Я така лінива щодо відпочинку . Дивацко звучить . Мені важко організувати якийсь цікавий відпочинок чи якусь культурну програму на вихідні . Може підкажите щось цікавеньке :dance: ?
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? А шо тут організовувати. Берете пивасик, сушену тараночку і гайда у філармонію або органний зал черпати вічне та прекрасне. Ібо як сказав мудрець: Музика - це мова, що не потребує перекладу, бо звертається до душі. Та й взагалі життя ж бо прекрасне:y:
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? Власного нема. А ви підкажете як своїх друзів вмовити зрушитись з місця і поїхати в ту саму філармонію. Вони ж похлєще мене :відпочинок - лише телевізор.
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? Простіше поміняти друзів на таких, котрих не треба було б вмовляти ))))
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? Я б порадив просто пройтися по старій частині Львова і як слід роздивитися нашу архітектуру
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? Пішли разом гуляти як сніг випаде (якщо цієї зими це реально) в Шевченківський гай. напр., я трохи пофоткаю, самій скучно :o
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? @P1MPusy @Annjutka Мене в екскурсію запишіть! Я на Новий Рік у Львові буду
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? Поезжайте в карпатское село, в Татарив, Ясиня и т.д. Душевно отдохнете
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? Є одне місце, куди вас можна було б послати (причому туди можна потрапити, навіть не встаючи з дивану), але боюсь, що мене забанять . Сподіваюсь, що натяк достатньо прозорий .
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: А чого так доброзичливо?
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? Насправді, дійсно доброзичливо . Все ж залежить від інтонації .
Відповідь: Як відпочити - де побувати- що побачити ? Вiрменська вулиця дуже гарна... Кав'ярнi в обов'язковому порядку... Свiт Кави наприклад