яким чином діти розуміють, що повинні бути тато і мама? і чи розуміють?

Тема у розділі 'Діти', створена користувачем duncan, 13 жов 2010.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

таке от питання - чи усвідомлюють вони самі, чи просто спостерігають за іньшими?

2. ostrov_ленок

ostrov_ленок Well-Known Member

Я думаю, что это на уровне инстинктов. И наблюдения за другими то же играет свою роль. Из песни слов не выбросить.

3. Luna

Luna Guest

У всех по-разному. Кто-то ориентируется на опыт собственной семьи, кто-то - на источники информации извне (мультяшки, кино), а кому-то...увы...добрые соседи рассказывают об "ущербности" (навеял пост Торро о матерях - одиночках).
    А что значит "сами"? Безусловно, сами. Но на основании полученной информации.

4. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]загордился[/OFFTOP]по суті, коли я виховувся не було прийнято цацкатися з дітьми ,там морожено пирожоно ,гойдалки,і з натугою копаючись в закоулках памяті можу сказати-дитині головне знати що в неї тато є,мама- я би поставив знак запитання. чому? відповім.у однокласника в початковій школі не було мами ,його якби ніхто не жалів,а в кого не було тата, того було жалько і всі його сиротою вважали

5. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Уверена, для гордости у Вас есть лучшие мотивы.[/OFFTOP]

6. Forpost

Forpost Стоїк

тоже под вопросом кака така инфа бьіла в мои времена и "колхозника" то не бьіло

7. Luna

Luna Guest

Ваши времена?
    Наши времена вместе с нами...они не закончились, Торро.
    А будучи ребенком, Вы наверняка находили, где её взять. Пример родителей, земляков...

8. Зануда

Зануда така зануда

То записано десь в кожній дитині - ота потреба в обох батьках. Так співпало, що коли народився син, у чоловіка на роботі відбулись не дуже корисні зміни - часті та затяжні відрядження і в результаті тато вдома лише в неділю. То був мій найбільший біль, коли моя 6-місячна дитина шукала тата у всіх представниках чоловічої статі, які лиш готові були глянути в ту сторону, він просився на руки до всіх чоловіків, які до нього щось сюсюкнули-агукнули. Це минулося тоді, коли підчас відпустки тато повністю присвятив себе дитині - носив, возив, купав, гуляв, перевдягав, вони буквально їли з однієї тарілки. Син заспокоївся і перестав так маніакально чіпатися до всіх хлопів.
    Дитина має то десь закодоване в підсвідомості - має бути тато і мама, а коли когось бракує, то це не правильно і свідомість цієї неправильності тягне за собою різні комплекси і дитячі травми.

Останнє редагування: 19 жов 2012
    • Подобається Подобається x 5
  9. lforum

lforum Member

ПЕвно, що розуміють. В неповних сім"ях найсильніше бажання будь-якої дитини це щоб мама жила разом з татом...

а де твій аватар? :)