Які дороги у Львові?

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем White Ice, 2 вер 2013.

1. White Ice

White Ice Member

Всім привіт, підскажіть будь ласка, які дороги у Львові зараз? Багато у зимку снігу та розчищають дорогу?
    Тяжко їздити на низькому авто жосткому по місту? Чи краще взяти джип? Бо не хочется постійно ремонтувати автомобіль із за поганих доріг та ям....
    Всім дякую за допомгу...:)

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Бруковані або асфальтовані, як де. А що?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

яка машина? який кліренс?

4. White Ice

White Ice Member

я переїзжаю через місяць до вашого місця десь на 2-3 роки, звик що в нас дороги рівні без ям, тому їзжу без проблем...Honda Accord type s на 18 радіусі з жосткою підвіскою(кліренс 15см десь), тепер зараз задумаюсь продати та звяти щось із джипів чи по мягчіше, але не хочется з улюбленою машинкою розтаватися)

5. Bambook

Та не треба тут джипа. Тут треба машинку чим меншу, бо з паркуванням проблеми.
    А дороги погані в області за межами Львова, а не в самому місті. У Львові вашого кліренсу з головою вистачить.

• Подобається Подобається x 1
  6. White Ice

White Ice Member

Тяжко паркуватись? Мало міста для машин, але ж це у центрі проблеми з паркуванням? До Києва дорого нормальна же?

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Нормальний кліренс для Львова. Тут ше не такі пузотьорки розсікають :)

8. Bambook

До Києва дорога прекрасна. Нормальні дороги на Львівщині:
    До Києва і до Стрия (Київ-Чоп),
    До кордону через Городок (ПП Шегині)
    до кордону через Новояворівськ (ПП Краківець)
    До кордону через Жовкву (ПП Рава-Руська).

Щодо паркування - проблеми у центрі. Тому в центр краще пішки, на трамваї, велосипедом...

9. White Ice

White Ice Member

ям на дорозі багато? діло не в клиренсі що низько, а що дороги розбиті ям богато, то дуже бистро вбивається подвіска....( тому й переживаю...не дешева в обсулуговуванні та й не хочеться її вбивати)

10. Bambook

У самому Львові ями в основному на внутрішньоквартальних. З магістральними проблем нема, з міжквартальними - не надто багато.

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

тоді джип, Львів жорстку підвіску і низькопрофільну гуму не любить. Досить швидко почне гриміти і дзвеніти салон, треба буде все підкручувати, підклеювати і тд. Сам на 17 їжджу, зимою на 16 перезуваюсь.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Організуйте собі тур Львів-Радехів-Червоноград-Сокаль...Даю гарантію Ви зрозумієте якої чудової якості в Вас там дороги, звідки б Ви не були....:)))

13. White Ice

White Ice Member

Зима тяжка? На хонді нормально не проїдеш?

14. Bambook

А я тепер знаю, як обїхати Мости, тепер не так страшно в той бік виїжджати :)

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Куди?

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Мостах кажуть ремонтірувають ...А от сокальська філія укравтодору і в член не дує тільки інтервю дають і розказують скільки тон асфальту положили і як катастрофічно мало грошей..

16. Bambook

Ага, половину залатали, в другій половині такий же жах. Тому наразі краще обїжджати.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене 14 і виживаю.

18. White Ice

White Ice Member

Я з Одеси, в нас дороги нормальні, але є теж ямки та поганий асфальт....але все можно об'іхати! В Києві дорога погана центр добре, але є райони там тарабанеться вся машина....)) по трассам їздити не збираюсь, але хто зна)
    Просто машина ця не для ям з її підвіскою...тому й потребуюсь в пораді) бо знайомих нема...

19. Vedun

Vedun Well-Known Member

Та візьми собі на 2-3 вихідні і просто приїдь до Львова і сам все побачиш)

20. White Ice

White Ice Member

В мене всього 1 вихідний, в неділі.. Та зараз ні як не може змотатись ( вже приїду й залишусь...Буду далі збирати інформацію .) буде видно як і що

а де твій аватар? :)