Шось в мене настрій сьогодні депресивний... На всякі такі думки тягне... Особисто я б хотіла закінчити життя на сноуборді, або під час серфінгу десь на узбережжі Тихого океану років десь так в 75. Не хочеться лежати і повільно труїти себе таблетками. Я - за оригінальність у всьому:bazar:
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? я б від старості, у ві сні... щоб мене акула за дупу куснула?... мабуть: ні... але у вас справді оригінальне бачення смерті...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Чому зразу акула? Я маю на увазі - померти в момент радості , ейфорії, відчуття небезпеки. А який може бути адреналін , якщо під вас судно підставляють, а ваші зуби стоять в скляночці біля ліжка... Мдааа... Шось я таке мелю... Мабуть львівська - тире - льондонська погода винна
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Дупа, дупа ну маєшти, нума нумаєшти, нумаєшти. Пане в дупі весь розум людський не вміститься.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? ви спите, акула кусає, але ви нічого не чуєте - у вас просто на дрібниці нема часу увагу звертати....
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Ну тоді я хотів би померти у Львівському готелі, в ліжку з 18-річною форумлянкою. Вона ще не народилася
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? людина планує... хотілося б бути готовим до смерті і не бути тягарем для близьких людей
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? я пригадав одне інтнрвю з Вячеславом Чорноволом. Його запитали: як би Ви хотіли закінчити життя, на що він відповів: швидко, в дорозі, на ходУ, а через півроку все збулося....
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Та це мабуть інтерв"ю ви дивились окремо, від москалів кремльоуських.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? куме, набридне.... погоджуюся...... читав колись науково-фантастичну книгу.... там про це було написано.... люди, які жили два життя — ставали паскудними....