Довіряй,але перевіряй! Цю істину я засвоїв на гіркому досвіді. В Арсені мене двічі обдурили. 1 раз - на Сихові, замість пачки морозива на касі вибили відро(морозива:o ). Проте помітив це тільки вдома. Друга оказія сталася у супермаркеті на Зеленій, коли ввічлива касирка зробила вигляд, що не зчитується код і замість 4 пачок серветок для носа вибила 4 упаковки туалетного паперу тієї ж фірми, тож мій чек подорожчав не на 2 грн, а на 24. Лише вдома я "відчув різницю", коли пізно було щось комусь доводити. Щось подібне на цю тему можна прочитати у останньому ВЗ з програмою. Можливо, щось подібне було і з Вами?
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Відразу чек перевіряти потрібно. Та й рахувати на яку суму приблизно набираєш товар. Було декілька раз в Арсені коли акційний товар пробивали за звичайною ціною, відразу підходила до адміністратора з чеком і мені повертали гроші.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А я колись взяла рибу в лоточку, то з мене вирахували вартість тої упаковки.Коли я продавщиці почала доказувати , що упаковка входить в вартість товару, то вона з таким виглядом, наче її образили, повернула гроші.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Буває й таке, що ціна на товар, яка вказана на полицях/товарі, не відповідає ціні яку вибивають в чек... Тому не погано б було контролювати ще й цю відповідність. До речі, у результаті товар вони мають продати саме по тій ціні, яку вказано на товарі, а не в їх касовому апараті...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Дурять не тільки в супермаркетах. Надурити можуть всюди. Якщо для вас принципово - перевіряйте одразу. Я, доречі, своїх клієнтів одразу прошу перевіряти замовлення, бо теж можу помилитися, покласти в конверт не ту (/не стільки) фото. Те саме може відбуватися і на касі с-м. "дурити" на користь магазину касирові не вигідно: клієнти настрій псують, а "подяки" від власника - жодної. Мораль: не поспішайте звинувачувати затурканого касира. Він (/вона) - теж людина, теж може помилятися. Нє?
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А коли вам дають здачу більшу ніж потрібно, ви повертаєте ? Я -завжди
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А мені чужого не треба.Касири теж люди, а те, що вони буває обраховують покупців, то на їхній совісті.Зате моя совість чиста
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті А Ви не пробували касиром попрацювати? Я колись в букмекерській конторі 6 місяців відпрацював з тижневим графіком. Закінчилось окулярами... Про моральний стан мовчу...
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Згідна з тим що в супермаркетах пробивають не той товар швидше з неуважності - або касира (робота дійсно важка) або людини яка вносить товар в базу. А от на базарах чи в маленьких магазинах таки частіше зустрічається свідомий обрахунок.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Моя думка така ж. Єдине, що можна зробити - перевіряти чек "не відходячи від каси" і при закупах подумки рахувати вартість (це в мене ніколи не виходило). Але мені особисто набагато більш неприємні кидки іншого типу. Коли продають несвіжі салати, перебивають дати на упаковках, двічі заморожену рибу чи м"ясо. А наші супермаркети цим, кажуть, нерідко грішать.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Все залежить від людини і наявності совісті. Я працювала в маленькому магазині і ніколи не обдурювала клієнта. Скоріше сама могла помилитися не в свою користь, за що і мала проблеми з хазяїном. А якщо мені дадуть більше здачі, то обов"язково повертаю, якщо помічу, бо не завжди рахую здачі.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті В мене не так давно був неприємний випадок з обманом в аптеці. Зайшла туди за препаратом кальція, а фармацевт ну тааак мене вже вмовляла, що краще купити полівітамінний комплекс одразу.Я й дурна погодилась, хоч і коштувала воно в 2 рази більше!Ну а зі сдачею вона помилилась в мою сторону:p А я не повернула:shy: А дома зрозуміла, що добре зробила.Бо так вона мені втюхівала ту баночку, а баночка була відкрита і неповна!!!:eek: І то ж був не супермаркет, і не кіоск якійсь, а тиха не часто відвідувана АПТЕКА!!!І там теж дурять
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті дурять звісно не лише в супермаркетах і річ не в помилках, а в тому, що там часто спеціальну ціну в касових апаратах ставлять іншу, ніж на в товару вітрині. принаймі так мені розказували. кілька разів я звертала на увагу на те, що купила не за тою ціною, але звісно вже вдома в малих магазинах теж часто дурять, я деякий час в одному купляла і не розуміла чого сума така дивна виходить, вирішила запам’ятати скільки що коштувало і перерахувати - вийшло "помилялися" продавці рахуючи з кальтулятором від кількох грн. до 10-12 грн. а це немало, коли купуєш десь до 30-50 грн. насправді просто про себе не кожен швидко порахує, що накупив, а потім вже туди не вернешся сваритися, бо який сенс? зіпсуті продукти це окрема історія, знаю кілька магазинчиків в центрі де завжди!!! можна купити зіпсутий сир, час від часу зіпсуту сметану і йогурти, шинку, ковбасу - часом вони прострочені, часом просто фіг зна як їх зберігали. коли вони запаковані то не видно, що то зіпсуте, а часом і не дивишся добре, коли спішиш думаю це від того що в магазинах менше купують і продукти часто довго лежать, а викидати шкода кілька разів пробували закуплятися на Краківському і основна перевага, крім звісно того, що дешевше - всі продукти свіжі може тому що там весь час їх швидко розкупляють і вони не встигають зіпсуватися так що дурять в роздрібній торгівлі страшно
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Не знаю наскільки часто навмисне, але переважно то неправильно в базу заносять при прийомці товару, ну або виставляють товар з нового завозу по новій ціні, а цінники працівник торгового залу не встиг поміняти, або й забув. Людський фактор, так сказать. Мені важко перерахувати відразу в маленькому магазині, коли береш декілька позицій та ще й вагового товару. Теж в одному магазині зауважила що намахують не раз на пару гривень. В супермаркеті поки по залу тудим-сюдим гуляю все таки приблизно до 50 коп. знаю на яку суму набрала.
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті Навіть викладаючи на ленту біля каси можна з точністю до 1.5 грн порахувати
Відповідь: Як нас дурять в супермаркеті В мене ніколи не виходить підраховувати приблизну вартість товару. Для мене це велика проблема...:o На превелике частя мене ще жодного разу не обраховували, а от несвіжі продукти доводило купувати Одного разу купили в супермакеті лоток яєць - всі довелось викинути у сміття