Як переслати до України електроніку?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем www, 27 бер 2012.

1. www

www Well-Known Member

Як переслати до України електроніку? Компютер, Проєктор з єкраном 1.5м х 1.5м, ДВД диски, ДВД плеєр? Переслати гроші і в Україні купити - то я знаю, а є ще варіанти?
    Чому питаю? Є деякі думки, пішов до поляків, що займаються посилками з-за кордону до України, кажуть, що з електроникою, авто запчастинами можуть бути проблеми на таможні. Пачка оцінюється не більше ніж у $100. Гарантію, що відео плеєр, вартістю $40 дійде до адресата - не дають. Потрібно докази на таможні, що цей прилад стоїть $40 а не $130. Покласти чек у посилку? А як вони визнають, що лежить там те саме що й у рецепті написано? Дзвонив до української компанії МІСТ, кажуть, що до 200 євро можна вартість пересилати, а якщо вище - то платити таможені сбори 10%. Чи може голову не морочити з електронікою?

2. coolzak

coolzak Well-Known Member

Вислати через Міст-оцінити в 200 євро.Доходить завжди.За 11 років проблем через міст не було.Можна вислати 2-3 пачки з різницею в тиждень.

• Подобається Подобається x 1
  3. www

www Well-Known Member

В мене теж поки проблем не було, але чутки пішли, що відкривають пакунки та перевіряють. Електронику висилали? В мене одна річ буде кошювати десь $370 то як тоді бути?

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Потерпіть. Уже на виході що можна буде до 500Є.

Ну банякам теж хочеться іноді потриндіти і полякати один одного. Нє? :)

А потрібно підійти, знайти нормального менеджера і попросити щоб він потримав ситуацію "на контролі" :)) Так у них це називається

Хто не дає? Перевізник? У нього сидить кум, нечистий на руку, на цій стороні на прийомі посилок? Тоді так!, не дають! ))))

О. Ключева фраза. Посилки через Міст дійдуть. І ніхто їх не зачепить. Хоча, якщо так багато сумнівів то найпростіше поберегти нерви, і скористатись тим що знаєте

• Подобається Подобається x 1
  5. click

click New Member

Привет! Вчера купила обложку на свой любимый Pocketbook A10. Нашла ее на сайте: ************ Обложка качественно выполнена, очень яркая! Ребята доставили быстро! Рекомендую! Там же представлены все возможные обложки для электронных книг **********

Останнє редагування модератором: 2 чер 2012
а де твій аватар? :)