Як VasMT в "Свободу" вступав

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 10 жов 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Виключно за гратами.
    Слухав Азарова, перевіряю матеріали, зараз розбираюсь із затриманням свободівців у Франківську, чекаю дзвінка і листа із Свободи, на мій запит про вступ. Ломаю голову, як вступити, ні разу не збрехавши свободівцям?
    Може щось порадите? Мо, прикинутись глухонімим? :mocking:
    Доречі осередок Свободи в Стрию так і не виявив. Чогоб це?... ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ого, агентурна робота йде на повну. А ви вступаєте в "Свободу"? Це ж загальнофорумна сенсація.
    Тра прикинутись контуженим в Афгані і заїкатися, шоб нічо не розібрали. А ваші дописи ми їм не покажем, будете під прикриттям.

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ух ти, як круто. Пане Василю, може вартує тему-щоденник завести? Чи то конспірацію порушить?

• Подобається Подобається x 3
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Люди на форумi не йдуть до ВР. Менi соромно за дяких наших депутатiв - а вам, як я бачу "стыд не дым, глаза не ест!"

Зря вы расшифровались...Провалят местные "павлики морозовы"... :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

Не така вже і сенсація. Он, Мартіні знає, всі забанені... :)))
    Проспорив Блаберусу на какаві... Мушу тримати слово.
    Не був я в Афганістані, от проблема. А може сказати, що осколок від авіабомби на 80-ть грам почав ржавіти в голові? Ту все чисто. Розміновував, документи маю, ще й вислуги 28-м років. Жоден томограф не те що мозгів не виявить, навіть не просвітить ту кістку :)))
    :)))
    День перший: - проспорив Блаберусу.
    День другий: цілий день шукав осередки ,штаб-квартири, намети, агітаторів "Свободи"...
    Дуля з маком. На юридичних адресах про таких навіть не чули.
    День третій: телефонував в центральний штаб (телю на сайті), ніц сі не давідав. Написав листа на сайт, теж голо.
    Нині заповнив форму інтернет-анкети для вступу в "Свободу"...
    :)))
    Так що скоро свобода поповниться ще одним штиком... От тільки халепа, не знаю чи возьмуть із партквитком КПСС? Як скажете? ;)

6. MARTINI

Все-таки виніс в окрему тему, історія того заслуговує :)

7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Та просто цитуйте пости деяких форумлян націоналістів з ЛФ і все буде гаразд! :)

8. Дальневосточник

Взял вас на "слабо"???

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А квиток КПСС вже ж не діючий бо партії більше такий не існує...

ЗІ ТАК а голосувати тепер за кого будете? :)

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

:))
    Якщо не важко сказати, про що парі було?

11. VasMT

Не те слово... І нарвався ж, як дитина. :)))
    Питання стало за фінансування армії, я навів абсолютні цифри. Блаберус звинуватив владу в тому, що фінансування іде чуть більше відсотка ВВП, а я, старий дурень, візьми і ляпни,
    ... :)))
    Потім було пізно робити оговорку, що я мав на увазі задекларовану законодавством суму у 3 відсотки ВВП... Так і попав. :)

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

Ясний пецан, за ПР.

12. Bambook

Bambook Persona non grata

Судячи з розвитку подій, до виборів Василь у "Свободу" не вступить. Тому може голосувати за синьозадих з чистою совістю :)

13. VasMT

Можливо, Ви знаєте в чому підводні каміння вступу?
    Згідно Статуту, прийом відбувається на зборах. Чисто, як в КПСС. Гадаєте зборів до виборів вже не буде? ;)
    Це перше. Ну а наступне, я не обіцяв голосувати за Свободу. Не обіцяв поділяти їх ідеї, не обіцяв відстоювати їх інтереси. Тільки вступ. Тому із чистою совістю голосуватиму за кого небудь, хоч за самого Люцифера, аби тільки не за нациків... :diablo:

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

15. MARTINI

Принципова людина пан Василь. В кишені парквиток КПСС, вступає в Свободу, а голосує за регіонів. Шо то є офіцер, нє?

• Подобається Подобається x 10
  16. VasMT

За ПР можна. Там це виключення, а в Свободі, КУні (слово хороше :mocking:) це правило...

17. Дальневосточник

В "свободе" все свои. Надежные ребята - не подведут! :)))

P.S. пан VasMT - если с кем из "свободовцев" за ручку будете здороваться - потом пальцы посчитайте...Ребята, как видите, бывалые... Пробу негде ставить.... :)))

Останнє редагування: 10 жов 2012
  18. VasMT

Гадаєте краще приховати своє комуністичне минуле, а партквиток спалити? Тим більше, що парторганізація наша залишилась в іншій країні. Чи краще замість Свободи вступити в КПУ? Різниця ж не велика. Символіка та ідоли різні. Все решта списане один в одного. Чи гадаєте краще голосувати за того, хто більше заплатить? Без питань є можливість продати голос. Навіть перевіряти не будуть. Повірять на слово.
    То що?
    Чи може в традиціях оранджьових просто збрехати? І всі кругом щасливі, плескають в долоні... От тільки чось брехати е хочеться... Можна піти шляхом Йульки з Луциком...

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нашо воно Вам?
    у компартію, ПСПУ або у "партію політики путіна" візьмуть без питань

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

за гарну партію голосуєте

а де твій аватар? :)