Як або чим помякшити шкіру взуття?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Maryaxa, 22 вер 2010.

1. Maryaxa

Maryaxa Member

Незнаю де задати таке питання, тому вирішила написати сюди.
    Я ще давно купила собі чобітки, і ніяк їх розходити не можу - тверда шкіра. Може є якісь поради щодо моєї проблемки:haha:)))))))
    дякую наперед

• Подобається Подобається x 1
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Є спеціальна рідина, називається розтяжка для взуття. Продається у взуттєвих магазинах в балончиках. Схожа на пінку до гоління, тільки трохи рідша. Потрібно нанести на місця, де взуття тисне і одягнути. За 2-3 прийоми розтягується нормально. Сам не раз цим користувався і був задоволений результатом.

• Подобається Подобається x 3
  3. Maryaxa

Maryaxa Member

ой забула дописати, що я користувалась тою пінкою для тих чобіт разв з 5-7 точно, шось ніяк не розтягуються, і найголовніше що вони по боках не тісні, а от зверху на згині ноги при ходьбі. Мені просто помякшити треба :sad:
    Але дякую за пораду :)

• Подобається Подобається x 1
  4. deva

deva Well-Known Member

а може вам не підходить підйом чи як кажуть колодка самого взуття, то тут важко щось придумати. Памятаю в молодості, ми часом ставили чайник на плиту і коли через носик йшла пара, то над тією парою тримали взуття, воно добре розмякшилось і ще тепле ми вдівали на ноги і ходили поки воно не вистигне і таким чином розтягували взуття

• Подобається Подобається x 2
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Можна спробувати оцтом. Грубші шкарпетки макнути в оцті, одягти, а на них взуття і топати по хаті хоч би з пів дня.

6. Кохана

Кохана LuBimaya

чи розтягнеться взуття - не знаю, а температури точно не буде....

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)