Знаєте були такі лотереї в штатах: мені тре мільйон, бо... і в кого буде найкраще тоу і дають. Пропоную і в нас таку річ. Голосувати можна якраз кармою. Я засліговую на карму, бо ... бо я придумав цю тему.
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... ... бо я досі терплю всі оффтопи і тихенько їх зношу без штрафування... :8: (і не те щоби дійсно карма потрібна, але хоч виговорюся трохи)
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... мені точно мають дякувати Мих і Андрійко за те, що я вирішила нині "два кольори" не співати... а думала, що їм доведеться
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... мала вийти забавка, а якийсь сплошний оффтоп... Так що дайте карму, бо кажу правду, во!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... А я тоді типу нірванку "вчив псіхалохії" і вони мене називали "нянічка"!!! Уявляєте? Карму давайте, ВЖЕ!!!:D
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Скромность меня всегда украшала, но очень изредка.. :shutup: :radist:
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... ..бо в мене скоро гра і мені конче потрібна моральна підтримка
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... ...бо я такий :8:, а ми таких не лікуємо... між іншим ось приклад вдалого допису http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=261705&postcount=1529 - треба просто вдало підхопити (підкреслити) думку.