Я помітив за собою таку особливість - хочу шось зробити корисне чи потрібне чи просто цікаве, але відкладаю то на потім бо зараз нема часу чи під руками нема якихось речей чи інструментів, чи нема грошей. А деколи буває так шо просто треба шось зробити, але нема бажання і теж відкладається. А потім забувається, згадується, знову відкладається і так постійно. Ото недавно хворів і прослухав аудіокнижку про керування своїм часом. Враження від книжки двоякі. Було і багато цікавого і багато такого шо не стало мені корисним. Автор є успішним керівником кількох фірм і може собі позволити розписати день і позволити собі кілька годин займатися спортом, кілька годин читати, тощо. Сів і прикинув собі. 8 год робота + 2,5 год дорога на роботу і назад + 8 год сон + 1,5 год на нормальне харчування (загріти сніданок, сходити на обід, просто чаю зробити пару раз в день) + одягтися/роздягтися/помитися/побритися/проча гігієна Короче в будній день більше ніж 4 години вільних викроїти важко. Ну є вихідні. Але ж відпочити також конче треба бо почнете хорувати чи просто в депресняк вїдете. Ну але не про мінуси управління часом мова. Шо в книжці писало хорошого. Писало шо плани свої треба записувати і поступово реалізовувати. А ше писало шо свої досягнення також треба записувати і перечитувати шоб моральне задоволення від них отримувати. Тож пропоную писати сюди корисні справи і досягнення які ми зробили останнім часом (ну наприклад на протязі тижня чи з моменту останнього вашого допису). не конче шоб то було шось грандіозне. Аби то було коисно і приємно дял вас чи оточуючих. Не знаю, як інші, а я хвалитися дуже люблю . Так шо з задоволенням почну. - передвчора перемив плитку в ванній кімнаті. Тепер до неї можна зачесуватися, так блиститься - вчора нарешті розжився на принтер. Зможу друкувати собі цікаві книжки і читати в кімнаті де нема телевізора чи в кухні.
Я довишиваю бісером ікону, залишилось якихось 10 см2, а руки не доходять доробити.... дійсно все відкладається
А я все грозився шо треба упс купити, кожен раз як напруга в мережі скакала і комп ребутився. Позавчора це сталося три рази, тому я нарешті взяв і купив упс Отакий во. І тішуся бо нині вже знову був скачок, упс тільки пискнув, а комп залишився включений
Ооооо. Я си колись теж таке обіцяв купити. І забув. Вже записую до списку. Ато поки гроші назбираю то знов забуду. А скільки часу він може протягнути комп без світла?
В мене все ніяк руки не доходять зробити систему бекапів. Зараз є так: мій комп, чоловіка ноут і резервний ПК, на якому чоловік бавиться + там є кілька наших хардів зі всіма моїми фотками, чоловіковими бекапами, архівами фільмів тощо. Недавно переставляла вінду, то свої поточні файли (тобто фотки за рік і інші робочі файли) нарешті посортувала і гарно все до бекапів пішло. Правда, витратила 2 дні на то все, але то було велике досягнення, бо відкладала цю подію кілька місяців Мартіні, а бекапи форуму не забуваєш робити? ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ---------- І як, справляється? Придивляюсь за упсом для батьків - в них там теж бувають скачки напруги. А старий упс перестав працювати.
А ми то взагалі відсікач напруги поставили...класна штукенція,правда якщо скачок...все вирубує.... Особисто я нічого не досягнула....а все інше в процесі,щоправда не знаю,власне що?
а я їден маю....треба го відремонтувати.... То з їдної фірми,весною були тоті грози,там купа їх гавкнуло. То мені їден спрезентували. І лежит. Чи то стоїт.
я ще не пробував Зрештою, я не ставив мету зробити для компа джерело живлення . У мене вимога така: 1. Щоб в разі скачків комп не ребутився 2. Щоб в разі відключення світла був час зберегти роботу і виключити комп"ютер 3. Щоб в разі відключення світла модем-точка доступу міг пропрацювати на упсі поки не сяде акумулятор в ноутбуку. Тобто щоб протягом ще десь півтори години в мене був інтернет.
... а досягнення тільки в компутерах?Тут нічого такого не досягла,хіба дУУУже повільно осягаю ази для чайників.О!І не спалила компу(чи шо там можна з ним поганого зробити неандерталцю?) ......
Ні. Любі досягнення. Любе від чого піднімається ваша самооцінка. В мене компютер не в ванній кімнаті стоїть. Так шо звязку не можна провести жодного
Я будую дім і народила сина. Ще на черзі дерево... Це з грандіозного. Ще грандіозніше є те, що я зуміла повернути втрачену себе. (Я знаю, незрозуміло, але не переймайтесь, це думки вголос). Про плитку не буду писати - то мені якось геть нецікаво. Зрештою, як і решта буденних речей, котрі я роблю кожного дня. Але чим можу похвалитись - я цього року зробила власний авторекорд, цілу дорогу за кермом, з Праги до Стрия, тисяча кілометрів... Ая, розказуй...
минулої неділі на стрельбищі на 900 метрах положив 18 мішеней(погруддя) з 20 пострілів-рушниця Тікка тактікал
Прочитайте книгу Д. Гранина «Эта странная жизнь» об А. А. Любищеве, который создал систему учёта времени (тайм-менеджмента)
Власне я б не хотів розписувати свої дії і займатися тайм-менеджментом. Відчуття того шо шось треба виконати в срок мене пригнічує і позбавляє мене радості від життя. А от відчуття виконаної роботи навпаки приносить мені задоволення.
А я надибав собі годинника жи вночи на стелі світить. Потім поставив туди акамулятори, але налаштування теж збивалися при заміні батарей. Тому я приліпив роз'єм під зарядку від мобілки Нокіа (з автоконтролем) і зробив годинник повнісю мобільним Тепер сі тішу. (Недавно взнав, що годинник реагує на хлопок і на стук ) Але таких вдосконалень в мене купа. Не хочу тему забивати тільки власними дописами
Було в мене одне досягнення.....але загуло... була не довго директором великого і дорогого магазину........
Це не досягнення, а радше випадок. (Досягнення, що ви були директором) Ваші досягнення - це тортики від душі
Якто не досягнення. Посади шо на голову самі падають? Ясно шо досягення. І то шо зараз не директор то нічого не перекреслює. Посада ушла, а досвід то лишився. А апетит приходить під час їжі. Була директором, смак відчула, страху нема. Знаєте скільки людей відмовляються від посад тільки через страх відповідальності?
Rebbit,дуже цікава тема Похвалюсь своїм останнім досягненням(сьогоднішнім) - я здала екзамен з вищої математикиСамаза першою освітою я філолог і тому для мене математика - це завжди було щось страшне і каторжне.Сьогодні ж я нарешті зрозуміла всі ті страшні матриці(які насправді не є аж такими страшними),системи лінійних рівнянь,різні економічні формули.Мене це так тішить і приносить величезне задоволення усвідомлення того,що я не "потєряний человек" і можу навчитися чогось нового