Як правильно вибрати монітор

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем Іспанка, 6 лип 2014.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Блондинка знову потребує допомоги від форумлян:) Оце я фінансово (і морально) дозріла до зміни монітора (оскільки зараз працюю за отаким древнім чудом
    і очі вже помаленьку починають матюкатися). На що насамперед потрібно звертати увагу при виборі цього девайсу? Які торгові марки\моделі порадите? Буду дуже вдячна за допомогу:uanew:

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

DELL

• Подобається Подобається x 1
  3. Іспанка

А детальніше?:)

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене DELL Тільки не знаю яка модифікація. Мені подобається.

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

в мене DELL Ultrasharp 2209WA, 22 дюйми, куплений ще в далекому 2010, зараз з в-ва начебто знятий, але в продажі ще можна знайти. Монітор дуже класний, чудова матриця. Зараз за ці гроші, що він коштував (2700-2900 грн по курсу долара на 2010) можна знайти кращі моделі.

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:10 ----------

ага, з матрицею TN+Film :facepalm:

Наталю, не бери собі, ні в якому разі, монік з матрицею TN, це найдешевші матриці, бери з матрицею IPS.

• Подобається Подобається x 2
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Особливо коли вона на ЕПТ заре:mocking:
    В неї обмежений бюджет, а треба лиш для форуму.

8. Іспанка

От власне такі нюанси мене цікавлять. Дякую!

---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

От ви так зразу й знаєте для чого мені)

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо тут знати - 70% для інтернету, 20 для роботи, 10 для серіалу.

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ну я більше за Вас знаю все-таки специфіку Наталиної зайнятості.

Нє, ну якраз після електронно-променевої трубки різницю в гіршу сторону з ТН вона помітить одразу ж. :empathy:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

12. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

НЮ, (дозволю собі так, по дружньому,назвати. То нічо?? ;) ) Вибирайте спочатку по розміру. Комфортним буде від 19", але на сьогодні краще я би радив біля 22". Ще не буде розігнана за хмари ціна, але вже досить комфортно. Далі, як написала mrochkizm , матриця IPS. Воно хоч добавляє в ціні, але сильно добавляє в комфорті. Наступний крок який вихід є з відеокарти, VGA DVI чи інші. Щоб не було ой-йой-йой дайте перехідник і чому нема вибору завантаження ОС (і таке було). Тобто є підозра, що у Вас (у відясі) лише є VGA.
    А вже виробником я б не пИрИймавсі настільки. Будь то лижі, гнусмас, чи дель....

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо такого? Такі всі любителі поляля спочатку, а потім купують бюджетний варіант і всі справи.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. Іспанка

Для вас - що завгодно;)
    От я на 21-22 якраз я задивляюся.

Я не в курсі, якщо чесно, тому треба полізти глянути:) То суттєво?
    Picasso, дуже дякую за поради!

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

дуже.. :)

17. Іспанка

То не він сенсорний, то панелька управління (кнопка вкл/вкл, кнопки налаштування) є сенсорні:)

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

о виджу Н.Ю. вам сподобавсі..
    я б теж брав, недорогий, IPS, роздільна здатність Full HD 1920x1080, матовий

19. Forpost

Forpost Стоїк

20. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

http://hotline.ua/computer-monitory/benq-gw2320/?tab=2 http://benq.com.ua/product/monitor/gw2320/specifications
    Для моніторів самі екрани точніше матриці робить три макс чотири фірими тому будь то деллл лж леново самсунг бенкю чи хп є шанс придбати те саме з іншим логотипом. В мене було 2 бенкю задоволений. По матрицю вже о написали іпс або ва - час переключення-швидкодія то маркетинг, або для гравців шутерів важливо стрілялок тобто

а де твій аватар? :)