Як поборотись з курінням в підїзді

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Dell, 22 лют 2011.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Dell

Dell Active Member

Сусіди курять на сходовій клітці. Дим в квартиру. В мене на балконі є ломик, но я не хочу в тюрму. Може є якісь інші методи з цим поборотись. Базарити нема з ким.

2. Полковник

Полковник миється в бані

З святом Вас, Полковнику!

Останнє редагування модератором: 23 лют 2011
    • Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Заяву в мєнтуру...
    Стуканути участковому...
    Тєлєгу в ЖЕК...
    Дзвінок в пожарку...

4. hunter

hunter мандрівник

а ви прийдіть з вогнегасником і затушіть їхні сигарети :preved:

• Подобається Подобається x 4
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

ви пробували?

6. adviser

adviser Well-Known Member

Спершу я попереджаю середнім тоном, щоб перестали курити, бо дим дійсно йде в квартиру. Якщо в 10 % курців не вистарчає клепок, щоб перестати, то виходив з своїм песиком - він не любить курців в під’їзді.:mocking: Атір більше природу полюбляє.

• Подобається Подобається x 11
  7. Максим

Максим Well-Known Member

Коли я бував в подібних ситуаціях, то не теоретизував чи є з ким базарити, просто підійшов і сказав, що не роби те і те. Завжди діяло.

8. Чупага

Чупага Well-Known Member

Це вже якісь таланти, простому хлопцеві треба у гіпнтезера або в самого пана Кашпіровського уроки брати. Кашпер ще боксом захоплювався та взагалі у нього вигляд д. солідний.
    Радикально це жити у своєму домку, коли постарієш і пес постаріє навіть дрібні під'їзні хулігани а драни коти поважати перестануть.

9. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

Які то у вас вхідні двері? ,які пропускають дим,поставте нормальні тоді нічого не будете чути!

10. iso

iso Well-Known Member

11. Кохана

Кохана LuBimaya

да ладно, все чути і через нормальні, як Ви кажете, двері! А справа не у дверях, у в порядності того сусіда... Най курить у себе в хаті, а не псує атмосферу сусідам... у нас теж такий через стінку живе, курільщик... вже не курить на коридорі, після "делікатної розмови" з моїм чоловіком... :cools:
    взагалі не переношу на дух сморід від курива і перегар... :bad::bad::bad:

• Подобається Подобається x 3
  12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Включайте їм музику серед ночі

• Подобається Подобається x 4
  13. Dell

Dell Active Member

дякую, всім за відповіді і за пріколи.

14. У мене нема таких сусідів,я живу в приватному будинку.Але таких курців мені вистачає на роботі і на вулиці.Тепер мода така:курити.Я ще й маю алегію на запахи,всі про це знають,але курять,я починаю кашляти,а вони курять"бо не можуть без курива"...От така у нас мораль щодо свого ближнього,головне "я хочу".І просила,і сварилась,але признаюсь:перемога не на моєму боці.

• Подобається Подобається x 2
  15. peGas

peGas Well-Known Member

то ше пів біди шо в підїзді курять, поверхом нижче бидло якесь живе яке курить кожні 5 хв, а дим так попадає в квартиру що не можливо провітрити я вже не кажу шоб залишити вікна на мікровентиляції

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

може не бидло, а просто людина, яка курить? :) Тоді є шанс вирішити проблему розмовою

17. Templar

Templar Дуже важлива персона

Якщо словами не доходить, просто виллийте відро води і все. Більше курити не стане.

18. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

не, не, не, після того може початись заріба і вже інші сусіди будуть говорит з вами у
    :) , випустіть краще песика погуляти по підїзді, коли вони курять, по маленькому сходити під їхні двері.. :) ?

19. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ну-ну... І потім ще адмінку получити, класна порада

20. skole

skole Well-Known Member

Ще варіант - встановлення в підїзді пожежної сигналізації з автоматичним пожежотушінням водою. Тобто якщо появляється дим у підїзді, то автоматично капає вода.

а де твій аватар? :)