як студент може заробити?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Yura Krainskiy, 31 січ 2012.

1. Добрий вечір , я би хотів почути ваши думки на тему і проблему : " як студент може заробити"

2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Yura Krainskiy, а що, на форексі, вже в борги маєте?

Якби Ви задали запитання, де ще можна заробити, я б допоміг...
    А так, як Ви видно взагалі безпорадний, тут уж ізвіняйте. :pardon:

3. ні немаю , але шоб торгувати на форексі і мінмально трохи заробляти , треба хоча 1000$ мати , а де студент візьме такі гроші + це не 100% заробіток.
    З чого ви зробили такі висновки ??? ну я вам зараз задаю таке питання " де ще можна заробити"???

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я в студентські роки роздавала листівки. Копійки, але на дрібні витрати завжди пригодиться.
    Роботу не шукала, вона сама мене якось знайшла :)

• Подобається Подобається x 2
  5. nastinka

nastinka відсутня

працювати =) по спеціалізації. підпрацьовувати в кафе. ну принаймні за кордоном дуже актуально =)

6. Полковник

Полковник миється в бані

Слушайте, а разгрузку вагонов по ночам уже отменили?

• Подобається Подобається x 3
  7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

• Подобається Подобається x 4
  8. щоб спину собі надірвати ? Лікування дорожще обійдеться

9. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, значит жизнь ещё не прижала.
    А без лишней кружки пива можете и на стипендию прожить.
    Удачи, дефективный призывник.

10. zherech

zherech Well-Known Member

Я в Макдональдсе работал. На пиво хватало.

• Подобається Подобається x 1
  11. погоджуюсь сильно не прижало , що вагони розгружати саме правильне рішення ?? я вважаю що ні

12. svelychko

svelychko New Member

Privet Ura, Ia sam zi Lvova ale zaras prozhuvay y londoni. Dymay prodavatu iakis rechi iz ykrainu rychnoi robotu na ebay. Napruklad ia zaras shykay vurobnuka vaz iz glunu rozpus mae bytu rychnoi robotu. iaksho maesh she iakis propozucii to napushu na svelychko @ gmail.com.

13. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Знайомі зранку і ввечері збирали і розбирали палатки торгові, Хто мав машину ішов десь товари по магазинах розвозити, хто добре вчився - робив іншим курсаки за гроші, але то все копійки.

А реальні гроші зароблялися таки важкою працею погрузкою металолому тощо...

Мені повезло більше, я найшов офіційну роботу в 17 років тому питання підробітку не стояло :)

14. Templar

Templar Дуже важлива персона

Хм... А я думав, що РЕАЛНІ ГРОШІ можна лише головою заробити. (Спорт не рахується). Якщо можна руками, то питається якого я на юридичному вчусь?

15. Полковник

Полковник миється в бані

То есть, Вы считаете, что студент, ради приработка, просто и быстро может стать искусным гончаром?

А вот из свежих предложений -
    Робота для справжніх чоловіків

http://www.gazeta.lviv.ua/life/2012/02/14/1544

16. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Можна і головою, а можна і не головою. Тільки от шоб заробляти великі гроші головою треба багато часу - спочатку шоб поняти шо та голова впринципі є. Потім шоб наповнити її знанями, потім шоб навчитися нею працювати. Мені на то шоб почати адекватно заробляти головою пішло 8 років навчання і ше 2 роки практики :).

А от добре заробляти фізичною працею то трохи швидше буде :)

Ну то вже до вас питання нашо :). Я - тому шо руками не шибко сильний і головою мені веселіше то робити, але ж то не значить шо так ліпше чи шо так правильно.

17. kozhuk

kozhuk New Member

Можете спробувати влаштуватися гувернером до дітей. У моєму під'їзді так один студент з двома хлоп'яками 4-х і 6-ти років гуляв на вулиці щодня по кілька годин. Щоправда, я не знаю, що для Вас означає "ще заробити". Може, це не той масштаб.

18. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Точно. Можна навіть репетитором якшо маєте нормальні знання з середньої школи по якімсь предметі. Дівчата так часто підробляють репетиторством іноземних мов чи навіть математики.

При тому всьому якшо будете мати схильність до педагогіки то погодинні рейти дуже скоро будуть такі самі великі як і в інших репетиторів. Але знову ж таки треба час шоб назбирати клієнтуру.

19. Owner

Owner New Member

Це все дуже класно... і репетитором можна бути... і листівки роздавати... і вагони розгружати... а тепер уявіть якщо все це поєднати... класно, правда?
    З часом підзаробити трішки грошенят... зробити якийсь вигідний вклад, і життя - казка. Головне ніколи не здаватись. От половина людей, може й навіть більше, прочитають це повідомлення з усмішкою, але сміється той, хто сміється останній)

До чого я веду... треба вже починати думати, як змусити гроші працювати на себе.

20. restavratsia

restavratsia Active Member

Додатком до запитання як? напевно є певний грошовий вимір.Попервах менше, потім більше і більше, залежно від працедавця і де ці гроші підуть ну і гонор людини з вишу треба відкинути.

а де твій аватар? :)