Як правильно розмовляти з працівниками ДПС

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Templar, 18 чер 2010.

1. Templar

Templar Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=zTLVIVmHQZE
    Хто таких ітуканів туда бере? о_О

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=-JYtodUUdy4

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=XgIALyAMnMM

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=C6xV5yxsamk&feature=related

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=zXIhIVlD8hM

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=NCURf0LsXzU&feature=related

• Подобається Подобається x 6
  2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

І саме прикре те що у всіх роликах той дибіл в пагонах просить виключити камеру. Чому особа яка ВИКОНУЄ ЗАВДАННЯ ДЕРЖАВИ по забезпеченюю порядку боїться щоб її (чи її дії) знімали на камеру?
    Нормальними діями інспектора було б - Доброго дня, інспектор Петренко, ось моє посвідчення, Ваші документи, я складаю протокол на Вас за порушення ст. № ПДР.
    А то то чмо зупиняє водія і мнеться типу "ну що робити будемо?", чекаючи на подачку. Хоча то не зовсім видумка рядового постового, він поки ліву касу начальнику не здасть то і зміну не здасть. То також тре враховувати.

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пропонуєте вислати йому, бідаці, троха бабла від ЛФ?

• Подобається Подобається x 1
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні, справді, а як з ними розмовляти, не сміючись у очі, не посміхаючись, або принаймі, не приховуючи посмішки?

Вчора за Стриєм зупинили і попросили документи. Подаю - паспорт, техпаспорт і водійські права (все на одне й те ж прізвище). Довго вивчають, а тоді питають - це ваша машина?

І що на це сказати, без сміху?

• Подобається Подобається x 7
  5. Templar

Templar Дуже важлива персона

Та треба було говорити як є, труп в багажнику, їду закопувати :haha::haha::haha:

6. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Нє, вони собі самі зароблять ))

7. Vexler

Vexler Well-Known Member

Цікаві відео =)

8. TanyaChocolate

TanyaChocolate Active Member

Хлопці, а бачили відео про інспектора ДАЇ, який українську державну мову телячою назвав??? Зовсім вже вони сором загубили!

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Недавній діалог..
    - Ой,шось так алкоголем чути...
    -То певно від вас, інспекторе, ;) я вже три місяці точно не пив
    -Їзжай гуморист...:ireful1:

-:haha::haha::haha:

10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Там було продовження тієї історії,одним краєм вуха чув про якусь помсту,лиш не знаю хто кого.

11. sani

sani Well-Known Member

на 5 діб посадили того чувака що то відео зняв типу за "непокору"

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

але там теж спірне питання, з одної сторони водій зобов"язаний надати документи.
    а з іншої сторони такого поняття як перевірка документів і тп нема...

от і думай як поступити..

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю тут без варіантів....документи треба показати,якщо вони є).....А якщо нема то краще і не зупинятися...(не бачив, не поняв)..глядиш і прокатає)

13. Sandy

Sandy GRAND

Я давно вже для себе засвоїв: даішник з твоїми документами в руках - це твій хазяїн, цар та повелитель. Тому я для себе розробив таку лінію поведінки з ними, при якій документи при безпідставній зупинці в руки не надаються. Дайцю можна пояснити, що, мовляв, "ви, пане інспекторе, безпідставно зупинивши мене, вже припустилися однієї протиправної дії стосовно мене, тому я вам свої документи пред'явлю, щоб ви пересвідчилися, що я керую транспортним засобом законно, а оскільки я нічого не порушував, протокол ви складати не будете, тому й надавати вам документи в руки немає необхідності". При цьому для посилення враження бажано на пам'ять розповісти дайцю, що саме він порушив: п.21 ст.11 ЗУ "Про міліцію" та п.15.5 Наказу МВС № 111. Якщо захоче скласти протокол за ст.126 КУпАП, вмикається камера мобільного, яка фіксує, що факту відмови у пред'явленні документів не було, і нехай складає - в суді оскаржимо.

14. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

гггг. З чого б це? Якщо не гикати, не посміхатись дурнувати, а вести себе впевнено і ввічливо, то поводяться нормально. Навіть при порушеннях. Пару раз пробували розвести, але бачили що почуваюсь впевнено і відпускали.

15. sani

sani Well-Known Member

просто не треба випускати свої документи з поля зору!

а ото "дурак- сам дурак" з нашими законами
    ні до чого хорошого не доведуть, тільки зіпсуєш собі настрій і потратиш купу часу... я так думаю. Він тобі буде цитувати один закон, де водій зобов"язаний, а ти йому другий про безпідставну зупинку... і буде як 2 барани на мості...

16. nikolas

nikolas Well-Known Member

Останнім часом ДАІшники

Згідний з панами,якщо нема правопорушень ще й "щасливої дороги" скажуть.Так,є серед них і ранЕні,а де скажіть їх нема?

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я тепер як зупиняють опускаю выкно і чекаю...
    Підходить ...пробубунить представиться....не уточняю і не достаю його тим...
    Документи протягую зразу....причину зупинки не питаю( а нафіга)...багажник не відкриваю......кажу цікаво то загляньте, з машини теж не вихожу (правда і не вимагали ні разу)
    Чому не пристебнутий?...бо тільки шо відстебнувся...документи шукав...
    Документи всі вожу в одному файліку...здоровенна купка паперів вийшла..зазвичай навіть всіх не витягує...покрутить покрутить в руках відасть і відкланяється....

18. Suhoveckiy

Suhoveckiy Member

а як доженуть геморою не наберешся:mocking:

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

За незупинку штраф 150 грн. ..............(десь чув таке)...поправте якщо помиляюсь)

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Брехливі новини.

Могильов заявив, що кожен громадянин України при зупинці його транспортного засобу працівником ДАЙ повинен в якості привітання заявляти що він є громадянином цієї країни і перепитати, чи працівник ДАЙ не українофоб.
    Наступним реченням повинно бути прохання пояснити правоохоронця причину зупинки.

МВС України від 7.03.2011

а де твій аватар? :)