як на вашу думку може продовжуватись срач створений Hatrexis? чи варто його відправити зразу в баню? чи просто поржати?
тобто краще поржати? підтримую.... ---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ---------- ну трохи більше українською..... ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- пропоную всі теми-дописи Hatrexis-а переносити в цю тему хто за, плюсуйте.
В мене є досвід...знаєш,5 памперсів на день,гимна...то я можу з таким спілкуватись Непідготованим важко...
Не про одного учасника, що є в назві цієї теми. Більше про інших. Зрештою, про всіх. "Львівський форум"... Львів'яни, гості з далеку і ближче... Тема. Свобода, СССР, Удар тощо... Я навіть не буду проводити дослідження "хто перший почав", "хто перший перегнув" і т.п. Але!!! Ми легко втягуємось у тролінг, флуд і оффтоп. Ми легко переходимо на Ти, на особистості. Інколи, годі шукати культури і в наших постах. Ми легко відхиляємось від теми і часто, наші пости виходять за рамки тих самих Правил, про дотримання яких Опонентами, ми апелюємо до Модерів. Що потрібно, автору поста, який когось називає Дурепою? Викликати зворотню реакцію: перейти у бидляче русло дискусії, без найменшого відношення до теми. Прикро, що їм це вдається! Я вже писав, хамство, демагогія, образи, скандали - територія невихованих людей. Піддавшись провокації, вступивши на цю територію - ти на чужому полі. Крім того, тема забута і переписка іде про "дуреп", дурдом, психічні розлади і т.п. Яка Європа? Яка Асоціація? Які Ригіони?.. Вже всі про це забули. Бани, попередження тощо - компетенція виключно Адміністрації. Решта всі ми - гості. (Про себе навіть мовчу). Давайте залишимо право Адміністрації приймати рішення, а самі - просто перестанемо хворобливо реагувати на провокації. Дякую.