Користуюся майже весь час Мозілою, в рідкісних випадках іншими браузерами. Днями був такий рідкісний випадок і я запустив Оперу. Вискочило віконечко з пропозицією зробити Оперу браузером за замовчуванням і я з дуру машинально клікнув "Ок" Віжповідно тепер при кліку на лінки , що приходять в аську, або в поштовому клієнті, вони відкриваються в Опері, що дуже дратує. Мозіла веде себе скромніше і не пропонує мені зробити себе дефолтовим браузером. Чи можна зробити це "вручну"? Тобто встановити Мозілу як браузер за замовчуванням.
Питання таке... як від чайника, що я навіть не впевнена, чи мова йде про те, про що я думаю. У Віндоуз Панель файрфоксу-Інструменти-Налаштування-закладка Додатково-Встановлення типовим в системі-кнопка Перевірити зараз
я здається ніколи і не приховував, що чайник Знаю тільки те, з чим доводилося стикатися. Ось тепер знаю ще й це Дякуйууу
Бачите, а мені в голову таке не приходило. Я також чайник. Всі ми чайники в чомусь. Добре, що чайник чайника запитатись може.
А я тоже сі спитаю... В мене лінки в асі чось відкриваються Аіmp плеєром. А стоїть і АС опера і мозіла. Переставляв всьо і разом,і по черзі...лазив по всіх настройках...ніц з теґо... Певно то Віндовс 7 рулит...ібо форева. А швидш за все єстем БАРАНЕМ...
А я тоже сі спитаю... В мене лінки в асі чось відкриваються Аіmp плеєром. А стоїть і АС опера і мозіла. Переставляв всьо і разом,і по черзі...лазив по всіх настройках...ніц з теґо... Певно то Віндовс 7 рулит...ібо форева. А швидш за все єстем БАРАНЕМ...
У XP стаємо на файлі який бажаємо відкривати визначеною програмою, миша_правий_ клік обираємо Open With... Далі обираємо омріяну програму зі списку або Browse/Choose program. Для того щоб ЗАВЖДИ обрана програма відкривала цей ТИП файлу ставимо "птичку" навпроти Always use the selected program to open this kind of file
Помиляєтеся. Віндовс тут не винний. В мене теж і Аімп стоїть і аська і квіп і все нормально з 7-кою. Просто коли інсталюєте різні програми(аімп, аську, ...) Слідкуйте уважно за проставленими галочками навпроти прав і дій таких програм. Досить частим є також запитання - Чому в мене в браузері аська стала пошуковою системою? Відповідь аналогічна
Мене зацікавило таке явище. Шукаю якраз причини. Попросив би якось детальніше описати і викласти скріншоти. В мене подібне явище, а саме лінки з квіпа відкриває не Хром, який стоїть рульовим браузером, а чомусь опера. Знайшов на форумах що буває таке, що відкриваються лінки в ІЕ і для цього треба скинути настройки в самому ІЕ. Зараз ковиряю Оперу свою на предмет скидання настройок. Як щось з того вийде, то обов'язково відпишу. ---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ---------- Перепробував масу способів. Допомогло повне знесення браузера і інсталяція заново. Посилання в асьці тепер відкриваються Хромом. УРА !!!
Пропоную закрити аську. Потім знести браузер. Поставити браузер і зробити його по замовчуванню. Якщо і далі не тойво, то може поміняти аську на квіп.
А у мене останнім часом прикіл на компі цікавий.... я, припустимо перейшов у Мзілі в інше вікно... перейти-то я перейшов, а мишка (скоріше маркер) залишився в іншому вікні.... Або наприклад, відкрите у мене вікно, не одне, а декілька. Активний маркер перскокне собі десь в інше вікно, а той маркер, що на активному вікні совгається, але ним немождиво нічого вибрати. Тоді шастаю по всіх відкритих вікнах, поки не натраплю на то вікно,де маркер є активний і працює нормально, а тоді перейду в то вікно, що мені треба і автоматично перескоче активний маркер і на деякий час все нормально, пле згодом може ситуація повторитися. Хто підкаже, шо то таке може бути?
А так виглядає українською мовою: ---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ---------- Ви використовуйте краще не вікна численні, а вкладки в самому браузері, тоді мишка буде у активній вкладці.
Проте, якщо Ви користуєтеся одночасно багатьма вікнами, то теж має бути все нормально по-ідеї. Описане Вами схоже на якусь чудасію. Може вірус просто.