http://news.online.ua/2006/12/25/145354.php Шутки «95-го Квартала» о Януковиче и Ахметове привели к отставке зама Цушко "После шуток «95-го квартала» на концерте ко Дню милиции в правоохранительных органах проводится служебное расследование — кто допустил номер с Януковичем и Ахметовым. Об этом пишет «Газета по-киевски»..В частности, по информации издания, после праздничного концерта помощник министра внутренних дел Валерий Мельник, ответственный за подготовку концерта, написал заявление об отпуске, а сначала года должен подать рапорт об увольнении." За кого вы голосовали? Я спрашиваю приверженцев ПР. Вы этого хотели? Я, нет!!! Так зачем же вы на шею и мне их навесили? Что я вам плохого лично сделала?
Відповідь: Янукович - "почалося..." Зеточко, та якби вони самі усвідомлювали, ЧОМУ голосували за ПР ЄДИНЕ нормальне формулювання я почув (жовтень 2004) від пані з Дніпропетровська, років під 50, дружина середного бізнесмена: "Зараз у нас все поділено. Нам не дуже добре, але є видимість стабільності. А з новою командою почнеться новий переділ. І ми з чоловіком (завважте - "ми з чоловіком", а не "50 відсотків населення"!) цього боїмося". Може саме цей зміст вкладено в мантру Януковича - "За мир и стабильность" ! "Стабілізець" !
Відповідь: Янукович - "почалося..." И это только начало Хотя начало мы заметили с резких подорожаний!
Відповідь: Янукович - "почалося..." " - Мистер Сталин, а какое у вас хобби? - Я собираю анекдоты о себе. - И много вам удалось собрать? - Два с половиной лагеря..." Щось нагадує....
Відповідь: Янукович - "почалося..." А мне что говорить? Я вААще за Литвина голосовал. А вы мне шо на шею навесили?:D
Відповідь: Янукович - "почалося..." Погано голосували, Степанич, точніше, погано агітували за Литвина. Думаю,якби Литвин подолав 3%, бардака в ВР було б менше. А ось хто голосував за ПР - то це мій друг Читач, але він кудись зник. Повернеться - розповість що там за ситуація в ПР.
Відповідь: Янукович - "почалося..." Та й агітував нібито непогано. Але у нас такий народ - крайнощі потрібні. Ну і нахімічили, думаю.
Відповідь: Янукович - "почалося..." Приєднуюся до всіх прозвучавших "ФУ", але із невеликим зауваженням. Справа в тому, що те, що людина займає якусь посаду, зовсім не дає права комусь цю людину безкарно обсирати. Поставте себе на місце Я. і А. Уявіть собі, що ви прийшли на якесь зібрання, а горохові шути принародно починають говорити про вас всіляку гидоту. Якою була б ваша реакція? Підозрюю, що ви вжили б усіх можливих заходів для покарання винних в цьому неподобстві.
Відповідь: Янукович - "почалося..." Неподобства нехай не творять самі політики, то й не будуть нариватися на обсирання. А то дуже гарно вони примостилися собі. Творять що хочуть, аби лишень ще й всі мовчки на те витріщалися. Бо це затикання рота мені нагадує тільки: "Мамо, мамо! Нехай дерева не хитаються, щоб вітру не було!"..
Відповідь: Янукович - "почалося..." Без натяків, просто для інформації. Однією із ознак олігофренії є відсутність почуття гумору. :D
Відповідь: Янукович - "почалося..." Заради справедливості - вони швидко вчаться і надалі все буде делікатніше. Пол Манафорт вставить пістон і більше таких дзвінків, як Януковича Цушку, не буде. Однак суті це, здається, не змінить таки. Свобода (включно з свободою слова) їм заважає за визначенням. З нетерпінням чекаю розшарування "регіонального електорату"-2004 і виділення з його лав численної демократичної складової, яка повелася на лозунги про "язик", "східну ментальність" і т. п. На заході аналогічне розшарування протилежного табору йде повним ходом і поки лиш послаблює позиції утримання демократичних свобод. А коли ці дві течії знайдуть спільну мову (як на мене, не можуть не знайти), то всі ці Януковичі і прочая шушера максимум опиняться в електоральній ролі сьогоднішніх комміків. Свого часу у кінці 80-х - на початку 90-х і Харків, і навіть Донецьк були помітними центрами вільного громадського руху. Щиро сподіваюсь, що мерзле царство рудого футболіста скоро розтане так само, як і царство рудого ракетчика. Руді у наших краях тримаються зазвичай довго, але кінчають нудно і безславно. Може, мій оптимізм замішаний на ідіотизмі, але шо поробиш... :D :D :D
Відповідь: Янукович - "почалося..." я голосовал за Януковича и горжусь этим!!!! посмотрите что жопамордый со своей соской с касой сделал со страной буквально за год... цены на бензин повлекли за собой подорожание практически всех товаров. Вторая немаловажная причина это украинизация... Крым был и будет русским!!! и не значит что из-за этого надо ругаться укр- и русскоязычным слоям населения. В третьих правительство Ющенко не может решить проблему крымских татар в Крыму. И есть еще одна вещь как бюджет -я не буду ничего говорить, а вы посмотрите сами какое %-ное распределение гос.бюджета идет по областям
Відповідь: Янукович - "почалося..." Вы считаете, что в поднятии мировых цен на нефть виновен Ющенко вместе со своей ...? Крым был русским. Стал украинским, но русскоязычным. И более русским не будет. Проблему крымских татар в Крыму боюсь не решит даже Янукович со своей ... Ахметовым
Відповідь: Янукович - "почалося..." кто же вам сказал что он не будет русским? все не за горами. мы - крымчане за отношения с Россией, пусть даже находясь в составе Украины. а вообще мое мнение что Украина должна расколоться на лево и правобережные. вот
Відповідь: Янукович - "почалося..." а еще ув.Капитан вы ничего не сказали насчет бюджета и отчислений в него областями. у вас есть эти данные или вам дать их?
Відповідь: Янукович - "почалося..." Боюсь, это не в интересах даже любимого Вами Януковича. И отнюдь не из-за любви к Украине А насчет Вашей иронии и процентовки по областям - ув. Крымчанин, у меня есть Гугл и Яндекс, и при необходимости я могу найти такую информацию. вот.
Відповідь: Янукович - "почалося..." А кто против нормальных отношений с Россией? А вот ратующих за раскол точно не приветсвую, чтоб им до Судного Дня не дождаться..... праздника на своей улице. А вообще-то за подобные призывы должна быть уголовная ответсвенность, дабы остудить некоторым горячие головы...
Відповідь: Янукович - "почалося..." Ну а ти собі яке узбережжя вибираєш, братику? Кого добровільно віддасиш клятим бандерам - одеситів чи херсонців? :D :D :D Стосовно ж своїх особистих економічних спостережень - пересічного киянина-бюджетника - можу сказати таке. Починаючи з Ющенка-прем"єра і до першого Януковича (включно) я жив стабільно. Плюс-мінус трошки. За Юлі і Єханурова, за великим рахунком, моя кишеня особливих змін не відчула, хоча обстановка стала нервовішою. Газ стрибнув з 50 до 95, ще щось, ще щось... Але я так само на своєму мікрорівні жив стабільно і з певним невеличким запасом. Починаючи з вересня 2007-го у мене суцільні "мінуси". Заробітки тануть на очах, про ціни постійно питаю продавців, бо не факт, що вчорашня ціна ще діє. Так, я не вхожу до фан-клубу Януковича (взвгвлі принципово безпартійний і безкумирний), але зараз (віриш - не віриш) пишу щиро: поки була криза, я мав певну впевненість у своєму економічному положенні. Як тільки почали з "кризою" боротися - капєц, кручуся втричі більше, маю вдвічі менше. От чого таке співпадіння в часі цікаве, а? Янукович перед НР пробував мене заспокоїти з "ящика" - каже, це кляті помаранчі дров наламали, але ми вже все в основному виправили. Не знаю, не відчуваю... Нарешті, не вірю, бо 70 років боролися зі світовим імперіалізмом, з вини якого й були весь цей час перебої з сосисками у сусідньому гастрономі. Тут щось схоже - помаранчі зіпсували економіку, рєзко-рєзко зносилися основні виробничі фонди - все щось нашим VIP-танцюристам танцювати заважає :rolleyes: . А тут ше й НАТО на мирний Крим посунуло. Ціле літо з офігєвшими резервістами у Феодосії воювали (поки братська Росія у Нижегородській області спільні з натівцями навчання проводила), просрали відпочинковий сезон... Тепер, чув, знов на смєртний бой проти атлантичного агресора постаєте? А й справді - буде в Криму тихо - хто ж тоді в Сочі санаторії заповнюватиме? :D :D :D
Відповідь: Янукович - "почалося..." Иван насчет "просрали сезон" я с тобой согласен. Поэтому и веду к тому - что зачем же народ насильно заставлять что то делать, тем самым разделяя их.... не мы же начали, а пришли к нам "в дом" и сказали - теперь вы все переходите на украинску мову.... а кто к нам с мечом как говорится....