Мій сусід іноді ставить машину біля під'їзду на ніч. Цього тижня вийшов з дому а номерів немає, втикнута на машині записка з номером телефону. По телефоні вимагали 300 грн поповнення на рахунок телефону за те що скажуть де лежать номера. Викликав міліцію і говорив зі злодіями в присутності міліції, розмова записана. Міліція прошвирнулась біля будинку і знайшла сховані номера біля підвалу. Запис розмови зі злодієм.amr Номер телефона злодія 096 **** (люди і міліція мають знати крадіїв, не витирайте номер) Від модератора: Люди повинні ДУМАТИ! (і послуговуватися правилами форуму). Завтра цей номер попаде у продаж і тут він нікому не потрібен
Так міліція зробивши запит на моб. оператора може вирахувати місцезнаходження злодія! Вони якісь міри хоч прийняли, щоб їх знайти?!
А це в них спец-операція проходила "Піднімемо статистику"? Чи хтось з їх діточок відпрацьовував навички рекету?
Так можуть всі бажаючі насолити, наприклад, сусідові чи начальнику, публікувати його номер як номер злодія (гвалтівника, многоженця...)
Порив трохи інформації і бачу, що зимою зловили такого ж 300 гривневого злодія. Може той самий, або організоване угрупування з сталим тарифом 300 грн. http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2010/01/10/183421 Прохання не офтопити в цій темі зі своїми припущеннями і страхами, які не стосуються теми.
Мене тема Ваша не хвилює. Але є етика і порушення прав на конфіденційність людини, котре є дуже навіть можливим у подібних темах, подібним способом.
Тоді ще раз попрошу не офтопити тут, пишіть по темі, якщо щось маєте написати. Доказувати вам і перебирати ваші припущення не буду. Дивно, що ви відстоюєте конфіденційність злодія. Навпаки потрібно злодіїв викривати, а не казати іншим тссс, коли бачите/знаєте факт злочину.
Знаю, але вони так зрозумів не бажають цим займатися. Причин їх небажання не знаю. Тему відкрив у форумі для публічного звертання уваги на дану проблему. Публічна увага може послужити каталізатором процесу пошуку злочинця, або основним спонуканням до дії.
Газета, телебачення, протокол поліцаїв,записи, докази і номер телефону в студію - нехай журналісти розбираються. І гнати на всіх поки не буде результату...
Я не обстоюю конфіденційність злодія. Обстоюю Ваше право на спокійне життя. А розголошувати адреси та подібну інформацію злочинців навіть міліції заборонено, поки не закінчилось слідство і не був винесений вирок. А кому там потрібна зайва головна біль без матеріальної вигоди?
Переведемо міліцію на самофінансування? ---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ---------- В мене була - тиждень без розгляду - відгадайте результат з 3-х разів...
2 рази вже викладав - модератор видаляє. Номер злодія є в мене, сусіда і в міліції. Я чомусь думаю, що міліція вже давно забула за той номер і за того злодія, можу помилятися. P.S. Тема має називатися і називалася "Як у Львові крадуть автомобільні номера"
Ні - номер нам наф... не потрібен. В студію імена, явки, паролі... Чому в пресу не звернулися із цим питанням? Чому не знаєте імен злочинців?
Ні, заяви нема. Був виклик, приїхали поліцаї. Поговорив сусід з злочинцем по телефоні в їх присутності(аудіо можна завантажити в першому пості). З розмови стало ясно. що номера десь поруч. Мєнти пішли пошукали і знайшли ті номера. Віддали сусідові і пішли собі. Подальших їх дій не знаю. Сусід точно не піде писати заяву, а міліція думаю злодія не шукає. Упс: Злодій на волі, а так бути не повинно. Злодій має сидіти в ізольованих від суспільства місцях.