Як ви ставитесь до брекетів?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем irinara, 16 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. irinara

irinara Member

люди ,хто носить брекети-як вас сприймають оточуючі?Скільки вам років?Чи з"явились результати?:rolleyes:

2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Як ви ставитесь до брекетів?

Ассоциация -пестня
    Если в сердце живет любовь
    Скачать песню «если в сердце живет любовь» в формате mp3 ftp://www.ctc-tv.ru/audio/NRK_soundtrack.zip

Проходят дни, пролетают года
    Высыхают океаны...
    А ты одна, в твоей душе и глазах
    Эти слезы, эти раны...

Припев (2 раза)
    Не смотри, не смотри ты по сторонам
    Оставайся такой как есть
    Оставайся сама собой
    Целый мир освещает твои глаза

Просмотрела все фильмы о любви
    Но в жизни тоже много сказок...
    Не спиши, подожди, увидишь ты
    Все будет
    Но не сразу, но не сразу...

Припев (4 раза)
    Не смотри, не смотри ты по сторонам
    Оставайся такой как есть
    Оставайся сама собой
    Целый мир освещает твои глаза

• Подобається Подобається x 2
  3. irinara

irinara Member

:ireful1: бачу ви слова пісні добре вивчили:ireful1: Але я не жартувала.Для вас ця тема не актуальна ,тому й не треба було так старатися над відповіддю:sad:Дякую

4. Forpost

Forpost Стоїк

5. irinara

irinara Member

класна ссилка

6. Дімон

Дімон Well-Known Member

Я не ношу і ніколи не носив(небуло потреби) , але як оточчуючий відповім, що до людей з брекетами ставлюся так само як до людей з забінтованим пальчиком-- абсолютно нормально, і вважаю що краще деякий час поносити брекети поки не пізно , ніж потім все життя ходити з кривими зубами і соромитися свого вигляду

• Подобається Подобається x 4
  7. irinara

irinara Member

дякую за відповідь

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я свого чоловіка ніяк не можу "вламати" сходити в клініку - у нього зуби трошки кривуваті, він сам цього соромиться, але й робити нічого не хоче.....Мій двоюрідний брат почав носити брекети у 18 років. Нічого, зубки вирівнялись і він з задоволенням посміхається, а раніше теж соромився......Подруга почала носити ьрекети у 20 років - теж тепер задоволена.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я вернуся додому і собі зроблю. Мені 24.
    Моїй подрузі теж 24, носить брекети.

• Подобається Подобається x 2
  10. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Хотілося б ще знати хорошого спеца... Також планую, після пологів і завершення ГВ.

11. Ума

Ума Well-Known Member

ті хто ставив собі брекети із моїх знайомих до кінця не доробили процедуру. Крім того, що брекети можна носити понад 1 рік, то потім на ніч дають спеціальну капу на зуби, як пластинку, для того щоб зуби закріпилися остаточно і не повернулися у звичне для них становище...

майже у всіх зуби повернулися назад, хоч і не так криво, як було раніше... але фактично брекети їхні були на вітер :)

хоча відношення до таких осіб цілком нормальне як і з брекетами так і без :)

12. irinara

irinara Member

Я вважаю якщо є проблеми з зубами то значить ставити обов"язково.ВИ кажете ,що зуби стають назад,але це неправда-у мене знайома-їй 29 носила 1 рік,і нічого назад не стало-ходить з голівудською усмішкою:D

13. irinara

irinara Member

У Львові є хороший спеціаліст називається-Ахмат-приймає щосереди по вул.Я.Рейніса,в приміщенні Монада.

• Подобається Подобається x 1
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

! біля мого технікуму....
    пан нью шрек правий: мені такі дівчата пушкарьову нагадують... :D

15. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

В мене одна викладачка носила. Зараз вже зняла. Ії десь під 40 вже. Зуби росли цікаво так, вперед. Ну, дуже негарно. А зараз нічого, нормальні. Всі нормально ставились.

16. Ума

Ума Well-Known Member

Хороший лікар попередить заздалегіть, що крім брекетів ще тривалий час потрібно носити звичайну пластинку наніч (спочатку щодня, потім раз на тиждень, раз на місцяь і т.п.). Бо як зуби 29 років росли криво, а тоді за 1 рік їх вирівняли, то з часом (а то може бути пару років) вони будуть хотіти стати в звичне положення. Це як вирвати зуб - інші зуби посунуться на місце вирваного. Цю пластинку не потрібно завжди носити, це також тимчасово, але самі брекети не вирішать на всі 100 проблему. Через пару років зубки можуть стати такими ж кривими, або трози менше кривими

17. Forpost

Forpost Стоїк

А як ви ставитесь до тої реклами Г"американських дантистів в "Фабриці краси" то теле трюк чи насправді?

18. Ума

Ума Well-Known Member

імплантанти не мають "пам"яті" про попередню свою форму чи місце в ротовій порожнині. Це абсолютно нові зуби.

тільки імплантанти дуже дорогі.

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

про пересадження зубів читав ще років зо п’ять тому....
    в статті написано було про те, що жодних проблем з цим немає....
    хіба тільки психологічний...
    .... чужі зуби....

20. Веселка

Веселка Well-Known Member

Два роки тому мені зняли брекети, зараз все ок, не шкодую, що поставили!
    Загалом носила 1,5 роки, потім ще на ніч каппу вдягала (прозора пластинка) місяців з 5. Звичайно, були неприємні моменти: коли підтягували дужку, зуби і щелепа боліли страшно, а коли брекети тільки поставили, я пюрешку на вечерю їла години півтори:) !
    А от потім, коли звикаєш, стає навіть прикольно: коли лікарка щомісяця змінювала резиночки на брекетах - найбільше мені сподобалися такі, що в темряві світилися (а друзям як подобалося, коли посеред ночі їх будила "сяюча" посмішка:D )!!!
    Одним словом, нічого страшного в брекетах немає: як треба ставити, ставте , звикайте, головне сприймати все з гумором! А з боку оточуючих ніяких неприємних реакцій не було і соромитися тут нема чого!!!:) :) :)

P.S. Головне-правильно чистити зуби і брекети і використовувати спеціальні щітки!

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)