Мені інтересно,що форумляни скажуть про цьогорічний абітурієнтаж?Тобто хто і як збирається поступати.Ще недавно всі так радісно шуміли про прощання з корупцією,а тепер ВУЗи сміячись зі всіх ініціатив президента і уряду,встановили свої правила,і дозволяють перездавати тести в вузах,поміняли спеціально екзамени шукаючи шпаринку як взяти гроші з абітурієнтів .А може так було заплановано з самого початку?:shutup::cowboy:
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? )))) Нажаль корупція залишилося ... кожен ВУЗ придумає своє ... то англійську доздавати, то ще щось ...
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? з досвіду власної родини минулого року моя двоюрідна сестричка поступала по незалежному тестуванню, хоча воно тоді ще не було загальнообов"язковим, і пройшла в університет імені Івана Франка одразу на 2 факультети на мехмат і на міжнародні , при чому ніяких блатів ніхто ніде не шукав і зараз вона вже закінчила 1-й курс, цього року по такому ж сценарію буде поступати інша, хоча зараз дуже багато чуток, щодо корупції у вузах , але як на мене маючи хороші результати пройти все таки реально.Хоча можливо це лише Унівеситет ім . Івана Франка такий демократичний , щодо інших то судити не можу
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? ) Для об'єктивності , Франка можна не згадувати ... було б дивно, якщо у універі Міністра освіти процвітала вступна корупція )))) Там до 5 курсу є безліч способів, у викладачів покращити особистий бюджет.
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? стосовно самого навчання не знаю бо там не вчилася, а от про нашу львівську медицину могла б писати і писати:shutup:
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? ТАК в меді - мелицинська корупція (окрема тема про "світильників")
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? ок, я погоджуся з Масіком і скажу, що мій брат минулого року поступив на 2 факи в Політесі. Щодо атестатів......і незалежного....знаю, що багато абітурієнтів мене зараз вбило б....але я б запровадила ще один пуктк --рейтинг не лише сертифікатів, але й ВУЗів. Наприклад, в Києво-Могилянку не мають права поступати ті, хто має менше 160 балів, потім в Шевченка і Франка --- 155 і т.д.... ті, хто має менше 135 ---взагалі лише в коледжі ....чи ПТУ. От така моя думка.... А то подивишся на деяких стуцдентів і стає соромно, що вчишся з ними в одного ВУЗі.
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? viltis так рейтинг запровадили , прада не знаю точно який, але така штука існує, єдине що починають спікулювати на пільговиках, збільшили їх набір , отут то і утєчка йде.. Додано через 44 секунди транслейт пліз
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? думаю тестування дасть шанс багатьом розумним дітям поступити без хабарів туди куди ХОЧУТЬ, а не туди куди можуть їх батьки. Дуже шкода, що знаходяться різні входи і виходи, аби заробити гроші на вступниках. Чула, що в політесі беруть вже біля 5000 за якийсь вступ на І курс з приїжджих абітурієнтів. Міністерство слідкує за ВУЗами, і досить строго - аби не ввели додаткових іспитів чи співбесід. Але, думаю, наші люди придумають як оминути нормальний закон і взяти хабаря. Найцікавіше - як відбувається вступ в наш рідний медичний університет... Приватні заклади тепер різні розваги придумують для залучення студентів Ось прикол - гадання про вступ
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? так ВУЗи придумують щось своє, але відсотків 70 так званих добрих дядів і тьоть, зараз просто шарлатанством займаються, перше питання а як дитина тестування написала ? потім собі думає як непоганий результат то пройде сама, а я мобі кілька тис. зелених в кишеню покладу, наші люди самі з себе вибачте "лохів" роблять , ще раз даруйте за грубість.
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? а телебачення зараз мовчить, а потім після вступу почне казати про те, який поганий закон і тд... показали б зараз пару роликів про таких хабарників...
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? так в тому то й справа, що тих хабарників в лице ніхто не знає, а народ мовчить, всі по принципу моя хата з краю
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? ) Та , звичайно не знає ))) Зараз ))) Вступні - то прерогатива самого вищого керівництва ВУЗа. А екзамени, заліки - то вже для челяді ) Але з незалежним , вони якось там умудрялися своїх людей наглядачами просувати ... типу ... "най малий сяде ближче до проходу, до нього підійдуть і олівцем покажуть, що відзначати" ))))
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? от бачите ще лдна користь, менше світла тре , економія однако
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? не знаю такого не чувала, моя мама сама була в комісії при написанні тестів, то каже що контроль був сильний, екзаменаторам суворо заборонено було говорити між собою, дітям також, і на етапі написання все було по чесному Додано через 35 секунд levandivka кажись офтопимо...
Відповідь: Як будете цього року поступати в ВУЗи? Скажемо так, той хто хоче поступити і працюватиме для цього, той поступить, а той, що впевнений, що без бабла - нікуди, той інакше і нічого не зможе зробити. Перевірено:cowboy: Додано через 2 хвилини і я разом з вами