ось тема для обговорення того, що ми робимо, щоб гості не сумували, коли приходять до нас на свята або просто навідати. особливо це питання актуальне, коли збирається велика компанія. та ще й якщо не всі запрошені знайомі між собою... от тоді доречними були б ,може, якісь конкурси чи щось подібне. пропоную ділитись своїм досвідом
Відповідь: як зробити так, щоб гості не сумували? )))))))))))) Ну .... ееее.... спочатку всіх бу... вживають алкоголь , а я хожу знімаю то на камеру. Потім так весело то переглядати ) Додано через 1 хвилину Нє, то з однією компанією. З іншою , наприклад показуха ...одна половина столу загадує представнику іншої якусь річ, і той показує )))))
Відповідь: як зробити так, щоб гості не сумували? У мене так часто буває. I особливо нервує коли мої "русскi" друзi сядуть на пеньок i їдять пирiжок. Тобто з найменшою зацiкавленнiстю до всiх iнших патякають на свом радном так якби один одного 100 рокiв не бачили. Решта народу якось спiлкуються знайомляться мiж собою. Я знайомлю людей якi б мали спiльнi iнтереси. Наприклад вiдомого i вiдбувшогося письменника познайомлю з новачком, студента юриста - з професiоналом. Ювелiра - з можливим клiєнтом. I ще попросила своїх двох колiжанок щоб ходили мiж людьми i щось казали а не сидiли на пеньку з рештою мєсних. Я останнiм часом вже навiть роблю якiсь забави з "русскими" друзями i окремi з iншими. У мене українцiв друзiв майже немає. Є одна колiжанка i все. Всi решта або американцi (хто звiдки) або русскiє. Треба щоб була добра їжа i випивка, вино, пиво. Сильнi спиртнi напої я рiдко подаю, бо менi не треба пиятики, а так, культурна програма. Оце планую зробити вечiрку з метою продвинути ювелiрний магазин свекрухи. Я взагалi дуже люблю вечоринками i гостями займатись. Вiчно все має бути супер! Лiтаю вiд одного стола до iншого питаюсь чи всi все мають чи щось треба, але я отримую вiд того задоволення також Шкода що це не є моя робота Коротше, треба пiдбирати компанiю на мою думку. Людей з рiзних походжень (не етнiчних, а взагалi) тодi людям буде цiкаво щось дiзнатись, послухати, розказати iтд. Але якщо ви близькi друзi, то вам так чи iнакше не має бути сумно на вечiрцi.
Відповідь: як зробити так, щоб гості не сумували? Та є один засіб щоб розсмішити... Але в Україні він заборонений
Відповідь: як зробити так, щоб гості не сумували? Та яке ))) До Індії 30-40 хв на машині))) В Одесі на днях накрили 30Га поле конопель ))))))))))))))))) Їх помітили коли вони досягли 3м у висоту )
Відповідь: як зробити так, щоб гості не сумували? А навіщо запрошувати таких гостей, яким з Вами сумно?
Відповідь: як зробити так, щоб гості не сумували? якщо господар має почуття гумору та фантазію -- все буде саме собою.... планувати наперед не варто, оскільки ніхто не може передбачити поведінку та настрій гостей...
Відповідь: як зробити так, щоб гості не сумували? я дещо про інше говорила я сама завжди запрошую в гості тих людей, з якими мені завжди комфортно. але: з часом наше коло спілкування може розширюватись,і можуть з"являтись нові люди, яких ми запрошуємо в гості, поруч іс "старими первіреними". і тому добре було б, якби ці старі та нові почувались однаково приємно і затишно, щоб їм було весело... погоджуюсь. не погоджуюсь. от наприклад, дійсно настрій у гостей буде нерозважливий, треба їх якось підбадьорити, а вас нічого не "сплановано" на аткий випадок... у нас ще практикувалась вдома атка гра: в інтернеті відшуковуються цікаві якісь філософські висловлювання, нарізаються на папері по одному, складаються всі у якусь вазу(шляпу , що завгодно) , а потім кожен гість загадує вголос бажання(можна жартівливе) і дістає із вази папірець, на якому знаходиться відповідь на його бажання. іноді виходить дуже кумедно
Відповідь: як зробити так, щоб гості не сумували? Ой... та хто мене вiзьме... а грошi то кожен день треба...