Причитав тему про як нас дурять в супермаркеті і здивувався, чому ніхто не пише про базар. Можливо на базарі так дурять, що ніхто не помічає? Наприклад, у мене родичка раніше продавала фрукти на базарі, то її зар. плата рівнялась тому, на скільки була підкручена вага. Думаю, і зараз усі продавці по такому принципу працють. Я для себе проблему базару давно рішив - ніколи не ходжу на базар і завжди купую усе в супермаркеті.
Дозвольте з вами не погодитись . Звичайно ,бувають нечесні продавці ,не спорю. Але при наявності електронних ваг навіть на базарах люди продають чесно .Ніхто і нікому не забороняє переважити куплений товар .Багато разів переважувала сама і ніколи не було ніяких проблем . Продавець ,який комбінує з вагами ,втрачає клієнтів назавжди ...
золоті слова! якщо вас обдурять, то вже будуть на базарі знати, що на тому лотку чи в магазинчику обважують, продають не свіже і т.д. Конкуренція. Я завжди переважую, бо! мене кілька раз дурили на Шуварі, тому я завжди кажу коли купую - щоб було точно ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ---------- от тут дозвольте не погодитись, а супермаркет не обважує, не підкручує, не кладе на пластикові чи які там лоточки??? так з чого би ті власники б жили, якби чесно працювали і не дурили нас?
Дурять, ой дурять на базарах! Говорю про " домашні" продукти. От, до прикладу, про дом.сир - припрошують: " Та то сметанковий!" Ага, мав пес буду, а той сир - сметану! Та справжній сметанковий коштував би поза 60 грн за кг! Або молоко...Плакати хочеться від того " молока" - біла вода:cesored:. Мене важко обдурити в молочних продуктах, тому похід на базар за ними - то ціла трагедія:girl_mad:
А нам простіше. Містечко маленьке і ми вже знаємо тих торгівців на базарі.Знаємо хто може надурити, хто ціну завищити , у кого краще молочне брати, а в кого м "ясо.
Часто подсовывают испорченные овощи и фрукты, да так ловко, что не заметишь, а домой принесешь - упс! А на витрине всё красиво! Но хоть один помидор или персик да выкинешь.
Так то в супермаркетах, а на рынках сильно не повыбираешь. Женщинам, правда, всё-таки удается, да они и перепроверят, а мне вечно...
Все у вас не так узбеки не дають вибирати? У нас і на базарі можна вибирати і в супермаркетах .Звичайно, якщо берете самі , а не в упаковці.
Так ми про базар і говоримо. Колись, памятаю, продавці в нас теж самі пхали в кульки овочі. А зараз такого немає, принаймні на тих базарах, де я буваю. Дають тобі кульок, ти собі вибираєш і складаєш сам. Хочеш - можна завязати відразу, щорб нічого не доклали
Жарко у Вас очень... А узбеки на рынках да, не подарок, обматерить могут, если им замечание кто-то сделает. Есть рынки вроде Кузнечного, там гнильё не подсунут, но там и цены заоблачные. А до цивилизации этим узбекам очень далеко, по центру города в спортивных костюмах ходят... Ну ладно, я домой! Доброго вечера!