Ями...Ямиська...Як боротись..

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Hyligan, 22 лют 2012.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чітко, зрозуміло, грамотно... Всього неповних три хвилини, а в голові залишилось...

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

там на сайті викладаєш фото ям і по них голосування проводяться, я сподіваюсь з своїми ямами вийти на перші місця :)

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я по трасі Київ-Чоп поїду в два рази довше... )

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В 2008 году был в Костроме, так там водители провели акцию: около каждой ямы клали цветы, а то и венок. Это прошло по СМИ, Подействовало, по главным улицам проехать можно

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хотілобся почути думки з приводу цього відео......Як думаєте, може бути дієвим такий спосіб боротьби з ямами (злодіями) ???

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

ями біля Великих Мостів латають глиною

[​IMG][​IMG]

Про це ЗІКу повідомив депутат Андрій Сенюк, який надіслав в редакцію фотографії з місця робіт, що за декілька сотень метрів поблизу Великих Мостів.
    За його словами, найбільший шок у нього викликало те, чим засипають ями працівники автодору.
    «Це звичайна глина! – каже Сенюк. – Незабаром тут буде одне болото».
    Як констатує Андрій Сенюк, одну машину робітники вже розвантажили, а ще дві чекають своєї черги.

http://zik.ua/ua/news/2012/03/02/337053

і жодних проблем.

8. Я вражений... Таке можна побачити тільки у нашій країні як це не сумно визнавати...(( думаю проблема доріг у нас ніколи не вирішиться ...(

9. yasam

yasam Well-Known Member

якщо назбирається критична маса таких скарг думаю можна чогось добитися,
    але не з нашими ПАСИВНИМИ громадянами, які нічого робити не хочуть, але хочуть щоб ям не було

10. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Дуже корисна інформація. Найближчим часом пофоткаю, зніму на відео і виставлю в "ютуб" дорогоу Гірне - Уличне, там просто тмракі, дорогу вже років 5 не рухають, а між іншим там проходять важливі транспортні потоки до курорту Трускавець.

11. Спосіб абсолютно дієвий! У Львові є конкретні результати. Починаємо думати про масову акцію...

а де твій аватар? :)