надто приємного становища не виходити на люди і не давати жодних приводів для негативної реакції. Як на мене, це просто період раннього становлення демократії, політичної культури, коли наші посадові особи реагують по-дитячому. Це так зване комсомольське загартування — навчитися викручуватися з будь-якої негативної ситуації, мовляв, усі винні, крім мене», — заявив фахівець.

Причин, з яких Янукович побоюється публічності, може бути кілька, каже пан Дикань. «Мені видається, що він просто не хоче, щоб це стало приводом для коментування тих чи інших подій, насамперед незручних для нього. Звісно, йдеться про політичні репресії, суд над Тимошенко, Луценком тощо, — припускає він. — Окрім цього, певною мірою уникання публічності зумовлено й тим, що влада ж реально знає результати своєї праці. Це не в телевізор можна постійно говорити, що руїну подолано, стабільність досягнуто і тепер ми семимильними кроками наздоганяємо і переганяємо Америку. Насправді і економічна ситуація не така вже й райдужна, а про політичну вже й годі казати. Ми спостерігаємо порушення виборчого законодавства практично повсюдно і повсякчасно. Цим і зумовлено його небажання виходити на люди».

Знавець підкреслює, що Янукович став заручником централізації влади у своїх руках. «Сконцентрувавши всю владу, він узяв на себе всю повноту відповідальності. Не з Азарова ж питають, а тільки з президента», — зауважує він.

http://razumkov.org.ua

2. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

І хто ж це так приязно думає про Януковича?:girl_devil:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)