Як розрубати Гордіїв вузол?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Romko, 17 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вєрним путьом ідуть таварісчі і діти таварісчєй. В світі має бути всьо іно ги.А состраданіє розвращає.
    І люди,котоим сострадают,не хотять рпботать. А тільки гулять і стєнать. Ніхорошо.

Останнє редагування модератором: 18 бер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  2. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

"Вы взгляните на эту жизнь: наглость и праздность сильных, невежество и скотоподобие слабых, кругом бедность невозможная, теснота, вырождение, пьянство, лицемерие, вранье... Между тем во всех домах и на улицах тишина, спокойствие; из пятидесяти тысяч, живущих в городе, ни одного, который бы вскрикнул, громко возмутился. Мы видим тех, которые ходят на рынок за провизией, днем едят, ночью спят, которые говорят свою чепуху, женятся, старятся, благодушно тащат на кладбище своих покойников; но мы не видим и не слышим тех, которые страдают, и то, что страшно в жизни, происходит где-то за кулисами. Всё тихо, спокойно, и протестует одна только немая статистика: столько-то с ума сошло, столько-то ведер выпито, столько-то детей погибло от недоедания... И такой порядок, очевидно, нужен; очевидно, счастливый чувствует себя хорошо только потому, что несчастные несут свое бремя молча, и без этого молчания счастье было бы невозможно. Это общий гипноз. Надо, чтобы за дверью каждого довольного, счастливого человека стоял кто-нибудь с молоточком и постоянно напоминал бы стуком, что есть несчастные, что, как бы он ни был счастлив, жизнь рано или поздно покажет ему свои когти, стрясется беда - болезнь, бедность, потери, и его никто не увидит и не услышит, как теперь он не видит и не слышит других. Но человека с молоточком нет, счастливый живет себе, и мелкие житейские заботы волнуют его слегка, как ветер осину, - и все обстоит благополучно. "
    А.П. Чехов, "Крыжовник".

• Подобається Подобається x 7
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Ні, зовсім не так. Світ не є білим і не є чорним. У природі не існує ні абсолютно білого, ні абсолютно чорного. Справжні художники при написанні картин не користуються чорною фарбою, навіть малюючи вугілля, а замішують той чорний колір з кількох фарб, щоби зробити його чорним в порівнянні з іншими зображеними предметами.
    Насправді світ є сірим. В когось нейтрально сірий, де чорного і білого приблизно порівну, в когось ближче до білого, а в когось - до чорного. Бачити все абсолютно білим чи абсолютно чорним неправильно і рано чи пізно до добра не приведе. Навіть в чорні хвилини буває просвітління. Навіть самої темної ночі ми трохи щось бачимо і розрізняємо. А в світлі, білі хвилини також виникають елементи чорноти.

• Подобається Подобається x 7
  4. Romko

Звичайно.
    І я то розумію.
    Та,коли я часом опишу свій звичайнісінький день,а вони в мене звичайні вже купу літ,то це сприймається,як "лісова пісня",нявкання,скигління.

А,коли пришкандибавши до компа,після півгодинного тримання(приступ і після приступу),хочу щось сказати,то зразу з"являється наша форумна інквізиція,на чолі з...не буду тицяти пальцями в настільки сонцесяйних осіб...і починають мене переконувати,що світ є прекрасним і люксусовопахньонцим.
    І нізя його очорнювати сатаністськими думками.
    Шкода.
    Форум був для мене вікном в той світ,домом,де я міг відпочити душею.
    Шкода,що він таким вже не є...

Останнє редагування модератором: 18 бер 2011
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

Ну... не знаю... Нічого на то конкретно не можу сказати - ні за, ні проти, але мені не віриться, щоби ці люди бажали вам поганого. Не хочу я в таке вірити. Може то вони просто хочуть допомогти вам спробувати віднайти хоч трохи світлого в цій безпробудно темній ситуації, хоч найменший промінчик, спробувати підбадьорити, як хто вміє, і обидві сторони дискусії часом просто не розуміють одна одну. Важко зрозуміти одне одного, не побувавши в шкурі іншої людини. Як в білій шкурі, так і в чорній. Мені зі сторони важко щось сказати чи судити. Просто я б закликав в цій ситуаії всіх бути більш толерантними один до одного і не йти в штикову атаку, відповідаючи ударом на удар. Бо ворогів чи недоброзичливців, а я в цьому глибоко переконаний, тут нема. Буває просто непорозуміння. А з ким воно не буває?

• Подобається Подобається x 5
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Зовсім ні. І Locke про те ж пише: світ є різним. Із заплющеними очима того не побачиш. А хронічне волання глушить спів птахів навіть і у лісі.
    Побачити і почути можна лише мовчки.

• Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Оцей священнослужитель теж хотів добра.
    Я в цім переконаний.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Поклало.

До речі, оте "сатаністськими" - то хтось таки сказав, чи Ви (знову) придумали?

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Дивуєш мене, Ромку. Замість скарги тиснути, розповсюджуєш чужі "беки" на форумі (мінімум у двох темах). :nea:

Останнє редагування: 18 бер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  10. Liliyah Romanova

Отаке виховання дають "гаманці" й "набиті кишені". Не всі. Знаю таких, що самі виховують дітей. А ці вилупки - наслідок виховання електронними забавками. Вони батьками забуті, то звідки у них співчуття візьметься...

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

І не стільки заради Ромка б'ються головою в глуху стіну, а заради дитині, котрій лишився тільки ліс і батьки. Від кого їй промінчик світла чекати, якщо коло неї живе хтось "чорніше чорної землі". Вибачте за такі "ілюстрації". Я дуже хочу сподіватися, що на форумі то лише виливання жалю, а поза форумом є інакше. Навіть пам'ятаю Ромкову усмішку з форумівки. Щиро вірю, що Зорянка її бачить кожного дня.

• Подобається Подобається x 5
  11. Romko

Цікавий,власне, метод ви(сотоваріщі). вибрали.
    Викликати посмішку.
    Та в кожного своє бачення.
    В житті кожної людини настає час,коли вона задумується:чому?...за що?...для чого,власне це все?...
    Що є світ?...яку роль кожен з нас відіграє в цім вселенськім маскараді,під назвою життя?...
    Багато хто знаходить відповідь в Біблії,чи в святих отців.
    Заздрю таким.Як,мабуть все просто і ясно в їх світі.
    Ось це чорне.А,ось це біле.
    Ось Бог. Він є Любов.
    А,ось це дідько. Він все решта.
    А що робити тим,хто не задовільнився таким?
    Вчора перечитав "В катакомбах" Лесі Українки. І мене,як того раба-неофіта,мучать багато питань,на які мені ніхто не може дати відповіді.
    Згадав собі фразу професорки - директора клініки психічних захворювань в ЦЗД,у Варшаві:
    - Ми навіть не здогадуємся,що таке людський мозок і для чого він нам даний...

---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 07:48 ----------

Нмсд,біблійна аксіома,про те,що людина створена по образу Божому,має дещо глибший смисл...
    Не йдеться лише про чотири кінцівки,тулуб з тельбухами,голову і два вуха.
    А саме про мозок.
    Внутрішній світ кожної людини - Всесвіт.
    З зірками і зоряними скупченнями радості,туманностями надій,чорними дірами болю,відчаю і безнадії. І вакуумом.
    Соррі за такий ліричний пассаж.
    Тепер можна сміятись.

12. levandivka

Ок, +1, але...
    біда, коли на цьому питанні людина "зависає" і на монітор викидає циклічні одноманітні повтори [​IMG]
    Коли ребут натиснеш?

---------- Додано в 08:38 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

1. вакууму природа не терпить
    2. "з чорними дірами", а не з суцільної і чорної. це теж неприродно
    3. спроба замкнутися у чорному лісі просвітління не передбачає

---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:38 ----------

А навіщо заздрити читачам Біблії, а читати катакомбне? Перед сном ще й жахалочки переглядаєш (для повноти ефекту)?

13. Romko

Дійсно,Леся Українка теж не авторитет.
    Я й забув...
    Вона ж вЕршики писала...падазрітєльниє..
    Найліпший, на форумі,мабуть оцей..

Какой чудєсний дєнь,какой чудєсний пень
    Какой чудєсний я і пєсєнка моя...

Засім,чемно:
    Ги-ги...
    .

14. levandivka

Ну... І Лісову Пісню ж написала...
    Тільки не таку чорну, як ти шукаєш. :)
    Чорний колір може бути присутнім у всіх, крім білого. Якщо дозування опанувати - і веселка вийде.

Хорошим епіграфом тему було б.
    Нє?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:

Розмішив ти Ромко, дійсно розсмішив.

16. Romko

Гигиги.
    Мирумир,шо там ше в СП пишут?
    Ага,тово:
    Жєлєзной рукой загонім чєлавєчєство ф счастьє.
    ПойнЯв.
    Нє прошло і полгода.
    Віноват,ісправлюсь.
    Ги.
    Ой...то ж ше треба
    Ги-ги.

17. levandivka

Для зручності:

18. Romko

Шкода.Колись ЛФ був для мене домом.
    Дяку всім,хто приймав участь у моєму відбілюванні.

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Тепер пересвідчились,що це не непорозуміння?

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ----------

Тепер пересвідчились,що це не непорозуміння?

19. Liliyah Romanova

Гілка з анекдотами на форумі є. Про метод уже писали, пояснювали. Більше не буду.
    Зараз просто відписую й просто дискутую.

Мдя, вершики ти читаєш, а от Біблію...
    Де сказано, що 4 кінцівки - це образ Божий?
    З іншого боку, не забувай, що там і подобу згадували також. Правда, людина її втратила.

• Подобається Подобається x 2
  20. Romko

Маю фото сторінки з повним варіантом цього допису.
    То була відповідь на питання про "серіал".
    Це,таки була крапля.
    Ота,пресловута.
    Цього я не забуду.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)