Як взнати пароль Skype\ВКонтакті, маючи доступ до ПК?? (або історію переписки)

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем AcidJump, 7 гру 2010.

1. AcidJump

AcidJump Member

От таке питання: Як взнати пароль скайпу, маючи доступ до ПК? Або історію переписки.

На ПК є скайп, ним користуються 2 людини, наприклад я і мій брат. Як мені взнати пароль брата, або прочитати його історію переписки??
    п.с. не маючи доступу до е-мейла брата, на який зареєстрований акаунт його.

І ще питання аналогічне, тільки з ВКонтактом!

+++ він мені скайп і контакти ламає, і каже що його навчив його знайомий.

П.С. Не пропонуйте погуглити. Все це я пройшов. І не треба не перевірених варіантів. Я питаюсь про метод (або близький до нього), який можливо використовує мій брат!

2. thinkers

thinkers Well-Known Member

гаряча праска. перевірено.

• Подобається Подобається x 13
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

програма -шпигун-KGB

4. AcidJump

AcidJump Member

Ладно....скайп відпадає, знайшов програму, яка історію всю відображає....
    а як з Контактами? Як взяти пароль до сторінки, якщо на цьому ПК заходили на сайт?

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та Вам вже пояснили.

Існує маса програм - роблять фото монітора, записи з клавіатури...

Але якщо Ваш брат користується чимось подібним, то він і Вашу з нами бесіду прочитає... )))

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

якщо ваш брат мудак, то не значить що ви маєте таким же бути

купіть собі комп"ютер і нікого за нього не пускайте

• Подобається Подобається x 12
  7. AcidJump

AcidJump Member

Не прочитає, бо це псевдо-брат" ))) Я для прикладу навів, щоб ситуація зрозуміліша була )

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

В тої людини немає можливості купити ПК

8. meggy

meggy New Member

Як на мене це низько, любите покопирсатись в чужій брудні білизні? фу...

• Подобається Подобається x 6
  9. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Чесно вам кажу шо за логуванні під чужим іменем ламав би вказівні і середні пальці на обох руках. :diablo:. Я коли комусь реєструю акаунт в скайп чи на мило чи ше кудись то зразу пропоную змінити після мене пароль. Та і навіть якшо не міняють то я якось тих чужих паролів за день вже і сам не памнятаю.

Мавимсь такого трафунка коли в людини вконтакт поцупили і почали гадити з під її акаунта її друзям. І годі шось зробити в такім випадку. Доступу до сторінки нема, список її друзів не видно шоб їм розіслати повідомлення шо то не вона. А сама велика проблема шо вже на третьому повідомленні сам ВКонтакт розцінює вас як спамера бо схожі тексти розсилаєте.
    То я вам розкажу як я то лікував. Пишете в ворді великими буквами той текст шо вам треба (Ну типу шо в такоїто вкрали сторінку і то не вона і т.д. і т.п.). Фоткаєте то прінтскріном і вішаєте собі в якийсь альбом. А на ній відмічаєте тих кому треба донести ту інформацію.
    Виходить дуже широковіщатєльний механізм. Бо навіть як ви когось забули відмітити, то він швидше за все побачить в новинах шо когось з їх спільних знайомих відмітили на фотці і теж прочитає.

• Подобається Подобається x 3
  10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  13. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А навіщо ж так важко? Якщо ламанули сторінку, є кнопочка "забули пароль" і новий пароль приходить на мейл, якщо ж і на поштову скриньку зайти не можете, то є контрольне питання для входу на скриньку і адреса запасної поштової скриньки, яку вказуєте при реєстрації... Зараз здається ще простіше, при реєстрації на контакті вказується мобільний телефон, за допомогою якого можна відновити сторінку.
    А взагалі перше і обов'язкове правило, не переходити ні на які сторонні посилання в яких не впевненні і використовувати антивірус і все з вашою сторінкою буде впорядку :)

14. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Якшо вас хоче ламанути людина з компа якої ви на то все ходили, а не глупий бот (а саме так було в моїм випадку), то ніяких мейлів і контрольних запитань не лишається. Якби я скажімо мав необмежений доступ до вашого компутера, то і ви б не відновили :).

15. Templar

Templar Дуже важлива персона

Зпочатку ознайомтесь з таємницею листування, а потім вже думайте, чи варто взломлювати його паролі)

16. nastinka

nastinka відсутня

люди, вас про критику не питали, не знаєте відповіді, то нашо казати як то?
    в інтернеті є купа програм.
    якщо знаєте пошту, то скриньку можете зламати.

17. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ви хочете допомагати злочинцю? о_О

18. nastinka

nastinka відсутня

я ж не пропоную зламати паролі від банку :)))

19. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Як на мене то і до приватної переписки доступ ламати є злочином. Порушення прав людини.

• Подобається Подобається x 4
  20. nastinka

nastinka відсутня

ну різне буває. :)
    раз мені поламали то я ламала своє. такі штучки знати корсно на мою думку. але вчити того я нікого не хочу. і загалом, то воля кожного. і це не обумовлено законом.
    тому це можна вважати моральний злочин.
    до прикладу з мамою користувались 1 компутером деякий час. то я ніразу нічого не подивилась в неї. щодо себе сумніваюсь у мене вконтакті зараз за місяць 3 тисячі повідомлень :)))
    але ніц секретного я нічого не приховую. просто сторінці вже 3 роки. і не хотілось би її змінювати. от й все.
    а так то явважаю, що то діло коєного і судити буде Бог.
    або кидає камінням той, що не грішний. в такому випадку.
    так, що яка вам різниця?

а де твій аватар? :)