Як нас дурять на базарі

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем skole, 1 сер 2011.

1. skole

skole Well-Known Member

Причитав тему про як нас дурять в супермаркеті і здивувався, чому ніхто не пише про базар. Можливо на базарі так дурять, що ніхто не помічає?
    Наприклад, у мене родичка раніше продавала фрукти на базарі, то її зар. плата рівнялась тому, на скільки була підкручена вага. Думаю, і зараз усі продавці по такому принципу працють.
    Я для себе проблему базару давно рішив - ніколи не ходжу на базар і завжди купую усе в супермаркеті.

• Подобається Подобається x 2
  2. Дозвольте з вами не погодитись .
    Звичайно ,бувають нечесні продавці ,не спорю. Але при наявності електронних ваг навіть на базарах люди продають чесно .Ніхто і нікому не забороняє переважити куплений товар .Багато разів переважувала сама і ніколи не було ніяких проблем .
    Продавець ,який комбінує з вагами ,втрачає клієнтів назавжди ...

• Подобається Подобається x 8
  3. Summer

Summer Well-Known Member

золоті слова! якщо вас обдурять, то вже будуть на базарі знати, що на тому лотку чи в магазинчику обважують, продають не свіже і т.д. Конкуренція.
    Я завжди переважую, бо! мене кілька раз дурили на Шуварі, тому я завжди кажу коли купую - щоб було точно:)

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

от тут дозвольте не погодитись, а супермаркет не обважує, не підкручує, не кладе на пластикові чи які там лоточки??? так з чого би ті власники б жили, якби чесно працювали і не дурили нас?

• Подобається Подобається x 4
  4. Peri

Peri Well-Known Member

Дурять, ой дурять на базарах! Говорю про " домашні" продукти. От, до прикладу, про дом.сир - припрошують: " Та то сметанковий!" Ага, мав пес буду, а той сир - сметану! Та справжній сметанковий коштував би поза 60 грн за кг! Або молоко...Плакати хочеться від того " молока" - біла вода:cesored:. Мене важко обдурити в молочних продуктах, тому похід на базар за ними - то ціла трагедія:girl_mad:

5. Summer

Summer Well-Known Member

мені трохи простіше в плані молочного - я не любитель....

• Подобається Подобається x 1
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А нам простіше. Містечко маленьке і ми вже знаємо тих торгівців на базарі.Знаємо хто може надурити, хто ціну завищити , у кого краще молочне брати, а в кого м "ясо.

• Подобається Подобається x 5
  7. Bambook

Bambook Persona non grata

А нас на базарі не дурять. Не даємося :)

• Подобається Подобається x 6
  8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Часто подсовывают испорченные овощи и фрукты, да так ловко, что не заметишь, а домой принесешь - упс! А на витрине всё красиво! Но хоть один помидор или персик да выкинешь.

9. Alias

А у нас дають самим собі вибирати. А хто не дає, то до того і не йдуть.

• Подобається Подобається x 4
  10. Bambook

Я також уже років з десять не чув цього приколу про "не пхайте руки, я вам сама наберу"...

11. Alias

Інколи буває.. Взимку одна так мандарини продавала , правда ТАК продавала вона не довго. :)

12. NorthWind

Так то в супермаркетах, а на рынках сильно не повыбираешь. Женщинам, правда, всё-таки удается, да они и перепроверят, а мне вечно...:sad:

13. Alias

Все у вас не так :) узбеки не дають вибирати? У нас і на базарі можна вибирати і в супермаркетах .Звичайно, якщо берете самі , а не в упаковці.

14. Bambook

Так ми про базар і говоримо. Колись, памятаю, продавці в нас теж самі пхали в кульки овочі. А зараз такого немає, принаймні на тих базарах, де я буваю. Дають тобі кульок, ти собі вибираєш і складаєш сам. Хочеш - можна завязати відразу, щорб нічого не доклали :)

15. Alias

Зовсім ті узбеки в них озвіріли.:mocking:
    Ніякої цивілізації.
    NorthWind, переїжджайте до нас :)

16. Bambook

Краще до нас. В нас навіть трохи дворів-колодязів є схожих на пітерські ;)

• Подобається Подобається x 6
  17. NorthWind

Жарко у Вас очень... А узбеки на рынках да, не подарок, обматерить могут, если им замечание кто-то сделает. Есть рынки вроде Кузнечного, там гнильё не подсунут, но там и цены заоблачные.
    А до цивилизации этим узбекам очень далеко, по центру города в спортивных костюмах ходят... Ну ладно, я домой! Доброго вечера!

18. Alias

так я і мала на увазі, що до вас :tongue:

19. sani

sani Well-Known Member

в нас на шуварі гуртовому, так завжди... ніколи в таких не купляю

20. Bambook

Я там теж часом буваю, всі нормально дають кульки і набирай собі.

а де твій аватар? :)